Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
H0r1
tag
válasz Scrydhan #5944 üzenetére
Ezzel a rendelessel varjunk meg. En is tegnap nagy hevbe megakartam rendelni, de aztan olvasgattam. Leallt a chat, nem ered el sehogy sem oket. A fentebb linkelt forumot olvasva sokan lazadoznak, es cancel-ezni akarnak, annak ellenere, hogy leirtak, hibas az aug vege dispatch kiiras, a hiba megoldasan dolgoznak. Nincs semmilyen kommunikacio kifele a cegtol egyelore. Igencsak buzlik ez a huzasuk mar. Hetvegen remelem rendezik a dolgaikat, irnak valami normalis kozelemenyt, ami ertheto is es utana kell megrendelni.
Egyelore ugy latom visszasan sult el ez a probalkozasuk -
ToniSlow
senior tag
Milyen appot ajánlanátok arra ha szeretném monitorozni azt hogy melyik folyamat milyen szinten eszi az aksit?
-
Pankiii
tag
válasz lostprophet #5949 üzenetére
uuh, de jólnéznek ki azok a tokok melyiket választottad?
-
ToniSlow
senior tag
válasz lostprophet #5949 üzenetére
A piston-al lehet hangerőt is állítani? Mmint kompatibilis a készülékkel, mert fizikailag nyilván ott vannak rajta a gombok.
-
Scrydhan
senior tag
Értem :/
Mondanám hogy marad a ZTE de azt sem lehet megkapni aug végéig mert az is elfogyott már...
Alternatíva meg már nem nagyon van....2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
válasz ToniSlow #5952 üzenetére
GSam Battery Monitor és Wakelock Detector. Mindkettőhöz kell root.
(#5954) ToniSlow: minden Xiaomi fülessel lehet hangerőt állítani
(#5955) zsoltnyiri: nincs push, a facebook szándékosan nem küld push üzenetet 3rd partynak, sőt a böngészőből is kiveszi a lehetőségét a chatelésnek. Csak a hivatalos facebook app és messenger tud push-t használni, minden más csak trükkökkel tudja már a facebook chatet elérni. Vagyis vagy megszokod az X percenkénti frissítést, vagy használod a hivatalos appokat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tibko8
senior tag
Ma nálam szám háború van akku statisztikában. Pedig ma csak eddig Chrome-on keresztül online filmet néztem. Törölni sem töröltem semmit. Pár alkalmazást frissítettem közte a Chrome-ot és ennyi.
Szerk: nem így akartam. Csak mobilról vagyok.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Richee11
senior tag
Én júli 30-án rendeltem. de semmi infóm sincs még róla. A DHL egészen biztos nem vette át a terméket, szóval nem tudom, hogy az enyém mikor érkezik meg. Csak reménykedni tudok, hogy nem aug vége felé, hanem még rendesen kiküldik majd.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz ToniSlow #5961 üzenetére
Anno ollie-tól kaptam a tippet. Én ezt használom és már értem tetten beragadt alkalmazást vele.
System Monitor LiteNem kell hozzá root.
(A "Top apps" fül kell majd Neked rajta.)
[ Szerkesztve ]
-
CapacRaimi
csendes tag
Tegnap rendeltem meg ebből a tokból a feketét, ma pont egyik kollégám mutatta, hogy neki most jött meg ilyen Sandstone a Xiaomi Note 3Pro-ra, kicsit érdes tapintású, de nagyon kellemes fogású, nem csúszik, és jó anyaga van, jól néz ki.
"Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."
-
H0r1
tag
Egy srac bemasolta a chatlogot. 4 het legyen a mervado minden rendeles eseten, de igyekeznek korabban. Ez tunik az elso biztos infonak (legalabbis van nemi bizonyitek)
-
Rick4
félisten
válasz ChrYsler #5969 üzenetére
Ez a sima ingyenes változat. Tökéletes, mindent vesz kifelé- befelé.
Annyi furcsaságot találtam benne, hogy a jobb felső sarkában egy kis csíkokból álló, leginkább elforgatott térerő jelre hasonlító ikonra kattintva bizonyos hívások eltűnnek, ismét kattintva bizonyosok visszajönnek.
De az egyik listában minden ott van, 545 db hívás, több, mint 500MB méretben, a másik listában a frissek nincsenek. Nem értem, miket szűr le...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Bigemperor
senior tag
Elnézést, nem teljesen a telóhoz tartozik , de esetleg bluetooth kihangosítót és fülest tudnátok hozzá ajánlani?
-
Rick4
félisten
válasz Bigemperor #5977 üzenetére
Állítólag olyasmit, ami nem a telóhoz tartozó téma, nem itt kell kitárgyalni. Ez it nem hang-adó- tanácsadó topic.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
metal01
őstag
-
ChrYsler
aktív tag
-
Rick4
félisten
válasz Bigemperor #5982 üzenetére
A füles és a BT hangszóró szerintem tényleg független a készüléktől, akinek samsungja, Sonyja van, az is éppúgy használhat bármit, én a fentebb is említett xiaomi piston dazzle editionnal, és egy olcsó, de nagyon korrekt maxell tribal bass fülessel próbáltam, S4-et, Note4-et bőven felülmúlt.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Scrydhan
senior tag
Van akinek azt mondták mindegy mit ír a website 3-5 napon belül feladják,már nem tudom mit kéne elhinni.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
-
válasz Bigemperor #5982 üzenetére
Füles:
Xiaomi Hybrid Dual Drivers
Egy nagyságrenddel jobb a hangja, mint a OnePlus Silver Bulletnek.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
kano
nagyúr
válasz jaysee13 #5994 üzenetére
Hangsúlyozom, hogy ez One-nál volt és Better Battery Stat mutatta (mivel ez az akció éjszaka olyan 3 körül volt).
FoxPuppy
Feltennél képeket róla? A fekete keret a kijelző körül mennyire zavaró?
Köszi![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
válasz Nagytoll #5990 üzenetére
Több a basszus, és a hangminőség kicsivel jobb. Hibrid megoldással operál, vagyis dinamikus és armatúrás meghajtó is van benne (a Pistonok csak dinamikusak). [link]
Amúgy idén jelent meg egy még újabb Xiaomi füles, Piston Air Capsule néven. Ez váltja a Piston 3-at, de a tesztek szerint valamivel rosszabb a hangminősége a Piston 3-nál és a Hybrid-nél is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest