Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Burt1793 #16179 üzenetére
Kettőnk közt annyi a különbség, hogy te azért jössz ide, hogy ismételgesd ugyanazokat a hibákat és ezzel felcseszed az emberek agyát és uszítod a népet úgyhogy jogos volt a kitiltás, bár a 3 órát esetedben keveslem (A5 topik és Windows Phone szakmai topikos eszmefuttatásaid miatt is). Én meg kérdeztem egy olyan dolgot amire kereséssel sem találtam megoldást fórumon belül és google-ben sem és 1-2 okos nem képes értelmezni amit írok és belém köt ahelyett, hogy olyan emberre hagynák a válasz adást aki tapasztalat alapján vagy legalább intelligensen tud válaszolni.
De örülök neki, hogy azért van olyan ember is a fórumban aki egy egyszerű kérdésre tud normális választ is adni. Nekik köszönöm, a többiek meg tanuljanak meg viselkedni, vagy beismerni ha hibáznak és esetleg bocsánatot kérni. Bár tudom ez a legnehezebb, én kérek elnézést hogy egyáltalán reagáltam a marhaságaikra. Innentől kezdve alkalmazom az "okos enged" szabályt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Tőzsde és gazdaság
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Subaru topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest