Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
Pár órát gyűrtem a gépet, frissítettem, beállítottam a dolgokat, tettem fel legfrissebb chorme-t, ms office app, screen filter, mindig tv, market1, vlc player, streamradio app, meg még pár ilyen apróság, szerintem semmi extra. Játékot sem tettem fel, egyéb voipot sem, fogalmam sincs mi lehet a baja.
-
tupuk
aktív tag
Na feltöltött a gép, újrakezdtem próbálgatni. Eddig annyit sikerült elérni a Mobile voippal, hogy én tisztán hallom azt akit felhívtam, de ő viszont semmit nem hall belőlem (akárhogy üvöltök
Természetesen az összes hangerőt a maxra tettem a beállításokban is, illetve a Mobile voipban is.
A mikrofon egyébként működik a tabon (bár elég halk, de működik), mivel a hangrögzítóvel teszteltem.Ami érdekes még, hogy a Contacts alatt a nevekben ahol ékezetes magánhangzó lenne (majd minden névben), ott kínai írásjeleket mutat. Jó ronda lett így a kontakt-lista. Ezt se értem, bár ez lenne a legkevesebb ha egyébként telefonálni lehetne vele.
[ Szerkesztve ]
-
tupuk
aktív tag
ha halkan de hallod, akkor jön a jel, ez a lényeg. köszönöm hogy próbáltál segíteni.
közben próbáltam zoiperrel és csipsimple-lel is, ugyanaz, én tisztán hallom akit hívtam, engem egyáltalán nem hallanak.
hát ez van, küzdök még, ha netán sikerült megoldanom, megírom majd mi volt a gubanc, bár őszintén szólva azt sem tudom mit tehetnék még (a sokadik reinstallon kívül).
-
-
tupuk
aktív tag
bt-s headsetem nincs, madzagos van, eleve azzal próbálom, mert a mikrofon szabadon van, annak nincs is dugaszos kimenete, és én meg nem akarom hogy visszhangozzon bele a hangszoró. magyarul a hangszoró vezetékes fülesen a fejemen van, a tab alján lévő mikrofonba pedig jó hangosan beszélek. de hát hiába...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A teljes lemerítés azért nem hülyeség, mert a cellák között kialakulhatnak apró töltéskülönbségek, ha nincs teljesen feltöltve/lemerítve, amik egy idő után összegződve megzavarják a töltésfigyelést/töltőelektronikát.
Teljes feltöltés azért tudja károsítani a li-ion cellákat, mert 4,2-4,3V fölött nemkívánt vegyi folyamatok indulnak be a cellán belül, viszont a töltőelektronika 4,4-4,5V-tal is tölti, vagyis gyárilag túltöltik az akksikat, hogy adott hardverből minél nagyobb kapacitást tudjanak kihozni. Régebben figyeltem a telefonomat töltés közben, tényleg így van.
Az meg egy tévhit, hogy az akksiban van elektronika: legfeljebb a laptopokban. Ezekben csak hőérzékelő van, amit a tablet figyel is.
A teljes lemerítésre valószínűleg ugyanaz vonatkozik, mint a túltöltésre: a gyártók túlmennek azon a bizonyos határon a minél nagyobb kapacitás kiaknázása érdekében, aminek van egy kellemes mellékhatása is (a gyártók szempontjából legalábbis): a felhasználó korábban vesz új akksit. A li-ion elkezd kikristályosodni, némi gázképződéssel, ami szintén visszafordíthatatlan.[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
pedig nem hülyeség, de amit te írsz, valóban igaz. ha egy aksit használsz és töltesz, akkor folyamatosan kondicionálod, míg ha rátöltögetsz, az nem tesz jót neki. nekem is vannak thinkpadjeim, a T500 anno sokat volt aksiról használva, és 20-80 között használtam, évek alatt sem degradálódott az akku lényegesen.
viszont az állandó kikapcsolásig merítés tényleg nyírja az akku üzemidejét, és ezt már több készüléken észrevettem. egyszerűen, ami szinte csontig van merítve minden alkalommal, hiába rendelkezik védelemmel, egyre kevésbé bírja, míg amit 20% körül töltőre raksz, az nem romlik.
egyébként millió cikk van róla, ahol leírják, hogy ez technikailag miért így van.
-
trebrona
nagyúr
+ (#8243) Eduardo89
Válogassatok: Skype old versions
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Zeki
nagyúr
-
üszök
őstag
Nem tervezek telefont venni megint,az OP3N DOTT is karácsony után volt véve az asszonynak, de kijelentette,hogy neki fehér telefon kell így kénytelen voltam neki adni ezt és ez sincs egy éves sem. Az OP3N DOTT nekem kényszer pálya,de nem nagyon érdekelnek most a telefonok. Igazából egy UMI Hammer-re fáj a fogam,de az sem lesz valszeg. A THL több problémát is felvet,egyrészt nem látom fehérben,másrészt ha lenne is panda színe lenne,harmadrészt ha olyan ronda mint a T6S akkor nem kell. A T6S-t egy percig sem használtam mikor megjött,annyira nem tetszett.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
PLaci58
addikt
Szerintem a BT a bluszi.
Eddig egész jó. Gyári rom, eddig elég a 2 GB. 8"-ost akartam, a BT csak ajándék. Jó lesz a GPS vevőhöz. Tetszik a jó üzemidő és egész jó fényképeket csi ál. Tegnap 7,5 órát elment és még 20%-on volt az akksi. 3580 mAh- töltés ment bele. Érdekes, hogy a saját kábelével csak 1,2A-el töltődött. Kicseréltem egy rövid (10 cm) kábelre és egyböl 1,9A-el ment a töltés. A Beex-el szemeztem 22,9K és hasonló paraméterek, de szerintem az intel proci sokkal jobb."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
RoundRobin
aktív tag
Azért nem viszik, mert tudják az emberek, hogy volt ez 15 is.
Az viszont tény, hogy 30-ért ilyen paraméterekkel ma sem kap jobb gépet.
A cég volt hülye, hogy bepánikolt és levitte 15-re, mert mondjuk 23-ért is elfogyott volna, ha kicsit lassabban is.
Mind1, mi jártunk jól.. ))Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
Simba86
senior tag
nem tudom hova tenni ezt a "BT összeakad a wifivel dolgot..."
nekem tökéletesen működik a youtube lejátszás huawei bt-hangszóróval, soha se volt vele gond...
elhiszem, hogy nem urban legend, de nálam egyáltalán nem jelentkezik ez, pedig én is a 15 ezres áron vettem januárban és azóta (kopp-kopp!) hibátlanul teszi a dolgát, még a mások által típushibának titulált usb csati körüli repedés sincs rajta...Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
-
Orionhilles
senior tag
-
nagyúr
válasz Magnat #11141 üzenetére
Ez jó kérdés, eszembe se jutott. De tényleg nem emlékszem két év alatt, hogy vki ilyen hibára panaszkodott volna. Olyanra igen, hogy usb ikon látszott újraindítás után. De recovery? Furcsa. Egy factory resetnek elvileg elégnek kéne lenni, hogy rendbe jöjjön.
szerk.: ha mindkét hangerő gomb beragadt, akkor elvileg nem szaladgálhat a kijelölés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Politika
- Robotporszívók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest