Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
Roshan #20774 üzenetére
Ha 8.1-el használod akkor nincs rá mód.
Ha W10-ed van akkor használd a gyárit:
http://mspoweruser.com/record-calls-lumia-windows-10-device/Talala :
Nyaralás alatt nekem 3 napig bírta, mondjuk volt napi max 1 órás kijelző időm. -
flesh
tag
válasz
Roshan #18758 üzenetére
Az 1. az nem hiba 8.1-nél is hívás kezdeményezéskor visszavált az LTE hálózatról H-ra vagy E-re, (attól függően melyik hálózat az erősebb) mert hanghívás nincs az LTE-n csak adatforgalom. Mindenkinél így van, csak nem figyeltél fel rá. Nálam a hívás fogadáskor is visszavált.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Roshan #17249 üzenetére
Megnyitod a gyári kamera alkalmazást, átkapcsolsz videózásra és fent látni fogsz egy teknősbékát. Azzal tudod bekapcsolni a lassított felvételt. Ha megvan a felvétel akkor tudod szerkeszteni és azon belül tudod beállítani a 60FPS-t egy csúszka segítségével(nem lesz kiírva az FPS szám). Egyelőre csak 720p-ben megy a dolog.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Roshan #14336 üzenetére
leszeded a windows insider nevű appot, és azon belül a fast ringet választva kapod meg a legfrissebb buildeket.
mindennap használatos telefonra azért még nem feltétlen ajánlott feltenni, még nem annyira stabil, mint a 8.1, alapvető telefon funkciókkal kapcsolatos problémák is előfordulhatnak. -
BiP
nagyúr
válasz
Roshan #14067 üzenetére
Ha csak most tetted fel, akkor még telepítget. Az meg zabálja az akksit. Majd beáll, és utána jó lesz.
Én éjszaka töltöttem, ma reggel 7-kor vettem le a töltőről, és bár nem piszkáltam sokat napközben (kb. negyed óra netezés), még 80%-on van. Szerintem ez korrekt teljesítmény tőle, főleg a korábbi W10 build-ek fényében. -
mtm800
senior tag
-
-
poero
aktív tag
válasz
Roshan #10937 üzenetére
Én olyan 30%-ról szoktam elkezdeni feltölteni, olyankor kb 80%-ra szokott visszaesni a töltöttsége. (%-osan kijelzi az akksi h mennyi van benne). Allee-ban van BestByte meg valahol a váci úton is van talán.
De létezik ebből a gyártó honlapja szerint 20.000 és 30.000mAh változat is. Mindkettő az adatok szerint csupán 7cm-el hosszabbak. -
Leha
csendes tag
-
BiP
nagyúr
Pedig látni kéne a file-okat simán a filekezelőből. (de Total Commanderhez is van plugin).
A telefon megjelenik mint egy új eszköz a meghajtók között, és bele tudsz lépni simán.
Viszont ha van billentyűzár, akkor előbb azt fel kell oldani, addig tényleg nem látszanak a file-ok.
De onnantól úgy működik, mint egy sima pendrive, a Pictures/Camera Roll-ba ment alapértelmezetten a Lumia Camera. -
Burt1793
veterán
Helló!
Igen, ezt én is tapasztaltam, az alap fényképnézegető ezt nem tudja, de a fájlkezelők igen. Szedd le a Total Commandert (sajna csak akkor tudod, ha írsz a fejlesztőnek) vagy a fájlok fájlkezelőt.
Denim: Igen, a német független és a többi is megkapta a denimet. Onnan csak egy ugrás a lengyel.
-
Seangaijin
senior tag
Erről a windowsvilag-ról ne linkeljünk már mert látszik, hogy olyan/olyanok szerkesztik ezt a wp részét akik életükbe nem láttak ilyet. Némelyik cikkükben akkora f*szságokat írnak. windowscentral.com vagy hasonló, ezek a magyarok csak fordítanak világba mindenhonnan pontatlanul aztán nah... Most ez nem ellened irányul, csupán magánvélemény.
-
Burt1793
veterán
Szerintem ezeket bírja együttvéve. Nem lehet ennyire szar az üzemideje, mint mondtam, nem sok az a 2-300mAh-s többlet a többi csúcs telóhoz képest, hogy fele annyi legyen az üzemidő. Én a héten többször használtam keményebben, minden nap bírt 6 óra kijelzőidőt. Mondjuk telefonálni napi fél órákat szoktam csak, de mobiladat és wifi sokat megy. Az biztos, hogy egy napot ki lehet bírni vele. Mivel ma ugye vasárnap van, nekem most 94%-on van, reggel hét óta volt pár hívásom és nyomkodtam egy 15 percet.
-
jengab
tag
Nálam is ilyesmi történik, de csak 1-2 másodpercre szakad meg az adás kb. 10 percenként. De nincs előtte semmi recsegés, tök jó az adás, csak egyszer csak elhallgat. Úgy tűnt nekem, hogy valami hiba a háttérben futtatással lehet, mert ha egy ilyen halkulás közben fölébresztem a telefont azonnal megjavul. Tippre az ütemező túl alacsony prioritást ad a rádiónak. Mondjuk érdekes kérdés, hogy ugyanez 635ön miért nem jött elő. Pedig ott is WP8.1 van, igaz nagyon kicsit régebbi (ott még nem csoportosíthatóak a csempék pl.). Lehet, hogy ez az új verzió rossz csak?
-
Lall
veterán
Legalább annyira vehetted volna a fáradságot, hogy rányomsz a kipróbálás gombra. Így is teljes értékű, igaz 30 naponta újra kell telepíteni. A vásárlással ennél a programnál csak a fejlesztőt támogatod.
nokiaprogramok.hu..., Jééézusom... Szomorú, hogy 2015 derekán, még mindig ott tartunk, hogy emberek 710 Ft-os appokon lovagolnak egy 150+-os telefonnal. Ha fejlesztő lennék lófaszt adnék az ilyeneknek az arcba, nem kipróbálast, meg ingyen letöltést. Esetleg kipróbáltatnám velük milyen az, ha az Ő munkájából származó pénzt én lopom el.
-
SharpSA
veterán
-
ryori
senior tag
Ez engem is érdekelhet, de pl én is tudok mondani párat:
#1 ToolKit - minden féle cucc van benne, és jó kis widgetek is.
Age of Empires: Castle Siege
Camera 360 (van benne HDR)
Easy Tube - egyszerű youtube kliens, semmi extra.
Fresh Paint - igazi festék hatás, színek is összekeverednek stb. rajzos.
Insider - infók,tesztek,cuccok
Lumia Panorama - Panoráma képek készítéséhez szükséges.
10.056x1583px max. = [link]
MyMy Flashlight - hirdetés mentes, alap, semmi extra, semmi bonyolítás.
PDF Reader - pdf olvasáshoz.
Számológép² - van benne áfa számolás, stb. jobb mint az alap
The Veil - Szép game
Fantasia Painter Free - sok sok dolog, effektek, ecsetek, minden.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest