- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Értem. SW-ből nincs olyan ami vmi keretrendszerként minimális programozást igényel és nem méregdrága? Ill. ettől függetlenül valamennyire nyílt. Programoztam én régen rengeteget, de valahogy nem vonz már az, hogy N+1. megoldásként megcsináljam azt, ami N-szer létezik.
Időm meg praktikusan nulla rá.
Wifi: Azért router is van a világon, azok is sebezhetőek tehát nem feltétlen kell az ablak alatt állni.
továbbá nem csak a lámpákat vezérli egy rendszer hanem mondjuk komolyabb cuccokat is, esetleg riasztóval, távfelügyelettel egybekötve.
Oké, mondjuk ha kifelé van bármilyen kapcsolat akkor majdnem mindegy a belső kommunikáció is, hogy wifi vagy kábel... de valahogy mégis jóval nyitottabbnak tűnik ez így.A másik oldal meg mondjuk épp ez ami megfordult a fejemben: mennyire problémás bármely részét kiengedni a házból. Netes távoli vezérlés miatt vagy házon belül használva, de az offline nem működő hangvezérlőkkel.
Hogy ez mekkora kockázat azt nem tudom megítélni, de ha az autókból indulunk ki akkor ott is lassan könnyebb az amúgy nehezen nyitható elektronikus rendszereket törni/kódot szerezni, stb... pedig az is hihetetlennek tűnt 15 éve egy feszítővassal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest