- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezeken az sw része hogy néz ki? Full nulláról kell minden kitalálni és megírni vagy vmi félig előre írt moduláris cucc? Még csak nulladik körben nézelődöm, de valahogy nem igazán látok érdemi átmeneti megoldást a teljesen kész és horror drága (és jó eséllyel azért limitált tudású) cuccok és a teljesen egyénileg összerakandó és programozandó cuccok között amikre meg a világ szabadideje sem lenne elég... legalábbis az én szemszögemből.
Másik kérdés: Kényelmes a wifis rendszer, de mennyire biztonságos? komolyan kérdezem, nem flame-ként. Ha online hangvezérlés nélkül, csak vmi belső, automatikus rendszert építene az ember, akkor nekem szimpatikusabb lenne a kábelezés. Nyilván elsősorban új háznál, nem meglévőbarmolására gondolok.
Mondjuk vezetések eszközöket nem is nagyon látok amennyire gyorsan utánanéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha hanggal vezérelhető okosotthont szeretnétek csinálni, akkor megspórolok egy kis keresgélést nektek.
- Projektor topic
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest