Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem csak 1 bajom van ezzel:
"Ház táppal: 10 000 Ft"
Ennyiböl mien tápot kapsz ahhoz a házhoz?
Mert szerintem nem vmi megbizhatót. Vagy ha van vhol házzal vmi jo minöségü olcso táp akkor szoljatok. Én iet kerestem nemrég és rá kellett jönnöm hogy jobb ha külön veszem meg de igy 7k a 350-es FSP, az meg nem olcso. De inkább mint elvigye az 50k-s konfig felét egy szar táp. Javitsatok ki ha tévedek engem is érdekelne 10k-ért vmi jo tápos ház (design mind1, netezös gépbe).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert szerintem nem vmi megbizhatót. Vagy ha van vhol házzal vmi jo minöségü olcso táp akkor szoljatok. Én iet kerestem nemrég és rá kellett jönnöm hogy jobb ha külön veszem meg de igy 7k a 350-es FSP, az meg nem olcso. De inkább mint elvigye az 50k-s konfig felét egy szar táp. Javitsatok ki ha tévedek engem is érdekelne 10k-ért vmi jo tápos ház (design mind1, netezös gépbe).