- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Már lassan kezdünk ezen a témán is annyit lovagolni mint hogy a 13. kérdés-nél megengedhető-e hogy 2db helyes válasz van. Most már nem tudunk/tudnak változtatni rajta majd talán a legközelebbi játéknál lesz valami megoldás erre.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
lordjancso
senior tag
válasz Barthezz2 #1797 üzenetére
Regisztrálni lehet a játék kihírdetése után is természetesen.
Csupán a válaszokra nem lehetne választ adni, ha friss a reg. Érted?if($user['reg_datum'] < $jatek_kezdete) {
print $kerdesek;
}[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lorincmate
tag
Jó volt igaz h az utcsót véletlenül elrontottam (mínusz helyet plusz 10) remélem lesz jövőre is
F4 modul
-
MODERÁTOR
válasz lordjancso #1794 üzenetére
Nem véletlen volt a smile
De ha továbbolvasod az előző hsz-em, akkor ez sem megoldás. Mivel ha új embereket/olvasókat/fórumozókat/vásárlókat akarnak szerezni a játékokkal, akkor nem lehet tiltani, hogy játék kihirdetés után ne lehessen regelni. Érted?Everybody lies.
-
lordjancso
senior tag
válasz Barthezz2 #1791 üzenetére
Hey. Én én nem mondtam ilyet...
Nem érdekel senkinek sem a rangja, csak az hogy mikor regelt. És nem azt kértem, hogy legyen 1 éves regisztrációja... Legyen 10 nap, vagy csak régebbi mint ahogy kihírdetnek egy nyereményjátékot. Szerintem ez nem nagy érvágás.
A dupla regeket alapból lehet ip vagy host alapján szűrni. De ha úgy nem is pontosan, azt észre lehet venni, hogy egy account csak a nyereményjátékok alkalmával jelentkezik be válaszokat kitölteni...(#1793) rizso: Csak te újoncozol... Én (és még jópáran) a regisztrálás időpontjáról beszélünk...
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
rizso
addikt
Jajj gyerekek, ezek a vádaskodások, hogy így újonc, úgy 0 hsz-es Mindenkinek ugyanannyi joga van a játékhoz! Az, hogy valaki újonc, vagy éppen 0 hsz-es, nem jelenti, hogy kevesebbet érne egy nem tudom milyen, mondjuk őstag rangútól, aki jó ha van 10 éves, és mindenféle baromságok beírásával gyűjtögeti a hsz-eket...Annyira unalmas ez a hozzáállás, hogy minden újoncot utálni kell, mert elkezdett fórumozni. És igen, párom is csak olvasta néha a PH lapcsaládot, nem regisztrált, csak akkor, mikor mondtam neki, hogy próbáljon szerencsét a játékokban. Lehet támadni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MODERÁTOR
válasz lordjancso #1765 üzenetére
Aztán akkor a mostani játék miatt regisztrált duplaregek a jövő évi nagy nyereményjátékon már nyugodt szívvel részt vehetnek nem? Ez sem megoldás..
Másrészről szerintem legtöbb játék után el lett mondva már, hogy az senkinek sem jó, ha x rangtól felfele lehet csak játszani. Egyrészt, ha csak őstagtól felfele lehetne mondjuk, akkor feltételezhetjük, hogy a résztvevők aktívak a PH oldalain, ergo van némi rálátásuk dolgokra, ismerhetik már a játékban résztvevő cégeket, nameg ugye a PH-t is. Ezeknek a játékoknak meg részben az a célja, hogy felhívja az emberek(új emberek) figyelmét az oldalra, a támogatókra, a résztvevő cégekre. Így lényegében, ha egy játékba több újonc kapcsolódik, az nekik csak jó, mintha csak a vén öreg rókák játszanának, akik már rég ismerik ezeket a cégeket és az oldalt.
Persze így meg teret ad a csalóknak, de bízzunk benne, hogy rendesen ki tudják szűrni őket
Everybody lies.
-
Vasinger!
nagyúr
+1 ember bekerült most a kalapba. Fura, hogy Ő így külön.
-
Sz.Miki
őstag
Ennyi sikeres válaszadóból nyerni... azért reménykedem..
-
kenwood3
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #1757 üzenetére
A végén majd benyögik , hogy bocs srácok de nem kapunk semmit mert akkor csődbe megyünk
(#1761) macikos Azt jelenti sz@rt se fogsz nyerni[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
mg105
senior tag
sok sikert mindenkinek! én a NAS-ra utazom
-
DeskJeti
tag
Na, már 1029?
-
nagyúr
655321 és pcdeni: Neharagudjatok de én ezt nem hiszem el, hogy több éve olvasók vagytok és pont most regeltek. Ezelőtti nyereményjátékokra miért nem regeltetek?
-
Eddie141
senior tag
Nah kalapban. Az eddigi összes nyereményjátékon sikerült idáig eljutni. Jó lenne már továbblépni is
Köszönöm a BitDefendernek a felajánlott nyereményt Már ez sem semmi.Mindenkinek sok sikert! Izgulok Jó azért ez a rekordszámú sikeres válaszadó!
[ Szerkesztve ]
-
pcdeni
csendes tag
Ehhez az újoncos dologhoz hozzászólva, én is csak a nyereményjáték miatt regisztráltam, de gondolom ilyenkor egyeseknek lényegtelen, hogy több éve olvasgatok PH-s és mobilarénás ckkeket, és csak azért regisztráltam, hogy részt vehessek a nyereményjátékban, ez előtt pedig azért nem regisztráltam, mert nem volt rá szükségem, fórumban nem nagyon érdeklődtem, ha infóra volt szükségem akkor ismerősöket kérdeztem (gyorsabb, egyértelműbb), hülyeségen nem szoktam veszekedni, nyereményjátékot meg most jutott eszembe kipróbálni.
-
Piero89
aktív tag
Sikerült nem elbénáznom örülök a BitDefender licensznek
Sok sikert mindenkinek a sorsoláshoz!
-
parkr
őstag
nah, akkor számoljuk az esélyeket...
-
8zabi
őstag
jujj de sokan vagyunk...
egy kalappal srácok, ideje nyerni valamit
-
Aidan85
aktív tag
Asszem soha többé nem játszom a céges gépről... Bele se gondoltam, h a proxy mögött más is lehet...
-
Torzi05
tag
Üdv!
Benne vagyok a kalapban Juhhi
-
mephi666
nagyúr
válasz KaiotEch #1764 üzenetére
a kérdések 80%-a olyan volt, hogy beírtad gugliba a megfelelő szavakat és már 100%-ig biztos lehettél abban, hogy jó fél óra alatt lazán meg lehet csinálni... nem verem magam, de kb 4 sorozatban adtam meg a válaszokat és kb 5 perceket töltöttem a keresgetéssel... meg lehet csinálni, de az is lehet, hogy az illető csak jó helyről kapott infót fene tudja... értékes nyeremények vannak és nyakam rá, hogy emiatt sok a szerencsehajhász is... (de hát ez kell is, mert reklám és az oldal népszerűsítése a cél... meg a szponzoroké)
az újonc-os dolgon meg kár lovagolni... ez van majdnem mindig, de erre is fogadnék, hogy ha egy 2napos regisztráció nyer, akkor a moderátorok még több soron lecsekkolják minden irányból történt már ilyen
#1766: igen, így méretes, de digitális úton terjeszthető szoftverről van szó semmi anyagköltsége/szállítási költsége nincs... maximum annyi, hogy kiküldik 1028 email-re a kulcsot...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
lordjancso
senior tag
-
KDavid17
aktív tag
És ha elvileg minden kérdésre helyesen válaszoltam akkor én miért nem vagyok a kalapban ?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Spet
addikt
válasz KaiotEch #1755 üzenetére
Hát ehhez a PH vezetősége tudna neked megfelelő válasszal szolgálni. Egyébként legközelebb tényleg belehetne vezetni egy x idős regisztrációs tagságot pl 1 hónap. Bár igaz akkor meg azokkal lenne igazságtalan akik tényleg nem rég találtak rá az oldalra a játékok elött. Az ilyen eseteket nem igazán lehet kiszűrni (szerintem).
-
macikos
addikt
macikos - monitor
Mindkét szó m-mel kezdődik és mindkettő 7 betű. Ez jelent valamit...
-
mephi666
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1757 üzenetére
letudják szerintem reklámköltségnek, mert bevallom: én sem hallottam még erről és sokan lehettek így vele ...és, ha most kiosztanak 1028 regisztrációt ingyen, akkor ezzel le van tudva a reklám és a mostani felhasználók lehet, hogy később is igényt tartanak rá... mert ahogy olvastam, csak nem olyan rossz cucc ez szerintem megéri nekik ez a befektetés és szoftverről van szó: pár regisztrációs kulcsot kiosztani nekik nem pénz... nem olyan, mintha mondjuk a merci ingyen kiosztana pár járgányt (ez esetben alapanyagköltség van)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
félisten
Azért le a kalappal a BitDefender előtt, hogy ezt így felajánlotta (bár szvsz Ők sem számoltak ekkora létszámmal), mivel 1 gépes/1 éves BD2011 IS liszensz szorozva a nyertesek számával az egyenlő
9250 Ft (nettó)x1028=9,509,000 Ft +ÁFAEz azért durva. Fejet kell hogy hajtsak a BitDefender előtt
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
mephi666
nagyúr
de százalékról van szó, tehát szorozd meg aztat százzal
ui: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz KaiotEch #1751 üzenetére
Eszterencs irta: Aki minden kérdésre helyesen válaszolt, de mégsincs a kalapban, azt többszörös regisztrációért kizártuk. Fórumban adott segítségnyújtásért meg trollkodásért végül nem zártunk ki senkit, mert nem voltak olyan nagyon súlyosak a vétségek, másrészt senki nem követte el az első törlés után többször.) Szerintem azért nézték az IP-ket meg hogy hány napja van regisztrálva az azonos IP-ről belépő személyek.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
1000+ fő
Uhh, hát sok sikert!
═════════════════════════════════════════
-
Mackósajt
senior tag
válasz eszterencs #1712 üzenetére
Jók a nyeremények.
Egyes támogatók nyereményjátékainál a múltban előfordult, hogy végignéztem, és a felajánlott nyeremények nem érték meg az erőfeszítést. Itt most több minden is van, ami kellene, és gondolom mások is így voltak vele.
-
Jim-Y
veterán
válasz Szabaka #1739 üzenetére
Ilyen biztos, hogy van, nem 1, nem 2 .. sőt olyan is lesz aki így regel, és még a válaszokat is megkapja mástól. Mondjuk az lehet, hogy utána elkezdi nézni az oldalt, és lehet hogy rá fog szokni vagy csak naív vagyok^^
szabaka: ez nem százalék, hanem (P) valószínűség,esély. Ha rosszul mondom akkor megérdemelten buktam meg idén valószínűségszámításból
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Azta mekkora kalap
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
lordjancso
senior tag
válasz Szabaka #1739 üzenetére
Igen, az az illető itt fog maradni az oldalon (ha tényleg tetszik neki és jól érzi magát), figyelemmel fogja követni az eseményeket és részt fog venni a következő nyereményjátékokon.
Aztán ugyanúgy itt fog nyavajogni velünk természetesen.Ez lenne szerintem az igazságos út.
-
Szabaka
tag
válasz lordjancso #1730 üzenetére
Én is gondoltam ilyesmire. De mivan, ha valaki szól a haverjának, hogy:
-hé van egy nyereményjáték a ph!-n!
-hol?
-www.prohardver.hu
-nem is hallottam róla, lecsekkolom
-oks
-bakker, király ez az oldal!Szóval csak annyi, hogy lehet valaki pont a gama miatt reg-elt... (de én is belátom, hogy erre kisebb az esély)
Ami nem oldódik meg magától, azzal nem érdemes foglalkozni.
-
Kassadin
addikt
válasz westcoastog #1726 üzenetére
Ház meg vga is? Sokat akar a szarka...(helyettesítse be a további részt).
mephi666: Alkoholista.()
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Szegény Bitdefender
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
werszomjas
addikt
ess iggen, benne vagyok a cilinderben
Azt lehet tudni hogy hányan játszottak összesen?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
mephi666
nagyúr
őőő, lehet hogy nekem volt sok most 1 vodka+3 sör (nem szokott ennyi megártani és most sem érzem igazán), de ha 100ember között sorsolnák ki az 5850-et, akkor 1%-om lenne... durván több mint 1000 ember között sorsolnak, tehát 0.1%-nál kicsit kisebb esélyem van szerintem te számoltál el valamit, mert ha 100.000 ember között sorsolnának, akkor lenne 0,001% esély
-
Mackósajt
senior tag
válasz treble84 #1715 üzenetére
BitDefendernek probléma e? Ehhez tudni kéne, kb. hány licencet adnak el Magyarországon magánszemélyeknek évente. Ha ne sokat/nem nagy az átfedés az eddig vásárlókkal (úgy sejtem így van), akkor nem vesztenek vele, mert a legtöbben akik kapják nem vennének maguktól, így nincs bevételkiesés. Mivel nem hardverről van szó a közvetlen ráfordítás gyakorlatilag nulla. Viszont lehet, hogy hosszabb távon át tudnak állítani pár embert.
(Ettől függetlenül lehet meglepi őket a mennyiség.)
-
sp@rtan
senior tag
nem lehetne 1024, hogy kerek legyen?
-
Pubszon
veterán
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
lordjancso
senior tag
válasz radi8tor #1723 üzenetére
Az tuti hogy nem volt kizáró tényező, de nagyon szépen (és igazságosan) lehetne orvosolni az ilyen hibákat. Elkezdődik a játék január 10-én, és csak azok vehetnének rajta részt, akik ez előtt a dátum előtt regisztráltak. Akkor nem lenne egy szava sem az ember(ek)nek.
-
malwy
senior tag
Bitdefenderhez mindenki kap privátban kódot, vagy postáznak egy telepítőcsomagot?
-
pauldenton
csendes tag
Sok szerencsét mindenkinek, vagyunk egy páran
-
infectedmann
őstag
Hát megint egy kérdésen ment el az egész, de csak azért mert kapkodva jelöltem be és félrekattintottam.
Azt hiszem a következő játékokat kihagyom, mert ez nem megy nekem. Nem kell erőltetni.Egy kérdést meg biztos bejelöltem, ott meg az szerepel, hogy nem választottam semmit
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tippelhetek? 50 literes szemeteskuka?
lordjancso: ez nem volt kizáró tényező.
infectedmann: én direkt 3x végignéztem az összeset, hogy jól válaszoltam-e. Majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Zsolt112
tag
kint van a helyesen válaszolók listája
-
lordjancso
senior tag
Na meg végképp távol álljon tőlem a trollkodás, de azért egy olyan statisztikát megnéznék, hogy mennyi 10 napnál fiatalabb regisztráció van a kalapban...[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz lordjancso #1709 üzenetére
bezzeg amikor valoban ketertelmu kerdes van es elb@szom, akkor utolag nem fogadjak el....
amikor meg 100asra megoldom, kisirja maganak a sok olvasni es ertelmezni keptelen....
fejemet ra hogy tobbnyire olyanok fognak nyerni, akik elcsesztek... :w
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
treble84
csendes tag
1028 OMG. Esélytelen.
Amúgy a BitDefender-nek nem számít, hogy 3,5 millió forintnyi licenszet kell szétosztania?
-
Inv1sus
addikt
Nyeremények nem lesznek rekordméretűek?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
DeskJeti
tag
Mennyien játszottak?
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz lordjancso #1709 üzenetére
Mi sem, a résztvevők száma is rekord lett, és hát a kalap is rekordméretű lett.
-
lordjancso
senior tag
válasz eszterencs #1704 üzenetére
Én azért nem mondanám, hogy nem segítettek egyesek a hozzászólásaikkal.
1028 ember... Soha sem láttam még ilyet...Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Inv1sus
addikt
Na ide nem egy kalapnyi, hanem egy teherszállító hajónyi szerencse kell.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Kassadin
addikt
válasz westcoastog #1703 üzenetére
Úristen. Sok szerencsét a házhoz, én meg sok szerencsét kérek a monitorhoz tőled. /nyali off
-
mephi666
nagyúr
válasz eszterencs #1704 üzenetére
köszönjük a játékot
nem dobnátok ki még 4 embert, hogy stílusosan kerek számú név legyen a kalabban? (meg így legalább majdnem 0.1%-om lenne már egy 5850-re )
ui: én egyébként olyan 300-400 kalaposra tippeltem volna... ez az 1028 nem valami rekord az eddigi játékok között?
#1707: én igazából ph-s bögrét szerettem volna, de így hogy nincs, beérném egy monitorral, 5850/5830-al, vagy egy cm házzal is ...de tökmindegy: eddig úgysem nyertem semmit, akárminek tudnék örülni... (a licensznek már örülök így is)
[ Szerkesztve ]
-
teve08
aktív tag
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Kinn a kalap! Elnézést, hogy lyen sokáig tartott, sokat kelett szűrögetni...
Sorsolás holnap délután lesz, valamikor.
(Aki minden kérdésre helyesen válaszolt, de mégsincs a kalapban, azt többszörös regisztrációért kizártuk. Fórumban adott segítségnyújtásért meg trollkodásért végül nem zártunk ki senkit, mert nem voltak olyan nagyon súlyosak a vétségek, másrészt senki nem követte el az első törlés után többször.)
-
westcoastog
veterán
1028 fő.
Innen lesz csak igazán izgalmas.[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
A sorsoláshoz már nem kalap hanem krumplis zsák kell majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Bundle topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...