Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
"továbbá a BitDefender ajándékaként mindenkinek, aki az összes kérdésre helyesen válaszol, 1 éves BitDefender Internet Security 2011 licensz"
Sokba fog ez kerülni a BitDefendernek.... Most játszom először, így aztán nem tudom, hányan szoktak játszani és kb hány helyes/hibátlan megoldás szokott lenni, de ha pl 1000-en töltik ki tökéletesen, akkor 1000 liszenszet fog kiosztani a BD?"A kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés..."
Hmmm, Én ma kora reggel (kb 6 körül) ugrottam neki a kérdéseknek, és akkor még csak 14 volt, most meg 16... Még jó hogy "ránéztem" a játékra most délután...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
válasz radi8tor #1616 üzenetére
"A 400 lett a kegyelemből megadott lehetőség"
Pusztán kíváncsiságból, de konkrétan miért is?
Nem gonoszkodásból kérdem, csak magamtól rá nem jövök az okára, hogy a 400-es válasz hogy is lehet helyes...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz radi8tor #1646 üzenetére
Akkor leegyszerűsítem a kérdést: a 3 tesztelt router-ből csak 1 open source, nevezetesen ez: [link] Ebből kifolyólag meg N150/N600 kizárva, a kérdés pedig az általatok tesztelt open source router-re vonatkozott, azon meg nem mértetek 400Mbps-t...
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Azért le a kalappal a BitDefender előtt, hogy ezt így felajánlotta (bár szvsz Ők sem számoltak ekkora létszámmal), mivel 1 gépes/1 éves BD2011 IS liszensz szorozva a nyertesek számával az egyenlő
9250 Ft (nettó)x1028=9,509,000 Ft +ÁFAEz azért durva. Fejet kell hogy hajtsak a BitDefender előtt
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz FehérHolló #2187 üzenetére
Nézd a pozitív oldalát, 1 söröd biztosan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz eszterencs #2578 üzenetére
Először is köszönöm, megjött a cucc, viszont:
1. Csak a 32bites telepítő linkje van a levélben(nem gond leszedni az x64-es telepítőt)
2. Ez nem "megszokott" kulcs, remélem x64-es változathoz is jó, ugye?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest