- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranko
csendes tag
Nálam a nokia e52 most kelt el 10ezFtrt vaterán. De nálam sem ment semmi maps térkép, sőt microsoft sem.
Plusz belső tárhely 40mb mire lett elég. Ráadás, hogy nokia e52 gprs wifinél felforrt, aksi új meg két őra alatt lenullázódott. Szép lett, jó lett, csak nem évekre szólt ez sem.
Báár a Conkord böszmeségeket máig veri! Kaptam p40est, na arra semmit nem lehet rakni, wapnál meg újra indult folyton folyvást.El is ment kilencért egyhamar raptorp40, ennyit érnek mással összevetve, többet sem.
.
Alig van jó nyomógombos.
Kinéztem egy Alcatelt, de várós lesz, mert még friss.
Erre a c6ra meg vigyázok, dupla fólia, dupla tok.
Keresek appot, amivel tudni lehet fm adást felvenni, de nem lelek... pedig kéne!Kb ennyi kell ahhoz, hogy az androkidemet megérintse tudásilag.
Én a Témobinak a szimbólumát indhtó képről akarom lelőni! Tud vki vmit???Meg szereztem új askit c6ra, hát a régi 3 órát tudott, ez teljes leterhelésen vitt 5 órát, android őj aksi tán 2,5 órát ment, beszélek itt a Ace1ról 5830.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest