Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Falconmaster #460 üzenetére
nOS iGEN!! de ez , olyan szomorú... pedig olyan jo kis teló, és tényleg nem sok kellett volna hozzá, hogy tökéletes legyen...
3njoy the Lif3
-
CB
senior tag
válasz Falconmaster #460 üzenetére
Azért nem lehet tökéletes, mert akkor mindenki csakis E72-t venne. Más telcsiből nem fogyna egy sem. Ezért hát a NOKIA belecsempészett 1-2 apró "hiányt".
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
veterán
válasz Falconmaster #466 üzenetére
Nagyon jó volt köszönjük
Márcsak azt mondjátok meg , hogy most nektek világít a kijelző , mikor töltőn van a teló...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
-
CB
senior tag
válasz Falconmaster #501 üzenetére
Valóban. Gyárilag az angol van fent. le is töltöttem mellé a magyart, de a németet valamiért nem szedi le.Vágül is mindegy, ezek szerint ha kell, bármikor letölthető.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #524 üzenetére
De nekem kártyafüggetlen nokia garis! Arra sem jött frissebb? Amúgy nekem sincs komolyabb problémám vele, nagyon szeretem, csak ezek a beragadások... Példáúl néha ha hívnak felveszem, beszélek, leteszem és még mindig ott villog a kijelzőn a hívó fél mintha nem vettem volna fel! Vagy a Cclock-ot is le kellett vennem a képernyő kímélőről mert hiába oldottam fel a bill.zárt, akkor is ott maradt a képernyőkímélő, külön meg kellett nyomnom a "ház" bill-t. Ilyen apróságok vannak, de együtt élek velük, nem halok bele.
Vivere militare est
-
silentkiller
senior tag
válasz Falconmaster #531 üzenetére
Nekem 3-4 nap alatt beporosodott, pedig tokban tartottam, el is kellett adnom pedig nagyon-nagyon megszerettem. Most hétvégén néztem a haveromét, akinek 1 hónapos, pannonos és egy porszem sincs a kijelző alatt, pedig nem is vigyáz rá, úgy mint én
Nagyon hiányzik és nagy a csábítás, hogy talán újra...
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
válasz Falconmaster #534 üzenetére
Szerintem is, talán megér egy újabb próbát mert nincs hasonló készülék a piacon, akárhogy is nézem...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #542 üzenetére
Szerintem egy röhej ez a tok!! Pedig az e71-ét hogy szerettem! Most "csupaszon" hordom zsebben. Már várom mikor jelenik meg az első zsebkopás a sarkokon...
Igen, hát vannak bajok a szofttal. Néha lépegetek a képekben és egyszercsak kilép a menübe... Vagy újraindul fényképezés elött-alatt. Mondjuk a restart kb 15 mp vagy annyi se. De számomra a legfontosabb a híváskezeléssel, hangminőséggel, smssel, gyors lépegetés a menüben, ezekkel nincs probléma! Kopp-kopp.
Vivere militare est
-
D@niel
addikt
válasz Falconmaster #591 üzenetére
Mint leendő vásárlónak, kérlek írd le hol használod az új navigációs megoldást, mivel jobb, mint a hagyományos 4 nyomású változat.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Magnum_
nagyúr
válasz Falconmaster #595 üzenetére
mit használsz? Nokia Maps?
csak a belső GPS-t kapcsolnám be.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Falconmaster #597 üzenetére
20mb-s csak a mobilnetem, igy nálam az nem játszik. ettől függetlenül csak a belső gps-el is kellen jelet fognia.
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #620 üzenetére
Köszi, holnap wifin megpróbálok rákeresni az új szoftra! Megírom az eredményt.
Vivere militare est
-
j.la
tag
válasz Falconmaster #652 üzenetére
Köszi szépen!
Ilyet a P1i-mel csináltam utoljára, ott nagyon bevállt! És itt esetleg, ha átírom a kódot, akkor vissza tudom később állítani az eredetire? Észre veszik ezt vajon? -
j.la
tag
válasz Falconmaster #654 üzenetére
Köszi Akkor marad a türelmes várakozás...... hogy miért nem mást vettem helyette..... ennyi pénzért....
-
veterán
válasz Falconmaster #658 üzenetére
ucplayert leszedtem innen -> www.symbian-freeware.com erre em tudom feltenni mert azt mondja nem kompatibilis a telommal... lol
már átnéztem az egész netet... tudsz valami lejátszó progit, amivel avit letudok játszani E72-ön?
3njoy the Lif3
-
chop
őstag
válasz Falconmaster #675 üzenetére
Hát, vagy 20 percre kiraktam az ablakba, de csak nem akart működni.
A Nyugati pályaudvarnál lakom, ami bár műhold szempontjából - gondolom - irreleváns, de mi az, hogy vannak helyek, ahol nem talál jelet? Hogy van ez? -
veterán
találtam egy, ilyet hogy pocketdivxencoder...
elképzelhető ezzel át tudom az avi filet, úgy konvertálni, hogy legyen majd hang is ?
Ismered esetleg ?
3njoy the Lif3
-
veterán
nem kell újjabb verzió a coreplayerből!
nekem az 1.2-es verzió van fent, na most leszedtem a pocketdivxencoder progit, amivel átkonvertáltam az avi filet, kisebb lett jóval a mérete is a tömörítés miatt, de tökéletesen lejátsza most már a moviet.
Ja, és hang is van, nagyon király3njoy the Lif3
-
chop
őstag
válasz Falconmaster #678 üzenetére
És az A-GPS segít ezen?
-
Pitiless_
tag
válasz Falconmaster #695 üzenetére
Valamilyen függő a tiéd?
Google Nexus S 4.0.3 <--> Samsung Omnia 7
-
CB
senior tag
válasz Falconmaster #695 üzenetére
Na, most ezt nem értem.
Nem a Nokia Software Updater programmal akartok frissíteni USB-n keresztül?
Vagy a telefonon keresitek a frissítést?
Ha nem pannonon keresztül frissítetek elvész a garancia?
Én tegnap este felraktam az új progit. Első észrevételem, hogy az ikonok nem mozognak, ha a kurzort föléjük viszem.
Bár lehet, hogy ez csak beállítás kérdése, de ilyen beállítást nem találok. Jobban tetszett a kicsit mocorgó ikon.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #719 üzenetére
Valakinek a mem.kártyát veszik ki a dobozból, neked az üdvözlődallamot vették ki a telóból.
Vivere militare est
-
válasz Falconmaster #737 üzenetére
Vistától kezdve működik megbízhatóbban az Internet Connection Sharing egy ad-hoc Wifi hálózat fölött, azzal meg lehet osztani a laptop netjét.
Kábelen keresztül viszont nem lehetséges, erre csak a Windows Mobile képes.
“All nothings are not equal.”
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #748 üzenetére
Nem is karcosodik a kijelző? De te tokban hordod, nem?
Vivere militare est
-
Magnum_
nagyúr
válasz Falconmaster #754 üzenetére
most én is gondolkodom... de azért megrendelem a brandot holnap
-
saiyajin
senior tag
válasz Falconmaster #762 üzenetére
Nekem most jelenleg 5800-m van, és azon is körül-belül igy van RAM. Tényleg nem ártan egy kis plusz, Operához meg főleg.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Falconmaster #769 üzenetére
A LED-es témához csak annyit, hogy a jobb oldalán profi az illesztés, nem látszik semmi, csak a másik oldalon jön elő...
MFE: még a 2.1.0 van rajta, E71-hez képest jobban muzsikált eddig. De lehet akkor a 3.x verzió megér egy próbát. A BB-vel szembeni előnye leginkább szolgáltatás árában mérhető, ezért is erre esett a választás.
<< Heimdal >>
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #772 üzenetére
A worms-öt imádtam telón, de azt hiszem azt még SE-n játszottam (java). Gondolom azért nincs sok symbis játék e72-re, mert ez üzleti széria.
Vivere militare est
-
veterán
válasz Falconmaster #775 üzenetére
ŐŐŐ külsőre gondoltam, mert hasonló eléggé E72-höz...
A GAME jól néz ki nagyon, csak nem ingyenes
NEKEM INGYENES KÉNE!!
Gondolom OVI.n a sakk is fizetős...
3njoy the Lif3
-
Newyorker
addikt
válasz Falconmaster #791 üzenetére
tré telenyomta a cuccaival? ne már
akkor érdemesebb függetlent venni?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Akiii
tag
válasz Falconmaster #740 üzenetére
Jól értem, hogy bemész a garijegyeddel egy nokia márkaboltba (pl Pesten a Mammutban) és pikkpakkra felrakjak neked?
Á
-
OrLiX
tag
válasz Falconmaster #794 üzenetére
Ha témát váltasz - legyen az egyedi ikonon - akkor
is marad egy-két ikon rózsaszín, vagy részben rózsaszín.ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Newyorker
addikt
válasz Falconmaster #821 üzenetére
Rendben, köszönöm, ilyen írásra van szükségem
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz Falconmaster #827 üzenetére
igen, inkább én is az E72 felé hajlok, hisz valóban lehet az E5nek vannak pőoz tulajdonságai papíron, de igazán teszt, user teszt nem volt és sajna az új dolgok mostanság a nokiánál sok buggal indulnak
-
Newyorker
addikt
válasz Falconmaster #841 üzenetére
rendben, köszönöm az infót
-
Akiii
tag
válasz Falconmaster #841 üzenetére
@Falc: Nekem se adta ki az ujjat... Lesz holnap egy utam a mammutba ugyerzem Köszi a segitseget
-
erre
csendes tag
válasz Falconmaster #850 üzenetére
Amikor én elhoztam a szervizből, akkor csak annyit kértek, hogy a régi beállításokat ne töltsem vissza rá, illetve alkalmazásokat. Mindent csináljak újból, mert az a biztos.
Nekem a probléma megoldódott. -
erre
csendes tag
válasz Falconmaster #853 üzenetére
Hát azért ezek nem mondhatóak elegáns megoldásnak. Az offline persze nem jó megoldás, de a másik is egy elég drasztikus és macerás megoldás, ha az újbóli használtra gondolok. Ha átlépem az országot egy órára, akkor utána egy óra míg visszaállítok mindent?
-
erre
csendes tag
válasz Falconmaster #855 üzenetére
Ez már olyan samsungos macera. Nem ehhez szoktam a Nokiánál.
Nagyon ki volt kapcsolva a funkció.
Más.
Az istenért em tudok rájönni, hogy mikor a kocsihoz csatlakozik Bt-n, akkor miért akar egy idő múlva mindenféléket felolvasni, illetve ha bejövő hívásom van akkor is ezzel jön mindig. Hol lehet ezt kikapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
jani0625
aktív tag
válasz Falconmaster #879 üzenetére
köszi a tippeket, tanácsokat, nem is zsebpénzt kértem:-)
az igazság az hogy azért sem akarok netet, mert ahol dolgozom, ott szinte mindehol van wifi, ezért azt tudom használni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Falconmaster #886 üzenetére
nem, nekem nem volt még ilyen. bár lehet, hogy nem vagyok eléggé hardcore user.
igen, E71es az alsó panel, én is néztem.
nagyon sok telefonom volt, rengeteg csudaklassznak kikiáltott volt közte, de az E71-em volt a legfaszább, meg talán ez az E72 (eddig okés)
[ Szerkesztve ]
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Falconmaster #896 üzenetére
Én tisztában vagyok ezzel, a legelső program amit felraktam az opera mobile volt.
Azért írtam, hogy sok böngészésre nem ajánlom, mert nagyon kicsi a kijelző hozzá. Persze ha nincs más jó ez is, de szerintem sok nethez inkább 3x ekkora kijelzős érintőképernyős telefon ajánlatos...Ti, akik már régebb óta nyúzzátok a telót, írjátok már le legyetek szívesek az általatok használt alkalmazásokat, ez mindenkinek jó tippet ad, főleg a magamfajtáknak akik most ugrottak bele!
E-mailre ki mit használ? A gyári beépített két fiókot enged kirakni a főképernyőre, nekem pont jól jött a yahoo és gmail accokhoz. Első észrevétel, az outlookból beérkezett levelekből kitörölteket letölti, és olvasatlanként jelez közel 100 mailt...
Wifin is lehet szinkronizálni a fájlokat ha jól sejtem? Mi kell hozzá? Nagyon örülnék, ha nem kellene kábelezni, bár nem tudom milyen gyorsan képes wlanon másolni...?
[ Szerkesztve ]
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Falconmaster #898 üzenetére
Igen, utólag rájöttem, hogy a sw frissítés csak a telefon memóriájához nyúl, a kártyát békén hagyja. Azóta már leformáztam, nem szeretem amikor helyettem telepítenek fel előre sok szemetet.
Nem tudom mikor lettem senior tag, de gratulálok magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
Falconmaster
tag
válasz Falconmaster #898 üzenetére
És tényleg...
Ingyenes navigáció és ingyenes autós tartozékokby Flaki™
-
shifty7
csendes tag
válasz Falconmaster #900 üzenetére
Na tehát akkor nem számolaj fel az adatforgalmat?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Falconmaster #909 üzenetére
a mini is tomorit es nekem wlanon a mini gyorsabbnak tunik, rakerdeztem egy forumtarsnal is, es neki is ez a velemenye... Fura.
-
chop
őstag
válasz Falconmaster #929 üzenetére
Ha nem lassú, akkor nem mindegy mennyi szabad memória van?...
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Falconmaster #942 üzenetére
Böngészni képekkel szoktál, vagy anélkül? Opera mobile, vagy opera mini? Turbo mode, vagy normál?
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Falconmaster #945 üzenetére
Valószínű én is kipróbálom a mobilnetet, bár életbevágóan nincs rá szükségem. De ha jól értelmezem mindenféle hűség nélkül, 990ft a trémobilnál egy "+NET100" szövegű sms elküldésével...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest