Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
Ebay.
-
Huma
addikt
Én is nagy teaimádó vagyok. Naponta simán megiszok másfél litert. Nekem is az Earl Grey a kedvencem. A gyümölcsteáktól ellenben kiütést kapok.
Régebben próbáltam mindenféle szuper fajtájú/minőségű teát, de az Earl Greyt nem überelte semmi. Még eredeti Japán mocha-t is ittam ami porrá őrölt zöld tea. A vicces az volt mikor egy nő le instant teázta a méregdrága teámat. -
törölt tag
Eléggé gyenge nálunk is a teakínálat, amíg nem rendeltem a demmers-től, nagyon ritkán ittam olyan teát amire azt mondtam, hogy igen, ez tea. Itt nézz körül, én is tőlük rendelek néha (utoljára egy ilyet vettem ajándékba), szerintem jó minőségű teáik vannak.
-
hoffman_
nagyúr
A tea a legjobb dolgok egyike a világon, én imádom.
-
mexicanraven
senior tag
A Yellow Label tényleg jó, én is sokat ittam olyat odakint.
-
Blaise
veterán
Ha eltekintünk attól, hogy a szálas tea az igazi, filteresből a Lipton Yellow Label a legjobb.
-
h3lios
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Az gáz, ha azt holvastam, hogy nyaljáki ?

Egyébként teák közül én a gyümölcsöset szeretem, főleg a SAGA teák jönnek be nagyon. Volt már hogy 2 literrel fogyasztottam 1 nap.

-
callmeakos
veterán
nyíljálki

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Nvidia Quadro FX570
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest