- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#32839680 #124 üzenetére
Igazából tökéletes megjelenítési technika nincs. Az impulzusos megjelenítés is egy átverése a szemnek, ami azért fáraszthatja azt. Sokan érzékenyek voltak erre, kitudja valójában milyen hosszútávú hatásai voltak a szemre és az idegrendszerre (a sok órás neon és a gazdaságos 50Hz-es égők legyilkolják az embert az tuti) - bár elvileg a 600 hz nem látható, én mégis simán észrevettem oldalra pillantva. Viszont egy ST50-et simán meg tudnék szokni, szóval én nem vagyok plazmaellenes.
Csak ennek vége van már, felesleges róla beszélni. Kapni nem lehet, használtan se nagyon... lejáró garival, alkatrészek nélkül meg nem mernék TV-t venni. Ha pár éven belül meg beütnek az OLED-ek, akkor meg lehet eladhatatlan lesz.
A SAH pedig olyan amilyen. Az általad említett probléma egyértelműen az LCD rovására írható. Egy 60FPS-es játék OLED tv-n / monitoron eyegasm lesz!
Talán még az Oculust lehetne idevenni, az is OLED-re épül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Adobe Photoshop
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest