- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezeken az sw része hogy néz ki? Full nulláról kell minden kitalálni és megírni vagy vmi félig előre írt moduláris cucc? Még csak nulladik körben nézelődöm, de valahogy nem igazán látok érdemi átmeneti megoldást a teljesen kész és horror drága (és jó eséllyel azért limitált tudású) cuccok és a teljesen egyénileg összerakandó és programozandó cuccok között amikre meg a világ szabadideje sem lenne elég... legalábbis az én szemszögemből.
Másik kérdés: Kényelmes a wifis rendszer, de mennyire biztonságos? komolyan kérdezem, nem flame-ként. Ha online hangvezérlés nélkül, csak vmi belső, automatikus rendszert építene az ember, akkor nekem szimpatikusabb lenne a kábelezés. Nyilván elsősorban új háznál, nem meglévőbarmolására gondolok.
Mondjuk vezetések eszközöket nem is nagyon látok amennyire gyorsan utánanéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest