- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Igazából nem is lényeg céges telefonomhoz vettem (azon meg nincs net), a hívó nevének kiírása a lényeg. Így nem kell elővenni a telefont amikor BT headsettel beszélek. De a név kiírása is elég érdekes. Elég rövid ideig látszik, nem megy végig a teljes név, sokszor betűket kihagy, pár ékezetes betű összezavarja.
De lépésszámlálónak használhatatlan, 200 km kocsi vezetés 2500 lépés. Nem tudom, hogy ki volt az az elvetemült aki kitalálta, hogy 16e legyen a kezdő ára. Legalább a getfittel mennének az értesítések. Na meg azok akik ennyi pénzért megvették, jól át lettek verve.Zenorerrel az éjszakai alvásmonitorozás hogy működik? Tegnap este rajtam volt de nem rögzített semmit.
Ébresztésnél normális, hogy csak 3-4 et rezeg? Mert én erre baromira nem keltem fel. Viszont az S4 gyári ébresztője is rezgeti, Sleep as Androiddal nem kompatibilis, nem rezeg és nem is monitorozza az alvást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ebben a tesztben a Tesco saját márkás fitnesz kiegészítőjét szeretném bemutatni
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Ryzen 7 CPU-k
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest