Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
Nagyon vártam a tesztet,jejj!
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Scrydhan
senior tag
Akkor most ez is meg egy s7e is ajánlott? Így utólag megkérdőjelezem hogy a kamera,qhd és vízállóság ér-e +150(!!!!)e ft-ot. Indulóárat nézve természetesen.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Scrydhan
senior tag
Én is késöbb akartam rendelni,de menjenek a 3.14csába és veszek egy Axon 7-et,bármennyire is jobb ez...
-
Scrydhan
senior tag
rendelni lehet,estimated shipping:4 weeks
nem értem miért,elvileg csak 9.-e után lenne így[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
Értem :/
Mondanám hogy marad a ZTE de azt sem lehet megkapni aug végéig mert az is elfogyott már...
Alternatíva meg már nem nagyon van....2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Scrydhan
senior tag
Van akinek azt mondták mindegy mit ír a website 3-5 napon belül feladják,már nem tudom mit kéne elhinni.
-
Scrydhan
senior tag
A garancia az híresen sz@r amúgy is.
De hagyom a fenébe,én sem rendelem meg mert ez egy szánalmas és szemét húzás tőlük ez.2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Scrydhan
senior tag
Ismerősöm akarta garanciáztatni az OPT-ját,1 hónapig nem válaszoltak neki aztán elvitte a futár végre majd 3 hét múlva hibásan hozta neki vissza és még sok ilyen sztorit hallok. De persze ne legyen igazam és ezek csak rossz véletlenek.
-
Scrydhan
senior tag
-
Scrydhan
senior tag
válasz Tibko8 #15696 üzenetére
Igen de ez akkor azt jelenti h vissza sem tudunk menni semmilyen Mm-es buildre Max sideloadal? Kicsit aggasztó ami azt illeti.
Elvileg írták hogy Stock alól megy csak de fél világ twrpvel tette és hát Fel menni felmentést az egy más kérdés hogy nincs net és twrp megadása magát (elöl I néhány embernek celluralon)[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
Akkor lehet megpróbálom ezt ma, minden megy egyenlőre csak nincs egyik síneken net és ugyebár használhatatlan lett a twrp.
Madoc: Bíztam az xda-ban ahol írták egy twrp-s leírást, azt követtem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Scrydhan
senior tag
válasz kapcs-R #15752 üzenetére
Na jó nekem úgy ahogy sikerült most megoldani hogy ne legyen titkosítva de most meg nem bootol fel ha felrakom a beta 8-at,megnézem egy korábbi rommal. Visszaállt ext4fs-re valamiért de őszíntén most nem érdekel,mást nem gyalulom az egészet és bootloaderből felrakom a twrp-t megint.
Aha,nem megy,még mindig nincsen rajta elvileg OS.
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz kapcs-R #15734 üzenetére
Bocsi de twrp-ből raktad fel adb sideloaddal?
Okééééés XDA-n kaptam egy custom recoveryt amit flasheltem és bebootolt szépen,felált,minden megy,mármint majdnem mert valamiért csak H+-om van,valaki másnak is volt ilyen baja beta 7-el? Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
Az 8-as amire te gondolsz, a 7-es az nem bugos és MM-es.
Én biztos várok min. egy hónapot és egy rendes tutoriallal felrakom mert kb 6 óra alatt sikerült rendesen visszarakni,hisz amikor felraktam még nem volt kint a postban hogy "Do not use with TWRP as its not compatible".2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Scrydhan
senior tag
Bocsi de nem nagyon akarok most vissza olvasni
Frissitettem beta 7-ről asszem beta 10-re,tudtam hogy nem kellett volna mert TWRP-t használok, de azt gondoltam lehet nem azt fogja használni,na már most,bedobta az errort,ugyanúgy le van kódolva,ami nem érdekelne de nem érzékeli az egyik simemen a netet...na és ez már baj. Valami ötlet?
-
Scrydhan
senior tag
válasz racerx #17766 üzenetére
Ez?
Úgyanúgy bejön az a piros szar bootolás után,az mennyire akadályozza meg?
Vagyis közben,tudod mire gondolok
TWRP nem kér jelszót[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
-
Scrydhan
senior tag
-
Scrydhan
senior tag
válasz racerx #17788 üzenetére
Értem. Még egy kérdés,meg tudom valahogy nézni hogy melyik twrp van fent? 99% hogy ez de biztosra akarok menni.
És ha jól értem: data át f2fs-re,utána szimplán flashelem a romot és superSU-t,wipe cache,de ha a data-t is wipeolom akkor a superSU az megmarad? Akkor is ha azt a systemless-t használom amit linkeltem?Vagyis f2fs-re át a data-t -> flash rom-> flash superSU -> Wipe data,cache -> reboot to system és onna jó vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz Scrydhan #17791 üzenetére
Vagy a lényeg hogy a végén simán wipeolhatom a data-t miután felraktam ezt a superSU-t ugye?
-
Scrydhan
senior tag
válasz racerx #17798 üzenetére
mtp?
Ja megvan,rendben megpróbálom,akkor mégegyszer csak a data-t rakjam át f2fs-re?[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
-
Scrydhan
senior tag
válasz Scrydhan #17801 üzenetére
Ja,felment,SU nem,megint nullán vagyunk... Pedig rögtön a ROM után raktam fel.
Felraktam mégegyszer,megint nincs net....[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz Scrydhan #17802 üzenetére
Csak az egyik simen nincs net amúgy,de kezdem feladni... Mindegy nem szemetelem tele a topikot sajnálom.
-
Scrydhan
senior tag
Felraktam,még mindig nincs netem.
Én dual simet használok,egyiken van net csak nem azon amelyiken kéne.[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz PistiSan #17812 üzenetére
Telenor
Megcseréltem, nem nyert.#17814
Látni látja,térerő is van csak szimplán nem csatlakozik a netre.Én viszont mára feladom,nem merek többet tökölni ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz SharpSA #17830 üzenetére
2 honapos a kartyam, de mindegy
kicserelem micro-ra es berakom a tabletembe majd onnan megosztom2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Scrydhan
senior tag
válasz SharpSA #17837 üzenetére
Kis update,átraktam a régi redmi note 3-mamba és ott sincs net :/ Igen azt írja. Bemegyek a Telenorhoz holnap kérek egy másik kártyát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest