- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítséget szeretnék kérni!
Jó múltkor írtam, hogy kikapcsolgat az E52-es mobilom. Elvittem szervizbe és azzal fogadtak, hogy nem tudják életre kelteni. Van ilyen, kérdezem tőletek? Hát ha már szerviz akkor nekem csinálja meg. Nem valami jó üzlet volt, mert használtan vettem március elején. Most csak azt csinálja, hogy ha be akarom kapcsolni, csak rezeg. Hogy lehetne ezt megjavítani? Illetve ki tudná ezt nekem megjavítani?
Köszönöm előre is a válaszokat -
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Az E52-m kb 1 hete azt csinálja, hogy kikapcsol magától.
Majdnem minden nap ezt megcsinálja. A legutóbbi frissítés van fent a telefonon. 1 hónapja vettem használtan a készüléket Nokia üzletből. Egybe van a mobil, szóval nem tudom mi lehet vele a gond. Az lehetséges, hogy ha nem talál hálózatot kikapcsol? Bár volt olyan is, hogy nem volt a zsebemben és még is kikapcsolt. Egyik alkalommal meg csak úgy tudtam bekapcsolni, hogy kivettem az aksit, mert nem kapcsolt be.
Kérem segítsetek.
Köszönöm!Sziasztok!
-
eksunmen
csendes tag
válasz oszkarfincs #18736 üzenetére
Én sajnos ilyen dolgokba nem merek bele kezdeni, így szólok egy informatikusnak aki majd segít ebben. Remélem, hogy igazad lesz.
-
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy E52-es használt telefont. Gondom van vele. Az a bajom, hogy ha megnyitom a WLAN-varázslót és csatlakoznék itthon a wifihez, beírom a kódot és azt írja ki, hogy "WLAN nem csatlakoztatható. Nem található WLAN hálózat." Pedig a WLAN-varázsló mutatja, hogy ott van a wifi. Máshol is ahol le van kódolva a wifi ugyanezt produkálja.
Ellenben ha ingyenes wifit talál szóval amihez nem kell kód azokra fellép.
Előtte E51-em volt, az fellépett a kódos wifikre is. Voltam már a Nokiánál, onnan is vettem a telefont, ott hagytam 2 órára de szerintem csak hülyítenek, azt mondták frissítették a szoftvert, én a telefonban azt látom, hogy 2011.10.15. volt utóljára frissítve. A szoftver verzió 081.003
Azt mondták még, hogy az itthoni wifivel vannak gondok, hiába mondogattam nekik, hogy az E51-el működött.
Aki tudna segíteni, azt megköszönném.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Delta Force (2024)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest