Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
üzenetére
Ezzel csak arra próbáltam célozni hogy ugy tűnik nem csak a hülyék használnak Apple termékeket, sokan itt abban az álomvilagban élnek, (biztos a sok heroin meg kokain) hogy aki androidot használ meg Windowst az mind nagyon okos ember akinek meg van akármilyen Apple terméke az hülye mint a segg.
En pl nagyon jol boldogulok linuxal es windowsal is, illetve a macOS-el is, ellenben az itteni Windows okos fanatikusok ahogy latom nem nagyon tudnak a másik kettővel semmit se kezdeni, megis mi Apple userek vagyunk az ostoba szarok. Tok logikus.

-
buvartacsko
addikt
válasz
üzenetére
Azt mondjuk egyáltalán nem ertem miért egy 4 éves géppel (első generációs retina MacBook pro). Az 2012ben volt, azóta meg eppen 2016 van, es nemsokara 2017. Az uj retina gépekkel semmi gond, de az akkori dedikált GPU-s modellekkel se volt semmi baj.
Van akinek le lehet fedni az igényeit 100%ban Apple szoftverekkel (ismerek ilyeneket, es teljesen sikeresek es jo életük van, nem járnak MS topikokba megpróbálni bebizonyítani hogy szerintük egy csicska aki a Microsoft termékeit használja, pedig az MS szoftverekkel nem lehet lefedni 100%ban az ember igényeit!!!)
Magyarázzatok mar el miért buzi vérfan aki az Apple termékeivel kezdte az ipart, azt kezdte el használni , azt ismeri a legjobban, esetleg azokkal is keresi a pénzt jol megél belőle, elégedett a termékekkel , az pedig miért teljesen normális ha valaki a Microsoftal csinálja pontosan ugyanezt ? Volt ido amikor a Windows nem volt jo egyáltalán egy OSX-hez képest, XP korszakban inkabb atalltam Gentoo Linuxra jo par évre, azóta pedig windowson hiányzott a Unix környezet es ezert inkabb OSXre mentem MacBookal. Elégedett vagyok nagyon, es azert nem fogok vissza váltani mert a Windows össze szedte magat 15 év alatt es mar kevésbé szar... (Rengeteg negatív dolgot olvasok a Win10ről, másrészt bocsi de nem fogok olyan oprendszert használni amit 2-3 év alatt felhizik 50GB-ra, köszi de ez nem hianyzik az életemből

-
buvartacsko
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Javítás: Tim Cook is Apple gépeket használ aki a világ egyik legértékesebb cégét vezeti ? O is hülye ? Kettőtök közül nem te tűnsz egy okos milliardosnak aki hatással van a világra es befolyásos. Te csak egy megmondó troll vagy egy noname forumon (világszinten) aki egyáltalán nincs képben a világ működésével.
-
buvartacsko
addikt
Tehát te aki évek óta Windows user vagy es soha nem használtál semmilyen Apple termeket egy csolatasu hülye vagy ugyanúgy ?
))Ne haragudj meg de nem ertem miért kell elítélni a másik embert azert mert több pénze van mint neked.
nem tudom miért kell ugy tekinteni az OSXre mintha egy jatszer lennen, mikor alapból sokkal tobb mindent meg lehet vele csinálni egy clean install utan mint a windowsal, pedig a Windows elfoglal 20GBot, aztán eltelik 2 év es mar 50-60GB, közben semmivel nem tud többet mint mikor felraktad, az osx meg marad 10GB alatt végig. 
Meg annyit hozzátennék hogy a Windows legelső verziója 1985, a macOS pedig 1984.
Az kedvenc androidod nagyrészt macen is van fejlesztve, az sem zenélés, illetve ezek szerint csőlatasu hülyék fejlesztik az oprendszereket amiket használsz? Linus Torvalds is egy 11" MacBook airt használ fő gépnek. O is egy hülye ?

Tim Cook is Apple gépeket használ aki a világ egyik legértékesebb cégét vezeti ? O is hülye ? Nekem nem ugy tűnik, kettejuk közül nem te vagy egy okos milliardosnak aki hatással van a világra es befolyásos. Te csak egy megmondó vagy egy noname forumon aki egyáltalán nincs képben a világ működésével.

-
buvartacsko
addikt
Kit erdekel milyen CPU van benne ha az amire használom gyorsan megy rajta ? Ezek utan nem erdekel hogy nem Core i7 van alatta bocsi.

-
buvartacsko
addikt
válasz
scarabaeus
üzenetére
Semmire nem használom, soha.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest