- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Edguyt sürgősen pótolni, sürgősen!
Down to the devilManowar: És ne feledjük, hogy a zenekar nagy része még hivatásos súlyemelő is, akkora karokkal mint az én combom, nem brahiból van izompacák a borítójukon.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
hm, a metál egyik nem túl közismert válfajából ez az egyik kedvencem: (hogy én is linkeljek valamit) walls of jericho - a trigger full of promises (metalcore, vagy mi a pontos műfaj)
na, ennek a nőnek a hangjában van energia rendesen... pár koncertfelvételt is néztem tőle, de tud pörögni a csajszi eléggé bandák közül meg amit gyakran hallgatok: offspring, (régi) green day, slipknot, fear factory, avenged sevenfold, static-x, system of a down... de amiket időnként: guns, metallica, maiden, theatre of tragedy, nightwish, placebo...
magyarok közül meg: alvin, junkies, macskanadrág, belga...főleg ezek mennek, de tuti kihagytam csomó kedvencet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest