Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezeken az sw része hogy néz ki? Full nulláról kell minden kitalálni és megírni vagy vmi félig előre írt moduláris cucc? Még csak nulladik körben nézelődöm, de valahogy nem igazán látok érdemi átmeneti megoldást a teljesen kész és horror drága (és jó eséllyel azért limitált tudású) cuccok és a teljesen egyénileg összerakandó és programozandó cuccok között amikre meg a világ szabadideje sem lenne elég... legalábbis az én szemszögemből.

Másik kérdés: Kényelmes a wifis rendszer, de mennyire biztonságos? komolyan kérdezem, nem flame-ként. Ha online hangvezérlés nélkül, csak vmi belső, automatikus rendszert építene az ember, akkor nekem szimpatikusabb lenne a kábelezés. Nyilván elsősorban új háznál, nem meglévőbarmolására gondolok.
Mondjuk vezetések eszközöket nem is nagyon látok amennyire gyorsan utánanéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi