- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #4 üzenetére
Sabaton-t nagyon szeretem, ha minden igaz megyek is a novemberi koncertre. Powerwolf-ot még nem hallgattam, de most rákeresek és meglesem mit tudnak.
-
Nunder
őstag
Pisti, Bálint köszönöm az inspirációt, most már csak azért is írok még vagy 30-at csak hogy mindegyikre tudjatok jönni trollkodni
Jah amúgy meg a keresztény rock mellé nem passzol ám a Goa
-
elnofx
tag
válasz
crankshaft #5 üzenetére
A szívemből szóltál crankshaft barát
Nem is tudom, hogy emberek miért szeretik a power-t.... fogós riffek a keresztény rockban is akadnak bőven és még értelme is van annak, amiről éneklünk
(nem pedig céltalan agyszüleményekről megy a pampogás..)
Keresztény Rock FOREVER!
-
válasz
crankshaft #5 üzenetére
Nem is. Death Metál, Folk Metál, ezeket szeressük. Belehallgattam az írás témájába is. A Pharao nem rossz szám, tetszik. Úgy el is tudom hallgatni. De nekem akkor is a Death/Folk "mix" marad a kedvencem.
-
crankshaft
csendes tag
A Power Metal az ördög ajándéka, ezért ti mind a gyehenna tüzén fogtok égni az idők végezetéig. Ne hagyjátok, hogy a feszes témák, kemény riffek és szívbemarkoló szólók eltérítsenek az egyetlen igaz stílustól, a Keresztény Rocktól.
A jóságos Úristen vigyázza lépteiteket!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem pont ehhez az együtteshez hozzászólva, de Sabatonnal, és Powerwolfal hogy állsz? (csak, hogy azok közül mondjak valami powert amit én is hallgatok)
-
Alexios
veterán
Nekem is az egyik kedvenc bandám
Amúgy ez a Daniel Zimmermann ugyanaz mint a Gamma Ray-es Dan Zimmermann
-
[balu]
tag
Ha nem pár perccel ezelőtt fejeztem volna be a hallgatását egyik albumuknak, biztos kedvet csináltál volna hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Renault, Dacia topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest