- KNOX a Samsung erődje!
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz scott_free #2444 üzenetére
Huh, látom még mindig erről megy a vita. Esetleg megoldás lehetne, ha bevezetnének egy külön validációt amihez személyi ig. másolata szükséges és csak e validáció megléte esetén lehetne részt venni a játékban. Ezzel szerintem többé-kevésbé kizárható lenne a dupla regisztráció. Persze ez plusz munka lenne és jogilag nem tudom kivitelezhető-e, na meg abban is biztos vagyok, hogy ezzel kapcsolatban is menne a sírás.
-
bozont
veterán
Mivel ez egy hivatalos adat, amit a Netgear adott meg, még ha erős túlzás is a marketingnek köszönhetően, szerintem jogos hogy elfogadják.
Persze ha az "up to" kifejezést használták volna úgy már nem lenne jogos, vagy ha a kérdésben a tényleges (gyakorlati, nem pedig az elméleti) sebességet kérdezik akkor sem lenne jogos. -
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz szombatitomi #634 üzenetére
Pontosan, nem tudom mi baja egyeseknek a 13. kérdéssel, egy kicsit talán jobban meg kell mozgatni az agytekervényeket is, de viszonylag gyorsan és biztosan megtalálható a helyes válasz rá.
De az sem baj, ha kevesebben kerülnek a kalapba, annak a z5850-nek nagyon tudnék örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5590,15.6,FHD,i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,IR kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest