Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MouseBt.
csendes tag
Megmondom a frankót,amikor ez itt téma volt,nem nagyon foglalkoztam vele

Aztán WP10 teszt lett a teloból,és csak most flasheltem vissza a 8.1et
Csak azért irtam be,hogy megjött a 4G,mert volt itt olyan aki visszarakta a nem független fw-t emiatt
(meg ugye vodafonnal videken,ha van 4G opcio ha nincs se nem van 4G
) -
MouseBt.
csendes tag
WP 8.1 GDR2(Update 2), független FW és megjött a 4G

-
panses
aktív tag
Másoknál is eltűnt. Nálam is.

Segíthet, ha a hálózatválasztást átváltod kéziről automatára, majd vissza. Vagy fordítva. Mindenkinél lett 4G előbb, vagy utóbb... Esetleg újraindítás... Keress rá a problémára a 735 topicban a keresővel. Biztos találsz válaszokat.Remélem megoldódik nálad is! Üdv.

-
MouseBt.
csendes tag
059W649: RM-1038 VAR EURO 2Y VF SL0
az én Vodásom legalább is ezzel jött
-
panses
aktív tag
Azzal kezdtem a mondókám, hogy nem biztos, hogy jobb. Ezt döntse el mindenki maga! A Lumia 620-am több mint egy éve használom a független szoftverrel, Én ebből indultam ki. Sok újraindulásom volt a szolgáltatói programmal és még egy-két hiba elő-elő jött néha. Mióta a 620-ra feltettem a gyári firmware-t azóta ezek megszűntek és a fissítések is előbb jönnek, ha jól rémlik... Ezen kívül talán seíthetek az olcsón kinntről telefont vásárlóknak is, főleg , hogy láttam olyan telefonokat is webshopokban, amin nincs magyar nyelv. Ezzel az Ő problémájuk is orvosolható...
Ja! A kérdésedre visszatérve: nekem ezek tüntek fel elsőre, de nagyon. Nálam élesebb szemű felhasználók biztos észre vesznek még valamit...

-
cellpeti
nagyúr
a felsoroltak nélkül független SW-vel mennyivel lett jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)