Új hozzászólás Aktív témák

• Interceptor

addikt

válasz Ijk #80 üzenetére

"Lehet monitornak LCD tv-t venni, aztán lesz valami öszvér kiépítés ami leginkább semmire nem jó, vagy csak tényleg monitornak kényelmes." Ez csak a te berögzülésed. Nálam más volt a prioritás mint nálad, ha szórakozásról beszélünk nálam első a játék, és csak aztán a filmnézés. Nekem mindenképp az lcd volt az akkori legjobb választás. Ugyanabban az árkategóriában lévő Pana plazmának bizonyos szempontból nem volt jobb képe filmnézésre sem(nagybáttyámnak van olyan mai napig). Pl arcokon nem látszottak olyan jól a részletek ha árnyék vetült rájuk. A filmeket is gépről nézem 99%-ban és nem olyan borzalmas mint ahogy írod, nagy adag túlzás van abban amit mondasz. Egy 2011-től számított plazma nyilván jobb filmezésben.

A házimozizásról alkotott véleményed is engem igazol,a multbéli berögződésekkel kapcsoaltban. Nekem semmi bajom nincs az egérrelhasználattal a távirányító kapcsolóját százszor jobban utálom.

"Játékhoz meg rendes asztal, egér és billentyűzet kell. Vagy az ember vesz egy konzolt a tv-hez másfajta műfajhoz." Miért? Hova van ez írva? Ágyon ülve is lehet játszani, 1,5-1,6 méterről wireless egérrel és billentyűzettel. Teljesen jó. Ha akarom filmezéshez hátra is dőlhetek :K Volt xbox 360-am is a konzol feelinget is ismerem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés