- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Hogy egy LCD TV nem jó játékra, vagy monitor helyett használva, nem tudom honnan veszed. Minden normális tévében van Game mód, ami minimalizálja a input lag-et egy normál monitor szintjére (kikapcsol minden fölösleges képmódositót), és jóformán semmi más hátránya nem marad egy hagyományos képernyőhöz képest (persze minőségi TV panelről beszélünk).
Az hogy billentyűzetet és egeret csak asztalon lehet használni, az csak pusztán a kreativitás hiányát mutatja. Én fotelben hátradölve szoktam billentyűzettel és egérrel játszani. Kell egy megfelelő magasságú bútor az egérnek és kész (én egy széket használok). Semmivel nem kényelmetlenebb mint egy asztalnál ülni.
Elárulom, hogy egy 55-ös LCD TVn, 4K felbontásban Starcraft 2-t nyomni (csak egy példa amit játszottam mostanában), nem kicsit jobb élmény mint 24-es képernyőn az asztalnál.A Plazmás vitába nem szólok bele, soha nem használtam és nem is fogok mostmár.
-
nkmedve
őstag
A cikket elnézve van egy olyan érzésem, hogy az összes OLED tévé ilyen görbe izé lesz. ami nálam nem játszik. Örülök, hogy most még kaptam sima, nem görbitett VA modelt a felső-közép kategóriából, ezzel elleszek néhány évig (fekete tűrhető, szinek szépek, mozgásfelbontás is jól beállitható).
Jó lesz az OLED, de még mindig szüksége van néhány évre, hogy kiforrjon, és az árverseny is beinduljon becsületesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Battlefield 2042
- Windows 11
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Star Trek
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest