Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz randras_83 #6140 üzenetére
4 nap alatt még nem találkoztam hiányosággal. Alvás monitorozás megy ébresztés szintén, értesítések 1 másodperc múlva már az órán van. Stabil a kapcsolat is még egyszer sem dobta el a jelet. Ami érdekes hogy az email is időben jönn meg, mind telefon mind az órára. Én meg vettem a tools-t is így tökéletes. Ha valami kérdésed van akkor a többit itt Mi band 2 topik.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
randras_83
addikt
Tudod te is, hogy az elején ilyen. Most, hogy nincs meghívó, most a vásárlás a téma, el kell engedni. Pár hónap és lecseng, max 3 szerintem.
(#6151) Tibko8: köszi-köszi, lehet veszek egy olyat is
(#6153) PAPSZIMax: nem kell magadra venni
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Tibko8
senior tag
Vásárlással kapcsolatban már az elején volt egy topik csak azt bodrik11 leszavazta. Úgy volt eredetileg hogy telefon használatával kapcsolatos dolgok ide és a vásárlással kapcsolatos ide jöjjenek mint az elején.
randras_83 Bangood-on most aug 31-ig 10E Ft. Ott vettem én is.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
syler123
veterán
Nekem mintha 3.2.2 alatt romlott volna a Sot. Most pl úgy állok, hogy:
Telefon tétlen: 1n 21o 43p
Képernyő: 1ó 47p
Mortal Kombat X 30p 37mp.Lehet hogy aztán a Mortal Kombat a ludas, bár fogyasztásra arra csak 114mah-t ír. De így kb csak 3 óra sot-om lesz. Bár az is igaz, hogy lehet hogy 3 nap alatt lesz ez meg, de holnap tuti töltenem kell.
-
Nagytoll
senior tag
#6144-re valaki? Nem tűnik bonyolultnak.
-
kalm.gabor
tag
Kicsit túlreagálod, ez a kérdés szerintem teljesen jogos volt. Hasznos számára,számunkra, és a jövőben idelátogatók számára is. Én személy szerint jobban fogok örülni, ha a jövőben ilyen problémám lesz és nem egy random SOT érték jut eszembe amit Pistike postolt, csak mert az közvetlen a telefonnal kapcsolatos. Mondjuk ha sütirecepteket kezdenének el megvitatni, valaki csapjon oda
A probléma szerintem a semmitmondó, ezerszer átbeszélt, haszontalan információt tartalmazó hozzászólások (mint ahogy az enyém is most ) -
Oké, látom, hogy valamivel mindig baj van. Valaki csináljon egy OnePlus 3 használok off topikját, és akkor menjenek oda az ilyen megreneléses és egyébb off hsz-ek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sto1911
veterán
válasz UberMutant #6160 üzenetére
Magát a shelfet ki lehet kapcsolni?
-
Nagytoll
senior tag
válasz UberMutant #6160 üzenetére
Ez a problémám, hogy nem változik a kép
-
-
sto1911
veterán
válasz UberMutant #6163 üzenetére
Koszi!
@(#6162) Nagytoll: jobb felul mentest nyomsz neki? Most raprobaltam, siman atvaltott.
-
Nagytoll
senior tag
válasz sto1911 #6165 üzenetére
Hosszan nyomok, feldob egy kis ablakot, hogy válasszak hátteret, op hátterekre nyomok és ez jön elő :
Nem tudom felrakni a képet, mert 1.4mb. na egy fehér ablakoz kapok ahol kiválasztom, hogy melyiket rakja be, akkor bezár az az ablak és nem történik semmi.
Biztos a freedomOS miatt[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
udv, van opcio stock rendszerben a rejtettszamrol bejovo hivas szuresere, automatikus blokkolasara?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Rick4
félisten
válasz kalm.gabor #6158 üzenetére
Kicsit értenéd a megfogalmazásból adódóan, nem ezt írnád.
Hasznos, persze, ha belekerül z összefoglalóba. De ugye te se hiszed, hogy idejön valaki a telefonnal kapcsolatos érdeklődése első félórájában, és a keresőt használva majd rálel a válaszra a 6100-adik hozzászólásban.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SharpSA
veterán
válasz #45553408 #6146 üzenetére
Ó hogyaza... Nálam is ez volt a gond... Én meg azt gondoltam, hogy azért nem enged, meg még nincs megadva az ellenőrző kód és arra vártam, várok. Talán hétfőn jön meg a kód... Na de akkor már így mindegy az, OnePlus 3 Soft Gold (EU) megrendelve.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Akkor most fejezzük be a sok offtopikot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zhata
senior tag
No, hogy legyen negatív észrevétel is.
Megvettem (2500 Ft) és letöltöttem a Titan Quest (rpg-szerű, durván 10 éve siker PC-s) játékot. 20 percig ha játszottam - pardon kísérletezgettem a játékkal -, a telefon már izzott, és 10 (tíz) százalékot (73-63) merült az akku.
Ok ??? -
SharpSA
veterán
Ha már ti is, akkor én is: nekem nem probléma átgörgetni azt, ami nem érdekel. Nektek miért probléma ezt megtenni?
-
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Szerintem igen ha elég komoly grafikával rendelkezik mobilos körökben. Erre rá tehet még az is hogy nincs rendesen optimalizálva a játék. Ismerek olyan játékot ami semmi bonyolult 3d grafikát nem tartalmaz csak egyszerű 2d de minden telefont sütővé tesz.
(#6184) ollie Nem gond ha így ide linkelem egyszerűbb megtalálni meg megnyitni: OnePlus tulajok off topikja
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Azt jó lenne tudni, mi számít offnak. Mert most hogy sikerült megrendelni a készüléket, rendelnék hozzá szilikon tokot és usb c-ről mikro usb aljzat átalakítót, lehetőleg egy helyről. Ez utóbbiból tud valaki ajánlani?
-
vranyek
aktív tag
...amúgy, unatkoztam kicsit, és rájöttem, hogy hiába lehet csak 5 ujjlenyomatot rögzíteni, egy ujjlenyomaton belül le tudod húzogatni mondjuk két ujjad is, és voilá!! Egy sablonban benne van két ujjad is ajjajj... ki kéne mozdulni...
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
Yager01
senior tag
Van olyan köztetek esetleg aki a régi 2esről váltott az új készülékre? Nekem régen volt és szerettem de nem voltam teljesen elégedett vele. Úgy éreztem hogy a kamerája az előző készülékemhez képest (Note négy) nem volt az igazi. Most megnéztem egy videót az új kütyüről és nagyon meggyőzőnek tűnik. A kamara mellett talán még az is hátrányként jelentkezett hogy mikor meguntam akkor csak nyomott áron lehetett eladni mert akármennyire is jó volt az emberek nem ismerték és féltek tőle. Most viszont úgy látom hogy az új modellek sokkal nagyobb a promója és talán egyre jobban el is terjed. Szóval Nagy a dilemma hogy mit csináljak mert note 7et szeretnék de annak horror az ára. Szívem szerint bevállalnám de előtte érdekelne hogy mi a személyes tapasztalat az előző modellhez képest
[ Szerkesztve ]
-
ChrYsler
aktív tag
Hát... ilyen még nem fordult elő eddig. Délután kifagyott a telóm! De csontra. Se az érintőképernyő, se a bekapcs gomb nem működött. Vártam-vártam, majd egyszer csak újraindult. (gondolom wdt miatt)
Annyi volt, hogy a Google Keep-be írtam jegyzetet, mikor észrevettem a falon egy baromi nagy pókot.
Gyorsan kamerát indítottam, lefényképeztem, kiléptem a kamerából, majd megnyitottam a Fájlkezelőt. Rámentem a Képekre, majd ráböktem az utolsó "pókos" képre.... és vége lett. Még párszor megnyomtam, hogy "biztos nem vette be az ujjam", de nem. Kifagyott. Teljesen. Aztán restart.. Furcsa volt.Gyári 3.2.2 van rajta, semmi hóka-móka.
Ettől függetlenül szeretem a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
-
haukker
csendes tag
Hello
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tapasztalatok szerint ez a kb 1 hetes szállítási idő tényleg ennyi szokott lenni? Vagyis inkább az érdekelne, hogy ha megrendelem a telót és pont akkor szállítanák ki mikor melóban vagyok akkor mi van járt már valaki így? fel lehet olyankor hívni a kézbesítőt, hogy hé bocsi pont dolgozom ide tudod hozni?
Valamint megéri megvenni az üvegfóliát/tokot is hozzá ami a hivatalos oldalon van?
-
Rick4
félisten
Láthatóan nincs kikapcsolva a wifi háttéradat sem. Láthatóan nem olvastad az első hozzászólást, amiben errer ott a megoldás.
haukker: Jártál már úgy, hogy beleolvasol a topicba, ahol kérdeznél, és 5 percen belül megtalálod a fel sem tett kérdésedre a választ.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Jessical
csendes újonc
Erről edzett üveg kijelző mi a véleményed? csak 1.99
-
Rick4
félisten
válasz Jessical #6199 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy sokadszor lett már betéve ide.
vranyek: egy ujjlenyomaton belül ha jól emlékszem, 20 féle mintát ment el, tehát mikor egyet feltanítasz, mindenféle módon huzigálod az ujjadat, és ekkor egésze biztosan kinyit. Én az első két feltanításnál elkövettem azt a hibát, hogy igyekeztem ugyanolyan helyzetben tartani, de rájöttem, hogy nem ez a lényeg, hanem pont fordítva, minden szögből, ami csak előfordulhat majd élesben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest