Hirdetés

2023. június 7., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) olbaidhun válasza nuke7 (#5) üzenetére


olbaidhun
őstag

A műsort nem néztem, elment a kedvem az egésztől, arról nem vallok. A hatásvadász kép lerombolta az érdeklődést, de lehetséges, hogy egy réteg majd zabálni fogja, minden esetre bekérdeztem a nyolcadikos Keresztlányom, szintén nagy társas fun, azt mondja ez a kép borzasztóan néz ki.

Az ingerküszöb, amivel naponta találkozunk, gyakran bekeveredik a gyerekeink figyelmébe; reklámokban, telefonon, játékokban, YouTube, stb. Kíváncsi lennék, hogy mit éreznek/élnek át a magukra hagyott gyerkőcök, amikor az Anyuka pl kajálni, barátnőzni akar a fórumban és oda tolja a pár évesnek a mobilt.

Tudom el lehet kapcsolni, nem kötelező, de amikor TÁRSASJÁTÉKRÓL van szó, akkor nem elsősorban 14 éven felüliek jutnak eszembe.. nyilván ők már hallottak erről, de vajon hány éves fejjel -értik- meg milyen szörnyű ideológia és káosz bújik az egész mögött. Ebbe a címbe egy babafejet beletuszkolni számomra gusztustalan. Természetesen ez még nem a csúcs, lehet űberelni, csak kérdéses, hogy mit fogyasztanak jobban és mennyire van esély ezekből tudatosan válogatni.

Imádjuk a társast, ne értsd félre, gyakran kutatjuk az újakat, pl neten, játékboltban, ph-n, bárhol. Na, mindegy, elengedem, nyilván poénosabban is felfoghattam volna.

[ Szerkesztve ]

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.