Új hozzászólás Aktív témák
-
killswich
csendes tag
nekem egy vga bios update után hibátlanul megy a 301.42 gtx 560 TI-vel
-
justaview
senior tag
-
justaview
senior tag
"Megoldást nyújtok azoknak, akiknek nVidia grafikus kártyájuk van, és új driver telepítése után hiba jelentkezik"
Ez akkor is jó megoldás, ha nem csak a legújabb, hanem bármilyen driver esetében jelentkezik a hiba?
-
törölt tag
válasz
OfficExtra #31 üzenetére
Jó így.
-
GeryFlash
veterán
+1
Nekem a vga mind1, csak amd procit ne, abból csak intel, vga téren más a helyzet, ott periódusok vannak, most éppen az amd a nyerő ( inkább ati-nak hívnám), lesz még az nvidea is király... Ha nem lennék elfogult akkor azt mondanám, hogy ugyanez a helyzet amd részen, de elfogult vagyok valamelyest, ettől még elismerem az amd, és nem vitatom hogy laptpoban az integrált vga-ik profik.... Driver szempontból az nvidea lehet kicsit jobb, de ez nem flame akar lenni, nekem nem volt soha bajom a catalysttel csak másoktól hallottam egy-két panaszt -
Cyberpunk
félisten
Kösz ez jó szolgálatatot tesz, mert teljesen random mód néha nálam is sötétül. El megy a monitor sleep-be.
-
Findzs
addikt
nekem is gondom van a 7770 -emmel
de ahogy olvasom arra ez a megoldás nem jó, megvárjuk az ujabb drivert ami remélem orvosolni fogjaköszi a cikket
-
törölt tag
Köszönöm! Lehet,neked is jó lenne ez a megoldás. mert ha jól emlékszem sokan panaszkodtak kék-halálra is.Próbáld ki,hátha...Az ilyen "isten" hívőkkel nem foglalkozok, volt már nekem is mind a két gyártó óriás, úgy porciból,úgy vga-ból.
Mind a kettőnek vannak gyerekes betegségei... én nem azzal foglalkozok,hogy melyik a "jobb" hanem,hogy megoldjam a problémámat valahogy,és ha sikerül megosszam.Üdv NoNo
-
Nekem GTX 260 GS van és gondom még nem volt vele. De a gépem kb 3 - 4 hónapja néha "kékhalállal" újraindul indításnál. Vagy megy egész nap tökéletesen.
Még nem tudtam rájönni mi okozza. Az ilyen hiba a legrosszabb, ami nem mindig van...
A VGA -ra még nem gyanakodtam. A cikkben leírt hibákat nem produkálja.A Te leírásod nagyon jó és kellően részletes. Köszönet érte.
ui: Azt látom, hogy az AMD és NVIDIA hívők már "ráharaptak". Ezekkel ne törődj. Ugyan ez megy processzor oldalon is... Ami persze nagy butaság , de ez van, az ember már csak ilyen. Képes egy terméket/céget is isteni szintre emelni. A választott Isten pedig tévedhetetlen, sérthetetlen de mindenek előtt szent!
-
GeryFlash
veterán
,, Amúgy egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi gondom volt a driverekkel, pedig volt 1-2 ATI/AMD kártyám (9800 Pro, HD 3850, HD 2600 XT, HD 4670, HD 5770, HD 5850)"
Ha minden igaz, akkor ez 6 kártya, és 5 ujjad van (leszámítva ha csak nem vagy asztalos), szóval ez nem sokat jelent
-
pckownz
őstag
8400M GS is lelövi a monitort, de csak mióta Win8 CP-t használok. Előfordulhat, hogy ez megoldás a problémámra?
-
kpityu2
őstag
Több nvidia kártyámmal is előfordult az évek során, hogy bizonyos driverekkel lehalt. Mondjuk a 173-al ment, a 184-el nuku. Ilyenkor ma már legegyszerűbb átállni az alaplapi VGA-ra, leszedni a drivert és újra visszaállni.
-
Indy69
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13 üzenetére
[link] örülök neki hogy neked jó. Én se tegnap kezdtem ,de az köztudott hogy AMD nincs a driver készítés magaslatán ajánlom a topikot ha érdekel miért írtam, és nekem is volt problémám a brazos lapomnál ,a másiknál nem ergo, ha esetleg mindenkinek egyforma lenne a konfigja nem lenne gond ,de nem az.
-
Giot
addikt
Kösz a cikket, jó hogy legalább meg lehet oldani.
Én is jártam úgy hogy driver csere után beragadt valami szemét és restart után, a Win logó után, már csak fekete képernyő fogadott. Miközben hallhatóan betöltött a Win csak épp képernyőm nem volt.
Ilyen esetekben használom a Driver Sweeper-t restart F8 csökkentett mód lekapni a drivert majd DS-el szépen kitakarítani.
Szoftveres hibák bárhol előfordulnak, mindkét oldalon.
Ebből nem kell vitát csinálni. -
HartgeH3-2.8
addikt
Fogalmam sincs miről beszélsz, nekem egy Ati Calatyst driverrel sem volt soha problémám.
Meg még vagyunk egy páran a haveri körben akiknek piros kártyájuk van és soha egyik sem panaszkodott catalyst problémára. Lejön, feltesszük, megy.
Neked nem. Ennyi.
Szerk: Annyira jó egy ilyen cikket megtalálni, pont a következő gépemet zöld kártyával gondoltam tervezni, mert az milyen jó lesz..
-
banhammer
veterán
Szerintem egyszerűbb ha a PowerMizer Manager programot használjátok.
Ugyan ezt tudja és nem kell a regisztrációsadatbázisban mókolni.
-
Köszönjük már jártam igy sajna...
-
UnSkilleD
senior tag
AMD oldalon van vmi megoldás erre? nekem 7750-em van 12.03 driverrel és előfordul néha ugyan ez
-
Tigerclaw
nagyúr
A probléma okáról, hátteréről is lehet tudni valamit?
Egyébként nálam is előjött már többször ez a probléma. Képernyő sötét, kikapcsol, majd vagy visszajön 20-60 sec múlva egy hibaüzenettel, miszerint az nvidiaxyz váratlanul újraindult, vagy vissza se jön. A legutóbbi driverrel már ritkábban, de azért még előfordul. (GTX460 normál, win7 64l)
-
Sundesz
addikt
Pedig az AMD/ATI nem tud drivert írni, nem tudtad?
Amúgy egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi gondom volt a driverekkel, pedig volt 1-2 ATI/AMD kártyám (9800 Pro, HD 3850, HD 2600 XT, HD 4670, HD 5770, HD 5850). De Nvidia-ról is ugyanezt tudom mondani (Ti 4200, 7800 GT, 6600 GT, 7600 GT).
-
northmahri
tag
Dettó. A sok éves játék pályafutásom alatt egyetlen egy videókártya egyetlen egy driver-ével sem volt problémám. Illetve a Jedi Academy volt hogy nem akart működni az újabb amd driver-ekkel. nagyon off: a kedvenc játék hibám az volt, amikor a Game Booster zavarta az Xfire-t és az Xfire zavarta a Jedi Academy-t. De mire erre rájöttem
-
Indy69
aktív tag
Ez nagyszerű a regisrtybe kell turkálni hogy jó legyen
,de legalább van megoldás nem úgy mint 12,2 catalystnál az AMDnél.
-
->Raizen<-
veterán
Kiváncsi vagyok tényleg működik e ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha nem tudsz mit csinálni,és nem kapsz segitséget az nvida hibára.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest