- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taru
tag
Na most kezdek izgulni. Sok szerencsét mindenkinek.
Eredmény Csütörtökön vagy Pénteken várható?
-
xLt`
tag
Van egy-két húzósabb kérdés, de megválaszolhatóak.
Sok jó választ mindenkinek -
datab4se
újonc
essünk neki, most szóltak, hogy itt lehet nyerni
-
myckie2
őstag
Sok-sok sikert mindenkinek és izgalommal teli pár napot!
-
Kube
senior tag
Sok sikert kívánok mindenkinek a kalaphoz, a kérdések tetszettek szerintem megválaszolhatóak voltak bár lehet így is hibáztam egyet, kitudja
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na utolsó két kérdés is megvolt, most már jöhet a reménykedés.
Live-Die-Respawn
-
DRB
senior tag
Jól sejtem, több kérdés nem lesz már?
-
őstag
A 16. kérdés határozottan tetszik! Végre egy nyomozós-utánajárós, kockának való kérdés!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
MODERÁTOR
Az utolsó 2 kérdés ránézésre megijesztett, de aztán hamar meglett. Aztán lehet, hogy mégsem jó
Everybody lies.
-
Kassadin
addikt
16. kérdés megizzasztott, remélem jó lesz.
-
harry
veterán
válasz FehérHolló #769 üzenetére
"A saját terméküket adják ingyen, nagyrészt olyan embereknek, akik egyébként nem vásárolnák meg. "
Ha viszont warez kapcsán mondanád ezt egy jogvédőnek, bizony állítaná, hogy pedig az nekik milyen hatalmas összegű károkat okoz
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
FireKeeper
nagyúr
ott írják: "a korábban általunk tesztelt MSI GX660...értékéhez képest?"
csak az elsőnél nem írják, de akkor gondolom ott is ugyanez.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Skillerz
aktív tag
Fuuu azt hittem kifog rajtam a 16-os dee nem is olyan nehéz
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
misx
senior tag
válasz FehérHolló #769 üzenetére
Az biztos hogy jó lesz az AVG Free helyett. Bár utóbbival sincs semmi bajom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
FireKeeper
nagyúr
gondolom az MSI laptopos kérdésnél a gt680-ból is a ph által tesztelt konfigurációban lévő processzort kell nézni
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
veector
senior tag
Mennyié lehet eladni egy ilyen Bitdifendör licenszet?
-
ArchElf
addikt
BTW jobb ez a fórum a csúcskérdéseknél, mint egy iOS/Droid vagy Win/Lin trollbarlang
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
FehérHolló
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #766 üzenetére
Miért fájna sokba?
A saját terméküket adják ingyen, nagyrészt olyan embereknek, akik egyébként nem vásárolnák meg. Ha meg tetszik valakinek 1 év után is, talán hajlandó lesz majd pénzt adni a következő 1 évért.Skynet is real. It's called Google.
-
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
félisten
"továbbá a BitDefender ajándékaként mindenkinek, aki az összes kérdésre helyesen válaszol, 1 éves BitDefender Internet Security 2011 licensz"
Sokba fog ez kerülni a BitDefendernek.... Most játszom először, így aztán nem tudom, hányan szoktak játszani és kb hány helyes/hibátlan megoldás szokott lenni, de ha pl 1000-en töltik ki tökéletesen, akkor 1000 liszenszet fog kiosztani a BD?"A kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés..."
Hmmm, Én ma kora reggel (kb 6 körül) ugrottam neki a kérdéseknek, és akkor még csak 14 volt, most meg 16... Még jó hogy "ránéztem" a játékra most délután...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz FehérHolló #764 üzenetére
Így van, a hivatalos adatot kérjük.
-
draco31
veterán
Na kész vagyok, remélem jó is lesz minden.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kisza25
félisten
hű mennyi kérdés elvagyok maradva, na uccu neki
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
grafmókus
tag
és kész! utolsó kérdés is gyorsan megtudható
msn: kriszpet@hotmail.com
-
veze
őstag
válasz Vasinger! #757 üzenetére
nálunk is van a csaladból két regisztració,
mind a kettö több éves már
az elözö játéknál jeleztem ezt, akkor azt irták rá a modik hogy ne zavarjam el a géptől emiatt a másik reget sem, játszhat ő is
remélem így van most isszerk: elnézést elkerülte a figyelmem hogy beleirhattam volna ezt az elözöbe is szerkesztésel..
illetve az előzőt inkább kéretem töröltetni !!![ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
A családban többen is játszunk egy IP címről, remélem ezt nem tiltja a szabályzat.
Ezt a 15. és a 16. kérdést mikor rakták ki?
cstomi15: Valszeg akkor ott több helyes válasz is lesz, mert anno pont volt egy ilyen kérdés és akkor többet is elfogadtak.
Engem a 15-ös kérdés megfogalmazása fogott meg :\
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hát engem ez a 16-os megfogott kissé
-
cstomi15
tag
13-as kérdéssel kapcsolatban, ott a gyári FW áteresztő képességét kell nézni? Mert több tesztet is találtam a neten, ahol különböző FW-kel (Tomato, DD-WRT, OpenWRT) teljesen más eredmények érhetők el.
-
r92king
tag
Na kész, nem is volt nehéz
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
theiron320
aktív tag
Köszönöm bozont és Pharaoh.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
bozont
veterán
-
Pharaoh
aktív tag
válasz theiron320 #747 üzenetére
"Hány darab merevlemezt tud fogadni fiókjaiban a Netgear STORA?"
Hány vinyót lehet beletenni, USB, stb nem számít.
-
Gerr'y
senior tag
Nem lehetne jelölni, h melyik kérdésre válaszoltunk már és melyikre nem?
-
theiron320
aktív tag
Nem tudom, hogy lehet e itt kérdezni, de egy kis útmutatót nem lehet kapni, hogy a 6os kérdésnél pontosan melyik szám érdekli őket?Képtelen vagyok értelmezni, mert mindig amikor arra gondolok, hogy ezaz megvan akkor elbizonytalanodok.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
fatallerror
addikt
csak ha szövegértelmezési gondjaid vannak és rosszból vonod ki akkor lehet - + problémád én 3x is elolvastam és szerintem jó előjelet kaptam :Đ
de akkor is ez volt a legnehezebb mert a többinél csak olvasni kellett itt meg használni kellett egy alapműveletet xDdon't tell me what i can't do!
-
DeskJeti
tag
A 16-ost ennél jobb helyen, mint ahol nézem nem lehetne, de itt nincs meg a válasz...
Megtaláltam, bár nem ott, ahol eredetileg lennie kellett volna...[ Szerkesztve ]
-
Young92
tag
It's done
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Na a 16-os is rdy. Ez nem volt nehéz, de időigényes volt mire kikeresgettem amiket kellett Tetszett.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
misx
senior tag
válasz fatallerror #732 üzenetére
Ne kiabáld el.
Utolsó kérdés amúgy lófing. Persze ehhez tudni kell azt is, mi az a TDP. -
fatallerror
addikt
az utsó kérdés de cuki, a + -ba lehet belekavarodnak sokan én elméletileg nem kavarodtam és elméletileg mind a 16 jó, ha már a sorsolásban részt veszek akkor már nyertes vagyok mert megvan a sikerélmény :Đ olyan sok könnyű volt h a végére jött 1-2 kicsit agyat is használó kérdés :]
don't tell me what i can't do!
-
DeskJeti
tag
A 16-os komoly.
-
Ateszzero
őstag
Igen , ezért is keresem ott ahol folyton keresgélem, de szerintem ezzel a "belső áteresztő képesség" fogalmával nem lehetek tisztában..
Inv1sus: Tudod a jó pap is ...
Egyébként ezek a kérdések rafkósak. Ahogy az ember belemerül a kérdések utáni válaszok keresésébe, annyira belemélyül a termék tulajdonságai és tesztjei elolvasásában hogy meg is tetszik neki. Én még majdnem mindegyik terméket megakartam venni , ami a nyereményjáték kérdéseiben szerepelt.
Gondolom ez az üzlet ezekben a nyereményjátékokban.[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz eszterencs #722 üzenetére
Nem baj az, köszönjük szépen!
Ők is tanulnak belőle, mi meg annak csak örülni tudunk, hogy tanul a gyerek.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Kinn az utolsó kérdés, a 16. Nem lesz több!!
Válaszokat holnap (szerda) estig lehet adni, illetve módosítgatni.
Segíteni egymásnak továbbra sem ér!
-
Ateszzero
őstag
válasz Mr.Herold #719 üzenetére
Későn törölték Ruti hsz-ét, mert már elolvastam. ,pedig szerintem még csak segítségnek sem nevezhető. Nem te jelentetted be?
Sebaj, kezdem előlről a keresést. Nehogy már egy kérdés miatt ne essek a kalapba. lehet a kérdést értelmeztem félre vagy már rég megtaláltam, csak elsiklottam fölötte.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Nyaa mind a 15 kérdést ledaráltam kb egy óra alatt. Jöhet a maradék.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Ateszzero
őstag
A 13. kérdést tegnap reggel óta keresgélem kisebb- nagyobb szünetekkel. Teljesen sötétben tapogatózok. Elolvastam itt is a hsz-eket.
Mégis semmi
Sajna nem nagyon tudok angolul. Magyar oldalakat nem igazán akar kiadni a google. -
Pharaoh
aktív tag
Azt hittem ez a router rendes neve, a cikkben csak nxxx számú routerek voltak, de végül megtaláltam.
-
Pharaoh
aktív tag
Én vagyok vak, hogy sehol nem látok itt tesztet a Netgear Open Source routerről?
-
Drimi
tag
Hát először is nagyon örültem az újabb játéknak! Tényleg lehetne
gyakrabban is!Aztán az ajándékok is nagyon ott vannak, gratula érte!
Harmadszor meg ez a fránya 13-as kérdés... kész voltam
tőle, majd annyi időt töltöttem ezzel, mint a többivel összesen
... de meglett, csak oda kell figyelniMindenkinek sok sikert kívánok, és egy nagy adag szerencsét
a sorsoláson![ Szerkesztve ]
-
DeskJeti
tag
Ingyen reklám. Ezt a BitDefender Security Scan-t ki is próbálom.
Azt hittem hordozható, hát nem. Akkor kihagyom.[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
a 15-ös meg túl könnyűnek tűnik ... úgy "izgulok", hogy minden gyanús, ha könnyű, ha nehéz
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na, a BitDefender oldala összecsinálta magát a sok látogatótól
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wuthering Waves
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...