- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Hogy egy LCD TV nem jó játékra, vagy monitor helyett használva, nem tudom honnan veszed. Minden normális tévében van Game mód, ami minimalizálja a input lag-et egy normál monitor szintjére (kikapcsol minden fölösleges képmódositót), és jóformán semmi más hátránya nem marad egy hagyományos képernyőhöz képest (persze minőségi TV panelről beszélünk).
Az hogy billentyűzetet és egeret csak asztalon lehet használni, az csak pusztán a kreativitás hiányát mutatja. Én fotelben hátradölve szoktam billentyűzettel és egérrel játszani. Kell egy megfelelő magasságú bútor az egérnek és kész (én egy széket használok). Semmivel nem kényelmetlenebb mint egy asztalnál ülni.
Elárulom, hogy egy 55-ös LCD TVn, 4K felbontásban Starcraft 2-t nyomni (csak egy példa amit játszottam mostanában), nem kicsit jobb élmény mint 24-es képernyőn az asztalnál.A Plazmás vitába nem szólok bele, soha nem használtam és nem is fogok mostmár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest