Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.C.S.
tag
én még emlékszem arra, hogy amikor a Pana 32' crt tv-t vettem minden videofil ki volt akadva, hogy két méterről akarom nézni, merthogy akkora nagy (!) megjelenítőt nem lehet közelről nézni, legalább három-négy méter kell
Ez az egész felhasználásról szóló vita hülyeség, mindenki úgy használja ahogy akarja. (pl.: én már szökő évente nézek tv műsort, vagy dvd filmet, helyette, netezés, meg sorozatnézés, meg xbox megy)
-
nkmedve
őstag
Hogy egy LCD TV nem jó játékra, vagy monitor helyett használva, nem tudom honnan veszed. Minden normális tévében van Game mód, ami minimalizálja a input lag-et egy normál monitor szintjére (kikapcsol minden fölösleges képmódositót), és jóformán semmi más hátránya nem marad egy hagyományos képernyőhöz képest (persze minőségi TV panelről beszélünk).
Az hogy billentyűzetet és egeret csak asztalon lehet használni, az csak pusztán a kreativitás hiányát mutatja. Én fotelben hátradölve szoktam billentyűzettel és egérrel játszani. Kell egy megfelelő magasságú bútor az egérnek és kész (én egy széket használok). Semmivel nem kényelmetlenebb mint egy asztalnál ülni.
Elárulom, hogy egy 55-ös LCD TVn, 4K felbontásban Starcraft 2-t nyomni (csak egy példa amit játszottam mostanában), nem kicsit jobb élmény mint 24-es képernyőn az asztalnál.A Plazmás vitába nem szólok bele, soha nem használtam és nem is fogok mostmár.
-
Interceptor
addikt
"Lehet monitornak LCD tv-t venni, aztán lesz valami öszvér kiépítés ami leginkább semmire nem jó, vagy csak tényleg monitornak kényelmes." Ez csak a te berögzülésed. Nálam más volt a prioritás mint nálad, ha szórakozásról beszélünk nálam első a játék, és csak aztán a filmnézés. Nekem mindenképp az lcd volt az akkori legjobb választás. Ugyanabban az árkategóriában lévő Pana plazmának bizonyos szempontból nem volt jobb képe filmnézésre sem(nagybáttyámnak van olyan mai napig). Pl arcokon nem látszottak olyan jól a részletek ha árnyék vetült rájuk. A filmeket is gépről nézem 99%-ban és nem olyan borzalmas mint ahogy írod, nagy adag túlzás van abban amit mondasz. Egy 2011-től számított plazma nyilván jobb filmezésben.
A házimozizásról alkotott véleményed is engem igazol,a multbéli berögződésekkel kapcsoaltban. Nekem semmi bajom nincs az egérrelhasználattal a távirányító kapcsolóját százszor jobban utálom.
"Játékhoz meg rendes asztal, egér és billentyűzet kell. Vagy az ember vesz egy konzolt a tv-hez másfajta műfajhoz." Miért? Hova van ez írva? Ágyon ülve is lehet játszani, 1,5-1,6 méterről wireless egérrel és billentyűzettel. Teljesen jó. Ha akarom filmezéshez hátra is dőlhetek
Volt xbox 360-am is a konzol feelinget is ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest