Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
Depression
üzenetére
én q2-ről tudok ami azt jelenti h illene bejelentni azokat a netbookokat amik evvel szerelnek fel
egyébként arról van hír h bárki is hasznáná az nv ionját, én nem találtam
-
gV
őstag
válasz
Depression
üzenetére
mondtam két másikat, arról nem az Intel tehet h azokat csak a Dell (Poulsbo) meg még páran használják fel a netbookjaikban
-
gV
őstag
válasz
Depression
üzenetére
most ennek semmi köze nem volt a hszemhez, de mind1
de hamár ion, sz*rt érdemelne az nv, ahelyett h Intel procihoz fejleszthet chipkészletet amit az tud azt már régen tudja a Poulsbo v mivel azt nem nagyon rakják netbookba akkor a GN40 -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Depression
üzenetére
Azért az Intel sem hülye, hogy az éppen folyó eu-s trösztellenes vizsgálat után (ahol egyébként meglehetősen rosszul áll a szénája) megkockáztasson, egy tisztességtelen árukapcsolást firtató vizsgálatot. Nem volt olyan nehéz ezt az Ion platform-ot az NV-nek kierőszakolni.
Az igazi nehézségeket, majd a gyártók vívják meg, mert hát az Intel továbbra is adja az Atom+945GSE párost, csak megengedte, hogy az Atom-ot külön is lehessen rendelni. Persze az árkülönbség olyan kicsi, hogy nem éri meg.
-
gV
őstag
válasz
Depression
üzenetére
azért ért el 80+% részesedést vele, mert "szemét", de akkor mi az amd netbook platform? ezekszerint "veszélyes hulladék"; egyébként is [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR3,512GB SSD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- MSI Stealth A16 AI+ A3XWHG-027 - Ryzen AI 9 HX 370 / RTX 5070 Ti / 32GB / OLED 240 HZ - Garanciás
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi