Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Igazából nem is lényeg céges telefonomhoz vettem (azon meg nincs net), a hívó nevének kiírása a lényeg. Így nem kell elővenni a telefont amikor BT headsettel beszélek. De a név kiírása is elég érdekes. Elég rövid ideig látszik, nem megy végig a teljes név, sokszor betűket kihagy, pár ékezetes betű összezavarja.
De lépésszámlálónak használhatatlan, 200 km kocsi vezetés 2500 lépés. Nem tudom, hogy ki volt az az elvetemült aki kitalálta, hogy 16e legyen a kezdő ára. Legalább a getfittel mennének az értesítések. Na meg azok akik ennyi pénzért megvették, jól át lettek verve.Zenorerrel az éjszakai alvásmonitorozás hogy működik? Tegnap este rajtam volt de nem rögzített semmit.
Ébresztésnél normális, hogy csak 3-4 et rezeg? Mert én erre baromira nem keltem fel. Viszont az S4 gyári ébresztője is rezgeti, Sleep as Androiddal nem kompatibilis, nem rezeg és nem is monitorozza az alvást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- ASUS RT-AC68U
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest