Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
válasz Yasofix #5648 üzenetére
És amikor megrendelted, ott a honlapon mit írtak szállítási határidőnek?
Egyébként ha nem olyan helyen élnénk, ahova nincs szállítás, abszolút nem érdekelne, hogy mikor jön meg, de miután 2 hetet vagyunk itthon, így sajnos ebbe az intervallumba kellett volna megrendelnem. Korábban azért nem tettem, mert itt a fórumban visszaolvasva eddig kb. egy hét alatt megjött a teló. Erre most 4 hetes határidővel szembesülök.
-
DonDragonka
őstag
Konkrétan "A" szemüveg érdekel, vagy az, hogy hogyan muzsikál VR szemüveggel?
Nekem egy ilyenem van hozzá és ezzel szuperül működik, szépen lehet vezérelni mindent, és élménynek is frankó.A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
SaGa59
őstag
-
coves8
tag
Azt nem tudom,hogy a többi országban hogy van európában,de olaszban augusztus 1től 2 hétig szabadságon van mindenki!!Kivéve vendéglátás!Gondolom ez igaz lehet a oneplusra is, ha már ilyen hosszú szállítási időt írtak!
-
NORBl
aktív tag
válasz DonDragonka #2352 üzenetére
Hát nem kifejezetten, csak érdekelt, hogy milyen minőségre, hogy ingyen osztogatták. Szeretnék majd egy használhatót 5-10 k között. Blitzwolfot néztem, árban, és minőségben is jónak tűnik. Miket lehet amúgy egy ilyennel csinálni, megéri ? Akár napi használatra is elképzelhető, vagy inkább csak érdekesség egyenlőre ?
-
Bigemperor
senior tag
A Blitzwolf quickcharge-os, vagy "sima" töltőjét célszerűbb beszerezni?
-
FingR86
őstag
nekem volt egy ILYEN. Sztem a blitzwolf ugyanez, csak a saját logójuk van rajta. Anno még a note 3-al használtam pár napig, de nagyon kevés hozzá a FHD felbontás, meg hiába lehetett állítani a lencsék távolságát meg hasonló dolgok, de nem lehetett teljesen széthúzni a képet, hogy két oldalt ne legyenek fekete sávok.
géppel akartam összehozni, Trinus VR-al és Tridef 3D-vel.
csak nem volt a tridef 7-ből tört verzió ami már támogatja a dx11-et[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
Jó kis játékok vannak VR-hez(egyik másik szó szerint meghánytat... ), meg ilyen oktatási segédletek, tárlatok, stb. De például a GoogleEarth igen érdekes VR-el használva, szó szerint olyan mintha repülnél a saját környékeden, vagy a Föld bármely részét madártávlatból nézheted meg. Van már VR-en alapuló launcher is de eléggé kezdetleges és persze majdnem minden ami google az elérhető VR-el is pl youtube stb...
Volt szerencsém Rómában a bazilikát gömb-panorámával belülről lefotózni, és az ilyen gömb-panorámákat igen jól lehet utána VR-el visszanézni, szó szerint olyan mintha ott lennél... Én látok benne rációt, de még eléggé kezdetleges...
Talán az lehet a jövő, hogy a VR-t kiterjesztett valósághoz felhasználni. Fel a szemüveg, és a teló kameráján keresztül ahol éppen jársz ott infót is kapsz amerre jársz vagy ha ránézel, vagy mit tudjam én pokemon-t vadászhatsz(bár ez utóbbi nagyon távol áll tőlem...)
És akkor még nem beszéltem arról, hogy mi lesz majd akkor ha a VR a VulkanAPI és mondjuk az UnrealE találkozik egymással... Akkor jönnek majd az igazi beszabehu játékok...Minden esetre OP3 igen jól bírja ezt a VR-es mókát, nem melegszik közben mint tette azt az előző telóm és a felbontás is megfelelő, igaz, hogy ippeg...
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Nagytoll
senior tag
Timelapse beállítások vannak valahol, vagy csak a felbontás a kamerában?
-
sto1911
veterán
válasz Bigemperor #5659 üzenetére
A OP3 csak dash toltest tamogat, QC-t nem, csak emiatt felesleges a QC valtozat.
-
jaysee13
tag
válasz kalm.gabor #5621 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ez így felbujtás biztosítási csalásra?
-
kalm.gabor
tag
válasz jaysee13 #5669 üzenetére
Mi csak elméleti szinten beszélgettünk erről. Mellesleg néha vissza kell állítani a világ egyensúlyát.
Például ha veszel egy hűtőt, nem csomagolod ki és vizsgálod át milliméterenként, biztos lehetsz benne hogy horpadt vagy törött lesz valahol, aztán a kereskedő és a futár is letagadja azt is, hogy valaha találkoztatok volna. -
Richee11
senior tag
Rendeltem az Ebay-ről egy sima szürke szilikon tokot, melynek mind a négy sarka kicsit vastagabb, hogy ha arra esik, akkor minimálisan fogja fel az ütéseket. Tudom, valószínűleg ez a maga pár száz forintos árával semmit, vagy legalábbis nem sokat ér éppen ezért teszem fel a következő kérdést.
Tud valaki ajánlani olyan tokot, ami viszonylag jól védi a készüléket. Olyan embernek tartom magam, aki vigyáz az értékeire, de mint tudjuk, az örög nem alszik, éppen ezért jobb elővigyázatosnak lenni.
Sajnos a készülék árát is alig sikerült kiköhögni magamból, így nem igazán tudnék most megfizetni, egy 5-8 ezer forintos tokot. ha esetleg korábban Ti már rendeltetek olcsóbban, akkor légyszíves adjatok tanácsot, hogy mi éri meg a legjobban!
Előre is köszönöm!
Yasofix: Neked is köszönöm az információt! Bízok benne, hogy holnap érkezik az SMS
-
Nameste
tag
Azt nem tudjátok hogy külön alkalmzás nélkül lehet-e lockolni a csönegő hangerőt?
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
Ezt a tokot rendeltem!
-
sto1911
veterán
válasz Bigemperor #5672 üzenetére
Allitolag nem karosabb a dash mint a sima [link]
Amugy meg mire megdoglik az akku, addigra lejar a gari is, lesz potakku meg csavarhuzo az ebayen. Nem latom ertelmet akkukimeles miatt nem a gyari toltojevel hasznalni. -
kano
nagyúr
válasz Richee11 #5676 üzenetére
Én is ilyen vagyok. A One-t egy ilyen tokban hordom és már vagy 3x megvédte. Viszont a szilikon tok nem védi a kijelzőt, ez igen. De cserébe nehéz egy kézzel elővenni belőle.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pampika
őstag
a másik a fekete szélű, amit itt már többen is kiveséztünk.
árulja a vifocal, ebay, ali, meg nem tudom még hány cég/bolt/gyártó, 2-1x dollárokig.a mérete jó, de ragasztás csak a fekete részen van. ergo a közepén nem ér a tg az üveghez, így esésnél nem is veszi el a feszültséget...szóval mit sem ér azon kívül, h nem lesz koszos a kijelző
-
Totheground
addikt
No, dispatched, gyorsak voltak.
Viszont egy gyenge pillanatomban 06-nak adtam meg a szamomat +36 helyett. Remelem így is elérnek majd.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Nagytoll
senior tag
válasz Totheground #5683 üzenetére
Én tavaly még tudtam 06-os itthoni számot hívni UK-ból
-
Richee11
senior tag
Én is 06-nak adtam a telefonszámot! Ez para, mert akkor módosítom az OP oldalán?!
[ Szerkesztve ]
-
(#5684) Nagytoll: mi az összefüggés?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kano
nagyúr
Akkor még sincs szabadságon mindenki a Oneplus-nál. 2 éve sem volt ezzel gond...
pampika
Leszedted mind? Mit mondott végül a Vifocal rá?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
SonyNex7
senior tag
válasz Bigemperor #5659 üzenetére
Ha most konkrétan ezt a telefont nézzük akkor amelyik olcsóbb,ha a célszerűt akkor a Qc 3-at.
Looserke: hozza a tervet,részemről kimondottan ajánlott.
Mivel láthatatlan kép készítés nem lehetséges.Aki a kingston pendriveot vette mennyire elégedett vele? Gyorsaság,tartosság?
[ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
a teljesen átlátszót fel se raktam, mert még a gyári fóliára illesztve annál is kisebb volt, így nem láttam értelmét próbálkozni vele.
a fekete azóta is rajta van. ugyan kitakarja az értesítési ledet, de legalább a pofára eséstől 1 paraszthajszálnyival többet véd, mintha nem lenne rajta semmi. ettől függetlenül keresek tovább, mert hosszútávon nem bízom benne. am nem tudom, miért lenne olyan nehéz a kettőt egyesíteni, hisz látszik, hogy technológiailag a méret pontosság és a teljes ragasztás is megoldható...
a supportjuk amúgy vicc.
írtam nekik egy szívhezszóló levelet, h ez így nem tetszik.
pár nappal később, h akkor küldjek képeket -> küldtem.
aztán írtak, h kivizsgálják...
majd 1,5 hét után írtam, h mizu?!
erre írtak, h küldenek újat. semmi magyarázat, bocsánat, akármi. erősítsem meg a címem.
megerősítettem 2 napja.azóta semmi.
vagyis ha jóhiszemű vagyok, akkor feladták az újabbat, de ezzel ugyanott leszek, mint a mostanival.
aki meg venne nagy boldogan, h majd jól megvédi a telefonját, meg fogja szívni egy esésnél, mert ez az üveg mit sem ér. de írok már egy értékelést majd az oldalra, mert látom, eddig nem nagyon írt senki náluk...
-
padre0101
csendes tag
Esetleg valaki tudja hogy lehet egyedi csengőhangot (ébresztőhangot) hozzáadni? Létezik hogy csak a gyári lenne?
-
Squirrel
őstag
És mikor rendelted? Oldalon mit írtak érkezésre?
-
bil
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a telóval kapcsolatban:
- Mikrofonja rendben van? Jól hallanak a másik oldalon? Ha kihangosítod a másik felet és ilyenkor távolabb van a teló mikrofonja, akkor is jól hallanak a túloldalon?
- Audio kimenet minősége rendben van?Azért kérdezem, mert jelenleg THL T6 PRO-m van és a Mobilarena-s teszt egyáltalán nem említette, de a mikrofonja k. gyenge és az audio kimenet is olyan, hogy a két filléres tabletemről különbül szól a zene. És most nem a hangszórójára gondolok, hanem a jack kimenetre.
Köszi![ Szerkesztve ]
This is extremely dangerous to our democracy!
-
Még senki sem panaszkodott, hogy rosszul hall, akivel beszéltem telefonon, akkor sem, ha kihangosítottam.
Az zene minősége elsőrangú fülesen (jó a DAC és az erősítő benne). Utóbbira nagyon érzékeny vagyok, szóval jól megnézem ilyen szempontból, hogy milyen telót választok.Egyébként ha mégsem jön be a telefon, 15 napon belül visszaküldheted, és visszakapod az árát.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cettlee
őstag
valaki kuldte mar vissza gariba?
a hullamzo kamerakep miatt reklamaltam,
holnap jon erte a futar. mire kell figyelni? -
SonyNex7
senior tag
Ha segít...
napi szinten használom az autóban jack-jack kábellel,spotify prémiummal,kiválóan szól.
Itt van is egy kérdésem, miszerint a szám váltás így csak a telefonon lehetséges,de ha veszek egy ilyet[link] akkor ezzel lehetne váltani?
Xaomi piston 3 szintén hibátlan.
Nagyon jól hallanak,illetve én is, kihangosítás is jó.Cettle: fotózd körbe nehogy karcosan adják vissza!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest