Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz CapacRaimi #5736 üzenetére
A here maps tökéletesen működik, hétvégén 500km-t vezettem le vele, szépen navigált.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Bibby
addikt
válasz CapacRaimi #5736 üzenetére
Nyugodtan használhatod a chrome-ot, jó kis böngésző, főleg szinkronizációban meg sebességben, fogyasztás különbséget átlag használatban észre sem veszed.
Here maps is jó, meg google maps is. Figyelj, wp után pont az lesz a jó, hogy van alternatíva! Próbálj ki mindent és válaszd ki amit csak szeretnél.
A sok tok helyett meg inkább beruházhattál volna egy gyári karbonra és megvagy.Ελευθερια η θανατος
-
H0r1
tag
válasz CapacRaimi #5856 üzenetére
Az oneplus foruman folyamatosan azt irjak hogy nem kell aggodni annak aki aug 9 elott megrendeli, nekik normalis idoben lesz lefolytatva a kezbesitesi eljaras. (Sokan panaszkodnak, hogy ez tuti kamu, na meg az hogy aug 9 utani rendelesek fognak csuszni, vegkepp kamu. Az addigi rendeleseket h tudjak idobe kezbesiteni? Az nem valos, hogy "addig van raktarkeszletuk", mert meddig? Jo lenne valami eladasi statisztikat latni)
DHL hozott mar nekem csomagot, nem voltam otthon (mert nem szolt..) hagyott egy matricat az ajton. Irtam mailt, masnap hoztak akkor amikorra en kertem.
Volt olyan is, hogy tudtam melyik nap jon ( 8 es 16 kozott hurra ) de el kellett mennem. Telefonaltam, es ugy iranyitottak a futart h en voltam az utolso cime.
-
válasz CapacRaimi #5856 üzenetére
Ahogy átadják a csomagot a DHL-nek, a DHL-től kapsz egy SMS-t, amiben egy csomagszám van (egyben a követés is ezzel megy), és az a nap, amikorra esedékes lenne a kiszállítás. Arra keresve azonnal tudsz címet és/vagy szállítási időpontot (napot) módosítani.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
oba
addikt
válasz CapacRaimi #7874 üzenetére
Ha éjszakára wifi és bt be van kapcsolva akkor ne csodálkozz, hogy a programok és jelen esetedben a mi band folyamatosan kommunikálnak, ügyködnek. A viber pl lehet, hogy syncelt valamit, vagy ilyesmi. A miband meg folyamatosan csekkolta bt -n keresztül a telefont, és fordítva, azaz ébren tartották a telefont, nem tudott lemenni doze -ba. Én éjszakára kilövöm a wifit mindig, alvás közben semmi szükségem, hogy netezzek Az értesítések majd megjönnek reggel ha bekapcsoltam. Így soha nem merül többet 3% -nál egy éjszaka alatt.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
k810
aktív tag
válasz CapacRaimi #7893 üzenetére
Nekem is van Mi Band, amikor villog, pulzust mér, az alapján is észleli az alvást. Az úgy teljesen oké.
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
Macika66
őstag
válasz CapacRaimi #8345 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ezekre az új kijelzőkre egyszerűen semmi üveget nem lehet rárakni...
Pedig érdemes lenne elfogadni a fizika törvényeit.
Egy ívelt felületre egy rigid üveget akkor sem fogsz tudni felragasztani, ha besértődsz és visszakéred a vétlen eladótól az üveg árát.
Korábbi hozzászólásaimban felsoroltam már a 2.5D-s kijelzővel szerelt telefonokat, a Samsung az S3 óta több modellen is alkalmazta ezt a megoldást.
És nem csak ők, az Apple is az utóbbi 2-3 év modelljeinél.-------
A doze „rakoncátlankodása” pedig a Google sara.
-
NORBl
aktív tag
válasz CapacRaimi #9228 üzenetére
Zsírság. Akkor úgy tűnik jót választottam.
MÁS.: Olvastam, hogy lesz a gépen fólia, jónak mondható ? Mert én tök nem tudom felrakni a fóliákat, eddigi telefonjaimat is boltba vittem fóliáztatni, viszont, ha normális, elfogadható minőség, akkor egyenlőre nem bajlódnék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest