Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz Diego2002 #1536 üzenetére
A monitor kb 37 ezer forint. 50 ezerért dell 2311h-t veszek, nem ilyet(ez amúgy teljesen mellékes, nem is értem hogy jön ide). Csak nem értem egyesek álláspontját, akik támadják hogy a 400-as miért lett jó válasz, ez tipikus szarrágás már...Mintha olyan mértékben és drasztikusan csökkene az amúgy roppant kicsi esélyük azoknak akik a 130-ast jelölték be(köztük jómagam is).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
DRB
senior tag
válasz Diego2002 #1521 üzenetére
Jó hogy belinkelted, mert nem találtam sehol. Kíváncsi voltam, hogy van megfogalmazva kérdéses rész, mert sokan úgy írták ide(nem olvastam vissza, de erre emlékszem), hogy "up to 350...", persze nem tudják ez mit jelent. Sok mindent jelenthet, de azt nem hogy 350 felett vagy több mint 350. De nem "up to" van írva, hanem "speeds in excess of 350", persze ettől még kérdés, hogy jogos vagy nem jogos a 400 elfogadása.
[ Szerkesztve ]
-
moncs333
csendes tag
válasz Diego2002 #327 üzenetére
+1 támogatom! közben pop corn + kóla (vagy sör) társaságában néznénk az adást miközben egy csinos csaj lenge öltözetben mutogatna egy táblát amin a nicknevek vannak mindezt fullHD 3D-ben
nah jó csak hülyülök szálljunk vissza a földre, nekem egy teszkós webcamos adás is megfelelneui: a barátom már megint elemében van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Célegyenesben a Yettel TV
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest