Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
de a lényeggel kapcsolatban senki sem válaszolt...
nem lehet egyéni arcképem.
A miértre a válasz talán ez lehet:tesóm eladásra szánt készüléke... az egyik alapító segített és világosított fel ez ügyben: Bog elmondása alapján az igo nem adta ki hivatalosan minden készülékre és ezért hiába rendelkezem mai napig jogtiszta szoftverrel, nem tehetem rá bármire...
illetve ezek?
egy vicc, hogy még most találtam meg... jó ideje baráti segítségnyújtásért fordulok dmfan kollégához, de akkoriban nem értettem, hogy egy-egy fórumban is lehet kiskakas
mindegy, ami tény, hogy vannak nagyon jó szakmai rovatok és korrekt tagok, de akkoriban gőzöm nem volt róla, hogy hová tettek be, különböző figyelmeztetéseket rólam. Talán tudtam volna védekezni.
Mindegy, kíváncsi lennék, ha nem vagyok túl nagy szószátyár kedvemben (csak az érdekesebb cikkekhez szeretek hozzá szólni), akkor hány év még, mire kapok egy francos avatar-t?!
Ja és gondolom az emberi korrektség nem mérvadó... ha minden pirosat megkaptam volna az eladásaim után, igencsak a dobogón lennék.
-
koshmar
addikt
válasz
huntermati #5 üzenetére
EczkE hisztizni fog.
-
olbaidhun
őstag
válasz
Dr. Romano #6 üzenetére
mi ez a napi régész cucc?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
huntermati #5 üzenetére
Ez ragályos vagy mi?
-
darál0w
Jómunkásember
a vége lemaradt
-
MorphBCS
tag
Jól érzem, hogy ez még nem kész ?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kicsit kusza számomra a ph rangrendszer.. ha nem bánjátok összefoglalom, ami mindenki számára nyilván való.. nem vagyok...
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest