- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Konkrétan ló*art nem nézel ki belőle... Vagy azt írja, hogy mélyen alszol, vagy nem alszol... szerinte 22-3 ig aludtam 3-5 ig nem majd 5-6 ig igen. De nem rajzol belőle grafikont, nem tudod megnézni hogy melyik percben fordultál épp a másik oldalra.
A sleep as android az szép kis grafikont csinál mikor mozgolódtál, horkoltál, beszéltél álmodban. Ébreszteni is úgy ébreszt, hogyha az ébresztő előtti 15 percben elkezded a mély alvási ciklusod akkor csörög korábban és sokkal kipihentebben kelsz, mint ha még aludnál 15 percet. De nem szeretem a párnám alatt tartani a telefont még repülő módban sem.
-
flegga92
senior tag
Igazából nem is lényeg céges telefonomhoz vettem (azon meg nincs net), a hívó nevének kiírása a lényeg. Így nem kell elővenni a telefont amikor BT headsettel beszélek. De a név kiírása is elég érdekes. Elég rövid ideig látszik, nem megy végig a teljes név, sokszor betűket kihagy, pár ékezetes betű összezavarja.
De lépésszámlálónak használhatatlan, 200 km kocsi vezetés 2500 lépés. Nem tudom, hogy ki volt az az elvetemült aki kitalálta, hogy 16e legyen a kezdő ára. Legalább a getfittel mennének az értesítések. Na meg azok akik ennyi pénzért megvették, jól át lettek verve.Zenorerrel az éjszakai alvásmonitorozás hogy működik? Tegnap este rajtam volt de nem rögzített semmit.
Ébresztésnél normális, hogy csak 3-4 et rezeg? Mert én erre baromira nem keltem fel. Viszont az S4 gyári ébresztője is rezgeti, Sleep as Androiddal nem kompatibilis, nem rezeg és nem is monitorozza az alvást. -
flegga92
senior tag
Zeronerrel valakinek sikerült megoldani az üzenetek jelzését? SMS-t jelzi de a netről érkező üzeneteket nem.
-
flegga92
senior tag
Megtudná valaki mondani hol lehet ilyen olcsón kapni? Már 5 vidéki tescoban is jártam de mindenhol 3000 ft volt. Illetve ha valaki megválna tőle szívesen átvenném, ne vigye vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...