- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#32839680 #124 üzenetére
Igazából tökéletes megjelenítési technika nincs. Az impulzusos megjelenítés is egy átverése a szemnek, ami azért fáraszthatja azt. Sokan érzékenyek voltak erre, kitudja valójában milyen hosszútávú hatásai voltak a szemre és az idegrendszerre (a sok órás neon és a gazdaságos 50Hz-es égők legyilkolják az embert az tuti) - bár elvileg a 600 hz nem látható, én mégis simán észrevettem oldalra pillantva. Viszont egy ST50-et simán meg tudnék szokni, szóval én nem vagyok plazmaellenes.
Csak ennek vége van már, felesleges róla beszélni. Kapni nem lehet, használtan se nagyon... lejáró garival, alkatrészek nélkül meg nem mernék TV-t venni. Ha pár éven belül meg beütnek az OLED-ek, akkor meg lehet eladhatatlan lesz.
A SAH pedig olyan amilyen. Az általad említett probléma egyértelműen az LCD rovására írható. Egy 60FPS-es játék OLED tv-n / monitoron eyegasm lesz!
Talán még az Oculust lehetne idevenni, az is OLED-re épül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest