Hirdetés

2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21) updog válasza Spet (#16) üzenetére


updog
senior tag

2 felnőtt ember nem tudja a gyerekét csitítani

Azért azt különböztessük meg hogy egy hat hónapos hasfájós gyerekről van-e szó, akivel a szülei is szívesen megbeszélnék hogy fél éve minden nap ordít két órát, most már jó lenne ha abbahagyná, persze ritka hogy ezt megérti... vagy egy neveletlen 6-8-10 évesről aki ordítva veri magát a földhöz ha valami nem úgy van ahogy ő akarja.

És még ez esetben is vannak más lehetőségek, van a mi házunkban is egy 6 éves forma srác, akit az ötödiken is hallok már a parkolóból, amikor hozzák haza... Amikor még új lakó voltam, egyszer beszálltak mellénk a liftbe, én rutinosan megnyomtam a gombot, a gyerek azonnal agyérgörcsöt kapott és hisztirohama lett hogy nem ő nyomhatta.

Majdnem tettem egy megjegyzést az anyukájának, de a szeme mindent elárult... szóval óvatosan az ilyen gondolatokkal.

A másik, engem is rohadtul zavar a felső szomszéd kopogása, ha nem beszéltem volna már vele erről, azt hinném szándékosan oda****sza minden lépéskor a sarkát.

Voltam fent, a standard 50 éves, kvázi üreges faszerkezetű padló van a tizenpár centis födémen (mint általában mindenhol), vannak szőnyegei is. Ő is hallja a felette lakót, szerintem én is lehallatszok (főleg a gyerekek ha szaladgálnak). Ennél többet nem tudunk tenni, ez a panel...

[ Szerkesztve ]

ex: doeeg | "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik."

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.