- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz blueMerle #2430 üzenetére
És az miért jó hogy ph-nak, vagy a szponzornak hogy egy aktív tag be regisztrálja az apját anyát a 10éves tesóját és rész vesz a játékba, ettől nem fogják többen megismerni a adott gyártót vagy forgalmazót, és a ph- se nyer újabb aktív fórumozót
Mert azt azért ne felejtsük el hogy a fórum rész semmint se érne segítőkész emberek nélkül akik segítenek aha információ , vagy hibamegoldásra van szükség
pl; a Milyen tápegységet vegyek fórumrészből elütne az a pár tíz ember aki tényleg ért a tápegységekhez, egyből semmi értelme nem lenne tanácsot kérni mert nem lenne aki érdembe válaszolni tudnaDe teljesen mindegy, ha megengedett lesz az ilyen részvétel legközelebb, az egész családom, ismeretségi köröm játszani fog, mert miért ne
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Źşë'
addikt
válasz blueMerle #2430 üzenetére
A több embert csak azért nem értem ugye aki regelne, annak nem hozzák a tudomására egy spam maillel hogy na gyere regelni mert nyereményjáték van a ph-n. Úgy tűnik ez a nyereményjáték mintha egy belsőkörű rendezvény lenne csak prohardver userek részére. Ha meg lenne hirdetve, akkor azt mondom ok a dolog. De úgy tűnik, legalábbis nekem h azért nem verik nagy dobra, mert zárt kereteken belül akarják letudni ezt az egészet. Szummázva nem kellenek új emberek hozzá akik azt sem tudják h mi fán terem a ph.
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz blueMerle #2419 üzenetére
miért érzem azt hogy most egy kibúvót keresel, hogy neked legyen igazad, amúgy ebben egyet értek amit írtál vagyis a szponzoros részben... az olyan (példa) 5tusa versenyeken ahol a versenyző kiderül h doppingol hogyan díjazzák? nem kézfogással elárulom - és őket keményen szűrik, mert hivatalos verseny. Az meg h a szervezők mennyire korrektek, megint más tészta, csak rajtuk múlik minden, nem ismerem őket, nem tudom kik az adott illetők... de hogy hogyan lehetne mégnagyobb reklámot csinálni a játéknak?! pofon egyszerű... kitenni pirosba keretezve - villogó ablakkal a főoldalra.. máris fel van hívva minden ember figyelme rá és nem csak 1029 ja nem, 1031 en válaszolnak helyesen (amúgy az én figyelmemet is egy az itt ph-n szerzett cimbora hívta fel - és akkor hol vannak azok akik betévednek, csupán mert nyereményjáték van?!)... és bukott a te teóriád (is?!)
Read before write akkor már
(#2422) Inv1sus nem tudom milyen logika alapján jutottál el idáig, látni hogy rendelkezik aktivitással, max elfelejtette a jelszavát és azóta nem lépett be, de ha jól tudom törlik az efféle inaktív embereket... szóval rossz példa
(#2423) Inv1sus megtanulhatnád szerkeszteni a hozzászólásaidat mr. őstag
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Inv1sus
addikt
válasz blueMerle #2419 üzenetére
Mi (vagyis inkább ő) a duplaregelés problematikájáról beszél(ünk) és annak kivédéséről. Nekem két-három nickem is van itt prohardveren, mindegyik tetemes hozzászólás mennyiséggel (nem, nem a nyereményjátékok miatt ). Nagyon is előfordulhat, hogy eredetileg csak 6-700 ember játszott valójában.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
bul07
nagyúr
válasz blueMerle #2415 üzenetére
1, Lehetne ranghoz vagy hozzászólás számhoz kötni a feltételeket , 2, vagy mondjuk a nyereményeket
1, Csak lelkes újonc rangtól lehetne részt venni a játékba, viszont a játék meg hirdetése után min 20 nappal zárulna le a játék (hogy aktív jelenléttel meglegyen az esélyük a játékra)
2, ketté lennének osztva a nyeremények,csak a 10 legkisebb értéket(most 30 nyeremény volt) képviselő nyeremény kalapjába lehetnének benne lelkes újonc alattiak "friss regesek" (mert hogy mondjuk egy pólót vagy egérpadot megnyer az senkinek nem szúrná a szemét, de egy több 10e Ft-os nyereménynél azért már előfordulhat)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel