Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
A próféta szóljon belőled
(az most más kérdést, hogy a videót úgy méltatod, hogy nem nézted meg - esetleg akkor már a többi videómról is tudnál véleményt mondani így gyorsba..?)
Tudod, be lehet állítani Youtube-on, hogy gyerekeknek szól-e a tartalom - sőt kötelező is. Az én csatornám felnőtteknek szól, és a PH-t sem 14 év alattiak használják szerintem nagyrészt...
(és így a youtube nem fogja feldobni olyan lejátszási listában, vagy olyan videó után, ami gyerekeknek szól.... a baby hitler meme nem ismerésével nem tudok mit kezdeni, ez nem mai darab
)
Neked akkor a következő videóm fog jobban tetszeni amúgy: Lords of Waterdeep
(szerintem 2 héten belül kész lesz)(azután meg Mansions of Madness ami Lovecraft horror, azt ne nézd meg, félelemetes - meg a Lucidity-t se, ami a másik játék a cikkben...
)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Secret Hitlervideó bemutatóMi ez?A Secret Hitler egy „titkos áruló” mechanizmusra építő, társas interakciókkal operáló...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest