- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
botond187 #343 üzenetére
Kedves Botond!
Itt évek alatt gyűltek össze a hozzászólások, nekünk, igazi regelt tagoknak volt rossz tapasztalatunk a bolttal, ezt írtuk le. Ha olvastad az elejétől, sok embert megtévesztettek, pl ki volt írva, hogy a termék "raktáron", szállítási idő 1-2 nap. Előre utalva az összeget a beígért határidő helyett hetek múlva történt bármi nemű reagálásuk. Az ilyen eseteket ráadásul pokróc stílusban kezelték. Lehet, hangsúlyozom LEHET, hogy azóta fejlődtek, javultak, mostanában kevesebb volt itt is a rossz feedback róluk. De akinek volt ilyen tapasztalata, az többet nem rendel tőlük.
Ezt tetézve, megjelentek a kamu regek az oldalon és lóf.sz hozzászólásokban éltették a céget. Bocs, nem vagyok PH dolgozó, de azért a feri555 és bela123 szintű, nullnapos, egy hozzászólásos regek több, mint gyanúsak na🤣
A botond187 is ebbe a kategóriába esik, bocs, pont ennyire is releváns az itteni vergődésed...Mégegyszer mondom, simán lehet, hogy átgondolták az egész shopot és jól működik azóta, de engem, mint vevőt már rég elvesztettek. Nehéz dolog egy vásárlót megszerezni, én is kereskedelemben dolgozok, tudom, viszont a népes konkurencia miatt hamar el is lehet veszíteni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5600 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!