- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Egy ilyennel szerintem megoldható. De kevés az infó.
-
Joccc07
addikt
Az sw része úgy néz ki, hogy az alap kód áll egy "void Setup" és egy "void Loop" -ból.
A többi a te tudásodra van bízva.... Mondjuk ez így erős. Rengeteg példa kód van különböző modulokhoz. Tehát a fenti két paraméter csak egy alap amit az IDE alapból hozzárendel.Wifis mennyire biztonságos? Annyira biztonságos, hogy mekkora az esély szerinted arra, hogy az ablakod alatt állva egy hacker feltöri és kapcsolgatja a villanyt. Szerintem elég kicsi az esély, hogy bárki is feltörje.
-
Joccc07
addikt
válasz
Tankblock #16 üzenetére
Én is hőmérséklet és páratartalom méréssel kezdtem. Konkrétan ezen a projekten kivűl amit olvastatok most egy marha nagy őskáosz van a fejemben.
Egyenlőre még nem tudom, hogy merre tovább.
Az Amazon Alexa nem rossz ötlet. Vagy esetleg még a Google Home. Csak ugyebár itthon egyiket sem lehet kapni.
-
Joccc07
addikt
Igazából ajándékba kaptam a kontrollert és ebből kezdtem el építkezni.
Danex:A Blynk nekem nem nyerte el a tetszésemet.
Csabroncka: Annyira nem nehéz egyik vezérlőnek sem a felprogramozása. Rengeteg segédanyag van a neten. Ha nem konkrétan a saját elképzelésedhez de valami hasonlóhoz van akkor csak "személyre" kell szabni. Van, hogy nem is kell kódot írni csak egy két értéket átírni és már kész is vagy.
Zwave-hez csak annyit, hogy én személy szerint az ilyen megoldásokat jobbnak tartom annál mintha bemennék a boltba és leemelném a polcról.
laleh: Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha hanggal vezérelhető okosotthont szeretnétek csinálni, akkor megspórolok egy kis keresgélést nektek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Amatőr csillagászat
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest