Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
guipapa
csendes tag
válasz DrojDtroll #231 üzenetére
Sajnos a windows phone csak a saját aranyárú okoskarkötőit támogatta..
Vettem fiiléres android telefont, filléres noname karkötöket. Teszik a főbb dolgukat idő-, hívás-, SMS kijelzés, és több érdekességet, csak az Android 7.1 óta a bluetoot figyeléssel gondjaim vannak.. -
csabili74
aktív tag
Egyszer vettem a feleségemnek, most megtaláltam IOS-al megy?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Raszt
újonc
válasz DrojDtroll #234 üzenetére
Nem :-(
-
Raszt
újonc
válasz DrojDtroll #232 üzenetére
Hetente többször benézek.
-
DrojDtroll
veterán
Eléggé ki van hallva a topik, de ha valaki még olvassa kérem jelezzen.
-
DrojDtroll
veterán
egyébként van valamilyen windows phone-ra jó alkalmazás ehez a csodához?
-
.
-
törölt tag
Valamelyik appal lehet fényerőt szabályozni?
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Ez az alvást is monitorozza?
(zeroner appal használom)Értesítés tökéletes,ennyi pénzért "ajándék" volt,amire kell arra jó.
Köszi
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
korcsillio
addikt
Nincs sajnos.Akkor inkább nem is veszek.
-
Upo
addikt
válasz korcsillio #224 üzenetére
Ha nincs rá zeroner app akkor kicsi az esély.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
korcsillio
addikt
Üdv.Wp-vel nem működik?
-
SkiDev
őstag
válasz #33253120 #222 üzenetére
Köszönöm a hasznos, gyors és részletes választ!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
törölt tag
Ha van droidos telefonod amire felrakod az ajánlott app helyett a Zeronert, akkor igen. Kb erre jó, de mellette mutat felesleges marhaságokat.
Én is ennyire használom.
Ja, meg reggeli, és ebédidőben rezeg...Amúgy jelez pár hülyeséget még amit nem lehet kilőni, de én mondjuk ezeket 2-3hét alatt megtanultam ezeket ignorálni...
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Ha még valahol elcsípek egy ilyen eszközt olcsón, akkor arra jó, hogy folyamatosan jelezze az időt, illetve rezegjen hívásnál? Mást nem fontos, hogy jelezzen, csak ennyit!
Egy connected bluetooth órát kerestem eddig, de nem nagyon találtam olcsón.Választ köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Monti94
csendes tag
válasz sza2king #196 üzenetére
Szia(sztok), ma szerváltam 2 ilyen fitbandet, egyiket havernak, másikat magamnak. Szó volt itt olyan firmware-ről, hogy csak az óra, meg az értesítések legyen. Lehetséges lenne ezt végül megvalósítani? Jó lenne, ha egy használható cuccot lehetne belőle varázsolni. notification, clock, semmi fakszni, csak az alap dolgok. Megvalósítható lenne, sza2king?
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.
-
Monti94
csendes tag
Törölve, bocsi.
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.
-
sza2king
csendes tag
-
Kryczek
aktív tag
Gyerekek segítsetek már, időt mivel állítsam??? Getfit semmit nem csinal, a zeroner csatlakozik, látja meg minden de időt nem állít! hogyan tovább?
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
sza2king
csendes tag
válasz DrojDtroll #210 üzenetére
:-(
/sza2
-
sza2king
csendes tag
válasz DrojDtroll #208 üzenetére
Szia,
Jutottal valamire?
/sza2
-
üszök
őstag
Én vissza vittem ma,szó nélkül vissza adták a pénzt.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
sme1965
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki meg tudná csinálni, hogy tényleg csak az időt mutassa, plusz rezegjen ha hívnak, meg ébresztéskor...
Ért valaki hozzá?
Előre is köszönöm!!! -
harry3
őstag
Csak nekem nem jó a GetFit +? Nem lehet bejelentkezni. Gondoltam rossz a jelszó, de nem is lehet emlékeztetőt küldeni. Vissza lehet még vinni? Ha nincs support, akkor nekem biztos nem kell.
-
törölt tag
Arra pont jó, bár irritáló, hogy nem lehet kilőni a lépés és a kalóriakijelzést, így gyakran rázni kell a kezed, vagy kocogtatni a léptetéshez.
Ja, ékezetekkel nehezen boldogul, illetve ha valaki +36.... hív akkor nem látszik a szám vége. (Bár amúgyis túl rövid ideig mutatja.) -
vgavga
tag
Nekem csak arra kellene, ha mutatná az időt, és rezegne híváskor, (amikor némítva van a teló a zsebemben)
-
vgavga
tag
én eladom 990ért, (mert különben vissza akarom vinni tescoba)
-
ludla
őstag
Az mitől lehet hogy egyik programmal se lehet regisztrálni?? Nem jön email egyikből sem Zeroner, Getfit+, az időt rosszul mutatja
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
sza2king
csendes tag
válasz #33253120 #194 üzenetére
Bizonyara lehetne. Nekem most nincs idom ezzel foglalkozni, de ameddig a hardware visszafejtesevel eljutottam (az en megitelesem szerint fel van terkepezve annyira hogy lehessen kezelni minden periferiat), azt kozkinccse teszem, ha valaki erez kesztetest egy normalis firmware megirasahoz.
Temeszetesen az lenne a cel, hogy ennek fejeben, egy nyilt forraskodu project szulessen.
/sza2
-
Timmcsy
tag
válasz Pittyenfity #185 üzenetére
Szia! Irtam privatot, de lehet nem olvastad, hatha meg aktualis!? Koszi
[ Szerkesztve ]
-
vgavga
tag
és az, hogy több ezer forintért árulták, árulja a TESCO......))))
-
sza2king
csendes tag
En is vettem ebbol az OLED-es karperecbol - az biztos, hogy amire kitalaltak arra nem jo, meg oranak sem.
Viszont szetszedtem, es visszafejtettem (kozel teljesen) a kapcsolasi rajzat. CC2540 van benne, kijelzo, gyorsulaserzekelo es egy eeprom van az I2C buszon, egy 38mAh-s Li-poly akku hajtja, meg ugye egy LED es egy vibra motor is van benne.
Sajnos csak IAR forditoval lehet ra normalis (BLE-t tudo) FW-t irni, mivel a TI csak ehhez adta ki a bluetooth stack-et.
Lenne megegy lehetoseg, a BlueGiga-nak van egy BGScript (basic szeru) nyelve, amit a moduljaikhoz lehet hasznalni, de ahhoz license key kell a flash-be, szoval ez kb. felejtos.
A gyari FW nincs lock-olva, siman ki lehet olvasni, szoval barmikor vissza lehet csinalni jatszadozas utan (mar ha nem szallitottuk el a hardware-t:-)
A gyari FW valami hulladek, meg oranak sem hasznalhato (legalabbis eleg maceras). Nekem kb. 1.5 napot bir egy felotlessel - nevetseges.
Mivel nincs BLE-s telefonom / tabletem, mas megoldas utan neztem. Az orat nem csak iOS es Android programokkal lehet beallitani, nekem sikerult Linux alatt a gatttool-lal (ami resze a bluez csomagnak).
Ha valakit erdekel valami normalis FW fejlesztese, szivesen megosztom amit eddig felfedeztem.
/sza2
-
vgavga
tag
Hali!
Na én is vettem egyet 990-ért! villogni azért nem lehet vele)))
Szerintem ez semmire sem jó! Majd visszaviszem.
Nem csinálja: legalább hívást vagy smst jelezne rezgéssel.
Két nap alatt lemerül. (20- 30 éve egy kvarcóra is bírt egy évet, hát ez a fejlődés)
egy nap után amikor már merült, késik az óra, kijelző egyre nehezebben kapcsol be.
Legalább a szilikon? szíjat használhatnám másik rendes órára!)))
Egy újabb kínai vagy milyen sz@rral (veszélyes hulladékkal) árasztják el hazánkat!))) -
törölt tag
Valahol elhangzott, hogy ez egy i6 smart bracelet.
Eredeti firmware-t tud hozzá valaki?
Hátha azzal jobb lenne egy-két dolog.
Igazából az lenne a cél, hogy a lépésszámláló, kalóriaégetős cuccot kiirtani belőle, a hívás, sms, és egyéb jelzést hosszabb kijelzőidejűre állítani, és akkor számomra ez egy tökéletes eszközzé válna... -
üszök
őstag
Üdv urak.
Hozzám is került egy ilyen cucc,van valamilyen program amivel működik rendesen? Mindenhol azt olvasom,hogy semmir nem jó."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Pittyenfity
csendes tag
Ha valakinek nem jött be, most szóljon,alkatrésznek keresek 1 azaz mindösszesen egy darabot. Szín nem fontos. A Tesco árat megadom érte. Max 1000 Ft.
NyámNyám
-
flegga92
senior tag
Konkrétan ló*art nem nézel ki belőle... Vagy azt írja, hogy mélyen alszol, vagy nem alszol... szerinte 22-3 ig aludtam 3-5 ig nem majd 5-6 ig igen. De nem rajzol belőle grafikont, nem tudod megnézni hogy melyik percben fordultál épp a másik oldalra.
A sleep as android az szép kis grafikont csinál mikor mozgolódtál, horkoltál, beszéltél álmodban. Ébreszteni is úgy ébreszt, hogyha az ébresztő előtti 15 percben elkezded a mély alvási ciklusod akkor csörög korábban és sokkal kipihentebben kelsz, mint ha még aludnál 15 percet. De nem szeretem a párnám alatt tartani a telefont még repülő módban sem.
-
Upo
addikt
válasz flegga92 #180 üzenetére
A getfit dokujában az volt, hogy kézzel kell elindítani az alvás monitorozást, nem automatikus mint a miband-nál. Lehet hogy a zeroner is így működik. Illetve a getfit-ben volt két beállítható fix időpont, alvás kezdete és vége, ha be volt állítva akkor azok közt márpedig alvás volt, akkor is ha épp futsz pl., és rezeg is mindkét időpont elérésekor. Lehet hogy a zeroner is ilyesmi, nekem már nincs meg a cucc.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
flegga92
senior tag
Igazából nem is lényeg céges telefonomhoz vettem (azon meg nincs net), a hívó nevének kiírása a lényeg. Így nem kell elővenni a telefont amikor BT headsettel beszélek. De a név kiírása is elég érdekes. Elég rövid ideig látszik, nem megy végig a teljes név, sokszor betűket kihagy, pár ékezetes betű összezavarja.
De lépésszámlálónak használhatatlan, 200 km kocsi vezetés 2500 lépés. Nem tudom, hogy ki volt az az elvetemült aki kitalálta, hogy 16e legyen a kezdő ára. Legalább a getfittel mennének az értesítések. Na meg azok akik ennyi pénzért megvették, jól át lettek verve.Zenorerrel az éjszakai alvásmonitorozás hogy működik? Tegnap este rajtam volt de nem rögzített semmit.
Ébresztésnél normális, hogy csak 3-4 et rezeg? Mert én erre baromira nem keltem fel. Viszont az S4 gyári ébresztője is rezgeti, Sleep as Androiddal nem kompatibilis, nem rezeg és nem is monitorozza az alvást. -
flegga92
senior tag
Zeronerrel valakinek sikerült megoldani az üzenetek jelzését? SMS-t jelzi de a netről érkező üzeneteket nem.
-
sme1965
csendes tag
ma 2 tesco-ban voltam, egyikben sem volt már...
-
rdt89
addikt
Nekem így a 3-ik hét után, már csak 1-1.5 napot bír ki, még akkor is ha nincs rajtam.
-
vamzi
senior tag
Akkor ketten vagyunk, mert nekem is ugyan így működik. Egy teljes napig volt lemerülve, de mikor feltettem a fali töltőre, egyből életre kelt és a pontos időt írta. Mindene működik. Sajna az átjelzéseket nem tudtam még használni, mert egyelőre nem támogatott a zeroner az iOS9-en. De minden más 100%. Még a gesztusok is működnek.
Ja más! Jól látom, hogy a kijelző felett balra fent egy fényérzékelő van? Totál úgy néz ki és ez megmagyarázná, hogy miért kapcsolja fel 100%-os pontossággal a kijelzőt, ha kiveszem a zsebemből a kezem, hogy megnézzem mennyi az idő.
-
-
Upo
addikt
-
ancora
újonc
kosz szepen a valaszt.
igaz-e,hogy minden toltes utan ujra be kell allitani az idot rajta?[ Szerkesztve ]
-
sfbalazs
tag
Zeroner el még az sms-t meg a bejövő hívást is jelzi.pedig a getfit funkciók miatt csalódott voltam.De így megér szerintem 1500at
-
LSiki
tag
-
Pittyenfity
csendes tag
válasz #73173120 #145 üzenetére
Szerintem kábel nélkül is menni fog Bluetooth-on csak nézd át a Bluetooth beállításokban, hogy párosítva van e az eszközzel a tableted. Ha igen töröld ki és a Fitbenden+ keresztül párosíts újra. Ki kell írnia a karkötőnek egy 4 számjegyű párosítási kódot. Azt beírod a Fitbend+ba. Oszt működik. Vagy próbáld a Zeroner-t de nekem az nem működött rendesen IoS 9.0-n. De androidos tableten simán.
NyámNyám
-
LSiki
tag
Szia!
Jelenlegi ismereteim szerint csak a mobilon (IOS és Android) elérhető TESCO-s GetFit+, és a gyári Zeroner illetve a régebbi verziós Care724-gyel tudsz szinkronizálni (időt is). Tehát ilyen eszköz nélkül semmit nem tudsz vele csinálni.
Órának megvenni a gyakori töltés miatt nem túl praktikus. Az alvásfigyelés szintén csak az alkalmazásokon keresztül oldható meg( az már más kérdés hogy teljesen mást mutat mint a MiBand-om).#148 juvik
Kérj meg egy ismerőst aki letudja tölteni hogy mentse le az APK telepítő fájlt. Ez megoldható például az ES File Explorer-rel. Azt a tabletedre felmásolva már telepíthető lesz.[ Szerkesztve ]
Ha kérdeznek, válaszolok.
-
ancora
újonc
hello!
mit tudok csinalni az oraval,ha nincs mobiltelefonom?
az orat be tudom allitani?
mar csak 1500 ft a tescoban!
alvasfigyeles lehetseges vele?
vagy csak oranak hasznalhatom? vagy meg annak se?
a. -
sme1965
csendes tag
válasz #73173120 #140 üzenetére
Köszike!
Még ez az ár is jónak tűnik , a 3000-eset már visszavittem, annyiért tényleg elég keveset tud , viszont 2 nap alatt eléggé hozzám nőtt... kinézetre azért nem rosszKülönben nekem is a Zeroner jött, azonnal kapcsoltódott a telóhoz, és úgy is maradt (bár eddigre a fitband miatt már inhüvelygxlladásom lett... )
Azért még áll, ha valaki tud Bp-en vagy környékén 1000 Ft-ért, szóljon... légyszi
Köszönöm szépen! -
törölt tag
válasz Pittyenfity #143 üzenetére
Nincs olyan kábelem sajnos amivel a tablettel tudnám összekötni. A Getfit+ már fent van, regeltem is, és amikor eljön a kapcsolódás, szépen mozgatom "ébren tartom" a kijelzőt, de semmi. Nem látja a progi se.
-
-
Pittyenfity
csendes tag
Nos az egynapos átlag megállapítás ez is lehetne: Ez nem az az ágytál, amire vágytál! A pincér az asztalnál annyira nézte, hogy a karalábéleves majdnem az ölemben landolt! Ha rásüt a nap és nem látod próbáld megsaccolni az időt. Debrecen-Berlin utazásnál mikor kiszállsz már óra sem kell a pontos idő kimondásához. A Debreceni Teszi-ben tegnap 1499 Ft. volt. Az egyikben volt egy csatlakozó kábel, egy EU-s gari jegy - ( mellesleg blokkgaranciás) + az óra! A másikban volt egy az óra és egy többnyelvű használati utasítás icipici betűkkel. A kettőből csináltam egy tele csomagot, azt ajándékba. Az óra elég teherbíró! Kiváló feszültséglevezető! Nem lehet úgy földhöz vágni, hogy kárt tegyen benne. A legjobb ha napközben használod este szinkron és másnap kezdődik elölről. Mellesleg amit ígér betartja. Nem ígér pl. email értesítést és csengetési értesítést vagy email figyelmeztetést és a taxi megérkezés jelzését sem. De átgondolandó, hogy ha egy szilikon karkötő 900 Ft akkor ez 1500 ért már kényeztetés. Mindenki kérdi : mit mutat. Válasz: mikor mit! Flegmának tűnik de igaz. Tudni illik nem tudom mikor mit mutat mert meg sem jegyeztem. Nem is érdekelt, csak a technikai tudására voltam kíváncsi. Ezt viszont kimerítően sikerült kiderítenem. A telefon aksiját is sikerült vele tesztelnem. Hát elég aggasztó! De egy mosolyt ez is megért.
NyámNyám
-
törölt tag
Sikerült nekem is beszerezni egy ilyen csodát az Op3nDott Tablet után
Sajnos egyetlen androidos eszközöm van (az Op3nDott Tablet), amihez nem csatlakozik. Nem is látja a Bluetooth eszközök között. Ami érdekes, hogy a Nokia Lumia 920-asom meg látja és csatlakozik is hozzá, pedig asszem az 3.0-as bluetoothot tud csak. Azzal szépen megy a kapcsolat, a telón is, és a fitbandon is aktív a bluetooth ikon. Ellenben nem szinkronizálja le az időt, és alkalmazás sincsen hozzá.
A kérdésem az volna, hogy sikerült-e valakinek működésre bírni Op3nDott Tablettal?
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
Megtudná valaki mondani hol lehet ilyen olcsón kapni? Már 5 vidéki tescoban is jártam de mindenhol 3000 ft volt. Illetve ha valaki megválna tőle szívesen átvenném, ne vigye vissza
-
vamzi
senior tag
válasz Pittyenfity #131 üzenetére
Gyakorlatilag a doboza is reklámozza a GetFit+-t és a dobozban lévő útmutató is szépen leírja, a kapcsolódást is.
-
eXtase
tag
Örülök, hogy örülsz
...csak kár, hogy a cucc nem sok mindenre való, a GetFix+ is csak az órát szinkronizálja, a kalória számláló (engem legalábbis) nem érdekel, a lépésszámláló pontatlan, ebből kifolyólag a távolság is hibásan kerül kijelzésre, mással pedig nem tartom értelmét megosztani a grill csirkecomb legyaloglásának idejét...Sajnos az órának is csak akkor lenne értelme ha minden csuklófordításkor ezt mutatná és nem rángatnám a kezem vezetés közben vagy az utcán menet mint valami berögzött idegbajos + legalább a dátumot kijelezhetné, vagy koppintásra válthatna, de semmi.
Ébresztéskor össz-vissz 3x rezzen meg és utána semmi.Nem tudom ki hogy van vele, lebeszélni senkit nem akarok, de ez bizony gyenge periféria.
Bele kéne nyúlni a lelki világába, (erre ugyan gondolhattam volna hamarabb) hátha sikerülne kihozni valami okosságot, finomítani a gyro szenzor érzékelését, kijelzést, bt kapcsolat stabilitást...
Szétszedte már esetleg valaki? Milyen proci van alatta vajon?A visszakapott árán vettem egy hatalmas gyros tálat, na annak legalább volt értelme
[ Szerkesztve ]
-
sme1965
csendes tag
Sziasztok!
Ha lát valaki 1000 Ft-ért még valahol, megosztaná itt?
előre is köszönöm -
Attix70
aktív tag
Szia,
Nagyon várom az Androidos beszámolódat.
Én már belefáradtam
Üdv,Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Pittyenfity
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Tegnap vettem 2 kütyüt ebből, eljátszottam vele összesen 8 órát, mert amit meg kell oldani azt meg kell oldani. Éjt nappallá téve olvastam utána, próbáltam ezzel, azzal, zeroner, (majdnem jó lett, de mindig megmaradt a majdnem) fitband - semmire sem jó ezzel az órával, és még vagy két másik alkalmazást is átfutottam gyakorlatban. Az eredmény: ma reggel 6 kor eldöntöttem, hogy ha tegnap voltam oly hülye, hogy megvettem, akkor ma nem leszek annyira hülye, hogy ne vigyem vissza. De az ördög nem alszik, kettesek a spájzban lehetnek alapon, még egyszer bele olvastam az itt leirtakra és felfigyeltem Extase hozzászólásában a GetFit+ alkalmazásra. Na gondoltam ezen ne múljon: kipróbálom. Hardver: iphon S4 : letölt, regisztrál, nyelvet, mindent beállít - internet wifi-n keresztül BEKAPCSOLVA, óra kijelzője világítson a műveletek alatt - ezt mozgatással éred el, - és működik! Bluetooth folyamatos, nyelve a szoftvernek beállítás szerint magyar, így megtartom. Remélem a másik androiddal szintén fog működni a lányomnak. Nekem csak arra jó, hogy a haverokat egye a fene. Tehát most megyek eszek egy szalonnás - kolbászos tojásrántottát, mert egyébként meg minek ez a kütyü ha nincs amit figyeltessek vel?NyámNyám
-
ttt1
őstag
Esetleg [ezt] is ki lehet próbálni hátha ....
-
Pittyenfity
csendes tag
Az IOS9 nem kezeli jól ezt az eszközt. Lehet a 9.1 sem fogja. Másik eszközöm android 4.2. Tanulság: legközelebb lassabban döntök, ezt meg visszaviszem. Kettőt vettem, egyet a gyereknek is. De kábeles kapcsolatnál az időt szinkronizálta - mert Bluetooth azt sem.
NyámNyám
-
Timmcsy
tag
Sziasztok! Pár napja vettem a terméket és még barátkozunk, bár már most megfordult a fejemben párszor, hogy még ezt az 1500 Ft-ot sem éri meg .
Akik "sikeresen/elégedetten" használják a karkötőt, azok tudnának picit segíteni?
Van pár furcsa dolog, amiben ti talán jártasabbak vagytok.
1. A Zeroner nevű appot használom, kapcsolódni is sikerül olykor, de ha kapcsolódva is vannak, akkor is azt írja, hogy nincsenek párosítva, ez normális?
2. Folyamatosan fut az app és a bluethooth is be van kapcsolva a telefonon, mégis sokszor elveszítik egymást, hiába van itt mellettem az asztalon a telefon. (Az előbb volt egy hívásom, semmi nem jelzett a karperec, majd picivel később már jelzett???)
3. Kb. mekkora a hatótávolság? Ha már a táskámban van a teló, akkor nincs kapcsolódva a karkötő. Így értelmét veszti az egész, mert pont azért vettem, hogy észre vegyem, ha a táskában csörög a telefon. Azt észreveszem karkötő nélkül is, ha mellettem csörög a telefon...Bármilyen tippet nagyon szívesen fogadok! Köszönöm szépen!
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok,
Bevállaltam egyet de nem jövök rá hogyan kell a kijelzőt életre kelteni.
Mozgatással vagy érintéssel ?Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Kryczek
aktív tag
Nekem ez a zeroner nem nagyon csinál semmit. Megtalálja azt irja connected felül meg hogy unpaired és semmi értesités semmi nem jön át. Szinkronizál mert látom miből mennyit mért. Mit csinálok rosszul?
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
vamzi
senior tag
Ma vettem egyet én is Teszkóból 1.500 Ft-ért. A gyári app kuka. Sajna a Zeroner egyelőre nem kompatibilis az iOS 9-cel(kapcsolódáskor kilép az app). Helyette lehet használni a Care724 nevű appot. Tud ébreszteni.
-
Grande93
csendes tag
Sziasztok! iOS-en sikeresen párosítottam Zeronerrel a karperecet, de az üzenetekről és a hívásokról nem ad visszajelzést az óra, pedig beállítottam. Mi a lehet a gond? iOS 8.4-et használok.
-
Boonen007
őstag
Sziasztok ez a fitband óra esetleg kompatibilis valami WP appal? Pc-re ráköthető?
-
Ciccuka
veterán
A helyi teszkóban 2997 - tiszta szégyen (rohadjon akkor meg rajtuk! )
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
eXtase
tag
Nagy nehezen sikerült szinkronizáljon az órával az eredeti GetFit+ alkalmazással. A zeroner regisztrációt kér és belépéskor igenis kéri a netkapcsolatot a loginhoz, Utána elvan net nélkül, de ha leáll a program akkor újra be kell jelentkezni amihez megint kell a net. (1.3.9 és 2.1.4 verzókkal próbáltam)
A telefon Beállítások - biztonság - Értesítések hozzáférése menü alatt engedélyeztem a zeronert, valamint BT párosítás is megtörtént. Csatlakozik a karkötőhöz de nem kér kódot, de nem is működik rendesen.
Apropó, a zeronerbe történő bejelentkezés sem zökkenőmentes, sajnos nem küldi el emailben az elfelejtett jelszót, de azt tudja és jelzi, hogy az adott mail címmel már regisztráltam...A karkötő egyébként nálam össze vissza váltogatja a kijelzendő adatokat, pedig csak mozdulatlanul tartom a kezemben, de a párosítás és a próbálgatás alatt annyiszor forgattam a csuklómat, hogy nem sok hiányzik ahhoz, hogy elhagyjam a kézfejem...
Én ezt visszaviszem szerintem még ma este. Jó az elgondolás csak még csiszolni kell rajta, a kijelző nekem fontos hogy rajta legyen ezért a Mi bond-ot sem fogom keresni, majd egy év múlva visszanézek ezekre a karperecekre, hátha lesz használható remélhetőleg normális áron.
Egy Tesco-s bennfentest kérdeztem a termékről amikor vettem a cuccot, hogy miért ilyen olcsó most, a válasz az volt, hogy megszüntetik, nem lesz ilyen termék, szóval nem hogy fejlesztés (hacsak más fejlesztő nem ugrik rá a témára), de ilyen karkötő sem lesz elérhető a tacskó polcain.
A félár pedig a garit is felezi, 6 hónap van rá így...[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Ha így vesszük akkor ennek az ára is 18990,- csak most akciós. A miband is volt most akciósan 9.99$-ért, de már elfogyott, 15$ körül már sok helyen lehet venni. Ebay-ről nem mernék venni, inkább olyan kínai webshopból aki hivatalos xiaomi partner (fent van a kínai xiaomi oldalán), és ne gyertek a magyar garanciával, mert 8000-ért majdnem 3db-ot veszek kintről, akkor meg miről beszélünk?...
-
Sir Riccio
addikt
Reggel óta csak baromi halványan világít a kijelző. Ilyet tapasztalt már valaki?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
eXtase
tag
Sziasztok!
Most 1490 Ft a tacskóba... megéri megvenni vagy még ennyiért is pénzkidobás?
Egy 15cm kerületű csuklóra fel lehet rögzíteni?Köszi!
eXt
-
törölt tag
Zeronerrel ugyanolyan hülye mint az S5 mini beépített S Healt lépésszámlálója.Beleszámol mindent a buszozástól kezdve a kávéfőzésig. De amúgy vállalható.
A gyári progi ahogy felraktam szép, de gyenge. Akad, szakad, stb... Viszont Chrome alatt mindenféle új lapot nyit reklám céllal... Le is vettem rögtön.Nekem arra kell, hogy mutassa az időt, és rezegjen ha esemény van. A telefon a meló miatt szilikon+bőr tokban van, így elkél a segítség.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nem olvastam vissza.
nekem egy dologra kellene.Mutassa az órát De nem tudom beállítni.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Sir Riccio
addikt
No, vettem egyet én is a pécsi tescoban 1499-ért, ha mást nem órának jó lesz (van egy Mi Band-em azt imádom). A Zeronerben mindig unpaired-nek írja, de connected, akkor most ez hogy van?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
harry3
őstag
Visszavittem, gondoltam adok neki egy esélyt. Nagy nehezen találtam egy feketét, ami mikor kibontották kiderült, hogy szürke.
Ezzel már nincs baj, eddig jól bírja. Az alkalmazást csak az első alkalommal használtam, most a Google Fitnesz-szel próbálkozom(ha nem jön be, akkor van még egy-két jó alkalmazás). Hátránya, hogy manuálisan viszem be az adatokat, de még ez is gyorsabb, mint az alkalmazással való szinkronizálás(kb mire bejelentkeznék már meg is van) és legalább szépen mindent meg tudok tekinteni és követni tudom.
Ennyi pénzért most azt mondom, hogy megérte. Remélem most, hogy kiszórták a készletet oda fognak egy kicsit figyelni az alkalmazásra is.Egyébként ha lemerül, akkor újra kell szinkronizálni igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Most csak 1500 a tescoban elvileg. Annyi sem ér meg? Programot frissítették azóta, naprakész, javult valamit?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5