- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Értem. SW-ből nincs olyan ami vmi keretrendszerként minimális programozást igényel és nem méregdrága? Ill. ettől függetlenül valamennyire nyílt. Programoztam én régen rengeteget, de valahogy nem vonz már az, hogy N+1. megoldásként megcsináljam azt, ami N-szer létezik.
Időm meg praktikusan nulla rá.
Wifi: Azért router is van a világon, azok is sebezhetőek tehát nem feltétlen kell az ablak alatt állni.
továbbá nem csak a lámpákat vezérli egy rendszer hanem mondjuk komolyabb cuccokat is, esetleg riasztóval, távfelügyelettel egybekötve.
Oké, mondjuk ha kifelé van bármilyen kapcsolat akkor majdnem mindegy a belső kommunikáció is, hogy wifi vagy kábel... de valahogy mégis jóval nyitottabbnak tűnik ez így.A másik oldal meg mondjuk épp ez ami megfordult a fejemben: mennyire problémás bármely részét kiengedni a házból. Netes távoli vezérlés miatt vagy házon belül használva, de az offline nem működő hangvezérlőkkel.
Hogy ez mekkora kockázat azt nem tudom megítélni, de ha az autókból indulunk ki akkor ott is lassan könnyebb az amúgy nehezen nyitható elektronikus rendszereket törni/kódot szerezni, stb... pedig az is hihetetlennek tűnt 15 éve egy feszítővassal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- BestBuy ruhás topik
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Foxpost
- További aktív témák...
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest