Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz radi8tor #2436 üzenetére
Csak jelezniük kelet hogy egy gépről játszanak és mehetett is a dolog, és ne értsétek félre most nem azt mondom hogy egy gépről vagy egy ip-ről ne lehessen játszani aktív fórumozó embereknek de olyan hogy beregisztrál a játék miatt és a következő játékig egyáltalán nem aktív na az már nem szép (és lehet írni hogy csak olvas de én nem hiszem el, 850napja regisztrált és nincs egy hozásszólása se, nincs véleménye arról amit olvasott vagy nem történik semmi olyan vele hogy segítség kellene neki, de játéknál jelen van, vagy csak egyszerűen másik néven fórumozik)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
FehérHolló
veterán
válasz radi8tor #1862 üzenetére
Látsz a hozzászólásomban múltidejű igét?
Metaxa13: Ha úgy érzed, jogtalan volt, akkor vedd fel eszterencs-csel a kapcsoltot privátban.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
lordjancso
senior tag
válasz radi8tor #1723 üzenetére
Az tuti hogy nem volt kizáró tényező, de nagyon szépen (és igazságosan) lehetne orvosolni az ilyen hibákat. Elkezdődik a játék január 10-én, és csak azok vehetnének rajta részt, akik ez előtt a dátum előtt regisztráltak. Akkor nem lenne egy szava sem az ember(ek)nek.
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
félisten
válasz radi8tor #1646 üzenetére
Akkor leegyszerűsítem a kérdést: a 3 tesztelt router-ből csak 1 open source, nevezetesen ez: [link] Ebből kifolyólag meg N150/N600 kizárva, a kérdés pedig az általatok tesztelt open source router-re vonatkozott, azon meg nem mértetek 400Mbps-t...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz radi8tor #1616 üzenetére
"A 400 lett a kegyelemből megadott lehetőség"
Pusztán kíváncsiságból, de konkrétan miért is?
Nem gonoszkodásból kérdem, csak magamtól rá nem jövök az okára, hogy a 400-es válasz hogy is lehet helyes...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Antibazsi
aktív tag
-
félisten
-
arpii
tag
válasz radi8tor #547 üzenetére
Szerintem ez nem volt olyan nagy segítség, a típushoz amúgy is rövid úton eljut mindenki, aztán vagy keresgéli jó sokáig a választ, vagy némi hálózatüzemeltetési tapasztalatot felhasználva kikövetkezteti. Kérdezni pedig minden vizsgán lehet szerintem. Sokan lesznek a kalapban ez bizonyos, hiszen a főoldalon van a játék, de szerintem nem kell aggódni, a tizenvalahány kérdés relatív nem sok embernek lesz jó, a nyeremények mennyiségéhez képest.
-
baluka26
nagyúr
válasz radi8tor #547 üzenetére
Na, akkor én megteszem a lépést, megírom/megkérdem modkerben, hogy mennyire vétettem a szabályok ellen, és ha úgy találják, hogy vétettem, akkor vállalom a következményeket, viszont elég nagyot csalódok a PH!-ban.
rad8tor1: Csak Neked, hogy tisztázzuk a szitut[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #545 üzenetére
Már ne haragudj, de ha vizsgán a tanár azt mondja (ha pl. kérdezel egy kérdésről) hogy "olvasd el a feladatlapot alaposan" akkor az rávezetés a megoldásra?
Nekünk legalább is sok tanár mondott ilyet, és még sem éreztük, hogy könnyebb lenne az élet. baluka26 sem írt mást. Csak hogy olvassuk el alaposan.
-
baluka26
nagyúr
válasz radi8tor #542 üzenetére
??
"Amit tilos:Több azonosítóval játszani – ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!
A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.
Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált"
Elmondanád, mi ellen vétettem?!...
szerk: Én nem vezettem senkit sehova.
Ez egy tök alap dolog, minden játékot így kell játszani, átolvasni mindent minél többször.
Még ha vezettem is volna, de nem tettem, a szabályzatok alapján nem tilos.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest