- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Szia!
1. Igen, visszaállítható minden és nincs gari vesztés sem
2. Személyes vélemény: de sztem nem éri meg a felárat a PRO verzió a sima T-hez képest
ha bejön az a dizájn, azaz a notch (én ezt ki nem állhatom) és hátlapi kamerarendszer, valamint a kisebb felbontás és kijelző nem zavar, akkor nincs gond
én most (automata) QHD+-ről visszaállítottam FHD+-ra kíváncsi vagyok, ezzel jobb lesz-e az üzemidőm mert igazából ezzel vagyok kicsit elégedetlenJa amit elfelejtettem az a tárhely, ami azért elég fontos dolog. Sima 7T "csak" 128 gigás, 7T Pro viszont 256 gigás.
Ez valakinek megérheti a felárat, ugyanis nem bővíthető a készülék.Ja te a 7Pro-t kérdezted, nem a 7T-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest