- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarDeLuxe
tag
Honnan is lehet tudni, hogy EU vagy Globál rom van a telón? Köszi
-
StarDeLuxe
tag
válasz
Winner_hun #2726 üzenetére
Beállítások/Wifi és Internet/Wifi/Wifi beállítások - ban van. Nekem még 10-es Android van fent.
-
StarDeLuxe
tag
válasz
Winner_hun #2720 üzenetére
Igaz, nem próbáltam, de lehet hogy ez a megoldás. Be van kapcsolva? link
-
StarDeLuxe
tag
Köszi srácok, az SD Maid megoldotta.
-
StarDeLuxe
tag
Mi lehet az oka hogy nem minden videó jelenik meg a galériában, pedig ugyanabban a mappában van? És bizonyos mappák sem jelennek meg videókkal, pedig ugyanott vannak ahol többi fájl, de külön mappában. A fájl kezelőben sem jelennek ezek meg, csak a Total Commander látja. Más is tapasztal ilyet?Van rá megoldás?
-
StarDeLuxe
tag
Aki szolgáltatótól vette a telót ( voda), fóliázott volt a doboza vagy csak zárjeggyel volt lezárva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest