- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Kolondrum #7342 üzenetére
Jó az E71???!!! Hangszóró gondok???!!!
És E72-nél is megmaradt.
E52 megvétele előtt 6 hónapig rágódtam és olvastam utána, meg szervizekben kérdezősködtem, de a 2-ik is sz@r volt. Pedig a kettő teló között eltelt 1 év!!!!
Aki megnézi és utána jár dolgoknak bármit vesz, az én vagyok!!!! -
Joe bácsi
őstag
Mindig,ha bekapcsolom a telom és benne a memo kari,akkor mindig telepíteni akar vmit. Nem írja ki,h.mit csak dolgozik kb.20 sec-ig. Az Alkalmazáskezelőben minden programnál az áll,h.telepítve van a progi. Mi lehet a gond?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
pilsner #2854 üzenetére
Gogol u-ban vagy a Guttembergben (nem az az utca amiben a Vasvári van hanem a másik) van a Tisza L. krt. felöli végén egy bolt vmi biztosító mellett, én is ott vettem a csavarhúzót. Torx 6-os. 450 Ft volt.
Én jártam így az E51-mel, mint te. A billentyűzetet szarul rakták vissza. Bementem a Téhez ismerőshöz és normálisan összerakattam vele. -
Joe bácsi
őstag
Ha gyári garis telónál adnak egy másik telót, mert nem tudták megjavítani, akkor a gari újra indul ugye??
-
Joe bácsi
őstag
E-mail írásnál lehet valahogy a következő sorba ugrani és nem kell a szóközt nyomogatni, hogy másik sorba írjak?
Mert az gáz, h. köszönök és nyomok 1000+1 szóközt, mert a következő sorba akarom folytatni az e-mailt. -
Joe bácsi
őstag
Nekem 11 hónap alatt egyszer sem fagyott le, pedig a rendszer fel van törve az összes létező módon és van is program rajta rendesen.
Nem mondom, h. az E71 rossz, de amennyi E71-t vittek már vissza és cseréltek ki másik telóra pl. a T-Mobilnál, azok alapján nekem nem kell.Saint_: javíthatatlan hibákkal. Konkrétan nem kérdeztem még rá, de annyira nem is érdekel.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Dare2Live #1651 üzenetére
Szép és jó, h. ilyen megpróbáltatásokat kibírt, DE idővel minden hiba előjön amit most elszenvedett. A sörben való ázás idővel megbosszulja magát. Most működik és f@sz@ a teló, DE nem kell sok idő neki és kukába mehet a teló.
A T-Mobile szervízbe minden héten 2-3 ilyen telót visznek vissza különböző hibákkal. Pl.: E51-t viszont egyet sem. -
Joe bácsi
őstag
válasz
Coyote2000 #1550 üzenetére
Ilyen lehetőség nincs, h. a T-nél kapsz függetlent plusz 10 rugó ráfizetéséért.
-
Joe bácsi
őstag
Iszonyat miniatűrök a gombjai!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest