Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosIkonI
csendes tag
Kerlek segitsetek!!! Akinek felmelegedes miatt touchscreen problemai vannak, hogy sikerult orvisolnia?! Van valaki akihez esetleg el tudnam vinni, hogy gyogyitsa meg?! En nem merek flesselest vallalni, de szivesen fizetek valakinek ha rendve tudja nekem rakni, mert hihetetlen idegesito, hogy hol erzekel hol nem....
Koszonom!!
-
AkosIkonI
csendes tag
Sziasztok!
Tudom h mindenki a bambusz hátlapra gyúr, legalábbis elég sokan. Nagyon örülnék én is egynek, ezért arra kérnélek titeket ha valaki netán kap rá meghívót és nem kell neki az küldje nekem el privátba legyen szíves, ez már nem az első bambuszos bejegyzésem, egyszerűen oda vagyok érte...
Köszi!
Üdv. pacsi!!
-
-
AkosIkonI
csendes tag
Kérlek titeket, ha valaki tud meghívót a Bamboo hátlap rendeléséhez küldje el nekem.
kovacsakos0414@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest