- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Jó beszéd, ha igaz, amit írt a tisztelt fórumtárs, akkor máris pirospontot érdemel érte.
amol: Pár dolgot el kell feledni, ami SE-nél simán ment(szülinap automatice naptárba, Galériába tesz mindent, hívó képe....)
Sajna Nokia ilyen, meg kell szokni, nekem is furcsa volt először. Cserébe nincsenek olyan furcsaságok, hogy valami csak papíron működik rendesen, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel. Amit ők papíron leírtak, az működik is megbízhatóan.
-
andlor81
csendes tag
Sziasztok E51 tulajok.
Nagyon remélem, hogy héten én is büszke tulajdonosa lehetek egy ilyen fantasztikus okos telefonnak.
A Tés társaságnál fogom nyélbe ütni az üzletet, szerintem nem kontárkodtak hardveresen a készülékbe az esetleges szoftveres dolgokat meg biztos lehetséges valahogy orvosolni, ha mégsem tuti kereslek majd benneteket.
Habár 2xolvastam végig a hozzászólásokat (1995), így remélem nem fog valami váratlan meglepetés érni.
-
Symbio
senior tag
válasz
Viktor0610 #1988 üzenetére
Igen, szintén CIB
-
tv51
csendes tag
hogyan lehet streaming audiot hallgatni
nokia internet radio -
amol
addikt
Sziasztok! Lenne pár kérdésem
-hogy lehet névhez külön csengőhangot választani? Esetleg videót?
-a memóriakártyára külön könyvtárba (természetesen a képeken belül) tettem képeket, mégis egyben jeleníti meg őket, miért?
-érdemes foglalkozni vírusirtóval?
-hogyan lehet streaming audiot hallgatni pld. innen?
-milyen alkalmazással lehet normális méretű hívóképet kirakni (ez egy vicc, a legalapabb SE is teljesben kirakja)? Smartcomot próbáltam de nem az igazi. Mindenkihez újra be kell tenni a képet (bár a névjegyzékben ott van), akinél nincs kép ahhoz kirak egy napocskát, lassú, és bejövőnél kétszer kell megnyomni a zöldet. Egyszer kint is maradt a kép hívás után órákig. Emellett fizetős.
-nem lehet letiltani valahogy a fényérzékelőt? Amiatt zümmög (youtube kliens futáskor kikapcsolja, nem zúg tehát megoldható valahogy) és ez engem zavar.
-merjem neten frissíteni? Mennyiben különbözik a szervíztől (ott azt mondták semmiben)?
-beérkező file mentési helyét hogy lehet kiválasztani? Csak a galériába pakol.
-hangutasítással elvileg alkalmazás is indítható, de nekem nem sikerül. Lehet én csinálok valamit rosszul. Arra már rájöttem magamtól hogy ha valamit nem ismer fel akkor a becenévhez beírjak valami olyat amivel működik.
-hogy lehet betenni a neveknél tárolt születésnapokat a naptárba? Azt hittem automatikus.Elég sok lett, bocs. A válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
asadasad22 #1987 üzenetére
Nekem semmilyen telefonon/PDA-n nem sikerült Java-alapú banki oldalra (pl. CIB) belépnem...
-
Symbio
senior tag
Egy hete van meg az E51 (Pannon, teljes fekete, első okos telefonom)
és most értem a végére a topik olvasásával
- nem recseg, nyöszörög, nyikorog semelyik gomb, kijelző sarka!
- nincs rés a jobb oldalon !
- zúgás hallható, de nagyon minimális (ha nem írják itt páran, talán észre sem veszem)
- eltelt pár nap, mire kiigazodtam az s60-as menüjén (SE K500i után)
- a wlan kapásból ment (wpa2 + MAC szűrés)
- fura, hogy a bluetooth a beérkezett mappába érkezik
- a névjegyzéket az outlookkal raktam át a SE-ről (először átküldtem infrán a teljeset, de nem látott belőle semmit)
- a füles kezdetnek jó, alapból nem is vártam többet
- navit nem eröltetem, van PDA+ iGo
- használható a net (tehát olvasható), nekem nem túl kicsi, a korlátokat el kell fogadni (Opera minit használom) -> nincs Java támogatás? a banki oldal nem megy
- hiányolom a nagy index kép megjelenítését híváskorÖsszességében nagy klassz kis teló
-
ronaldo
őstag
válasz
asadasad22 #1978 üzenetére
emTube is fent van, csak kipróbáltam ezt is.
-
ja egyetlen szar dolog bosszan hogy a jobb oldali soft gomb recseg de nem halok bele... ja meg a diktafon gomb. de ellensúlyozza tudása
-
megvan a drágaszágom nekem is vére.... úgyhogy mostmár én is E51 VIP vagyok.
nekem tökéletesen megy WLAN. Youtube videók realplayer-el a routerbe kellet beálítani ugyan neki egy portot de tökéletesen megy. Raktam rá coreplayert... nagyon teccik a kis villogó LEDje. meg a gyönyörű kijelző. memó van dögivel... nagyon bejön -
ronaldo
őstag
Ti milyen progit használtok a wlan kapcsolat kezelésére? Azt hittem, hogy a devicescape nevű (ingyenes) programmal jól elleszek, de egyáltalán nem működik... Netes felületen is kell birizgálni, aztán valami pin kódot kér, amit elvileg ő meg is adott, de én sehol se találom.
Ugyanakkor idegesít, hogy állandóan, ha teszemazt kilépek a böngészőből, netrádióból vagy valami netet használó alkalmazásból akkor mindjárt bontja a kapcsolatot. Az egy barbár megoldás (de most ez van), hogy leteszem háttérben futó programnak és úgy indítom el a másik netet használó programot.
A MobiTubia programot próbáltátok e51-en? Elvileg youtube néző/lementő/újra lejátszó program, nagyon tetszik hogy fektetett módban megy, de nagyon akadozik (mondjuk használhatatlan). Elvileg N95 és N82-re lett készítve. Vajon azoknak a 3d chipjeire alapoz a program?
Mert ugye e51-ben ilyen nincs.
-
sztyui2
őstag
válasz
asadasad22 #1965 üzenetére
A szegediben
-
Gergőke88
addikt
válasz
asadasad22 #1965 üzenetére
Én az Europarki saturnban láttam kiállítva, meg is tudod nyomkodni
-
Joe bácsi
őstag
a kapott smsek kuldesenek idejet meg lehet tudni vhogy?
marmint ha pl ejszakara kikapcsolom, es bekapcsolaskor jon egy sms, akkor fogalmam sincs, h pontosan mikor kuldtek, mert a megerkezes (es nem az elkuldes) idejet irja az sms melle.
MOST ez komoly kérdés??? SEMELYIK telóban NEM tudod megtudni, ha ki vagy kapcsolva, h. mikor küldte el az illető!!! -
helenne
tag
-
sztyui2
őstag
Na kipróbáltam az E51-et a MM-ban és nagyon király. Jó, hogy fémből van és a hátlapjának majdnem az egész része fém, és tök jó, hogy ilyen jó hideg
Egyedül az zavar, hogy kicsi a kijelzője az 5700-mhoz képest és olyan telót már nem vennék, aminek kisebb a kijelzője a mostani telómnál
-
tv51
csendes tag
telefon bongeszojebol linkre kattintva nekem se mukodik, az altalam hallgatott radiok cimet kezzel irtam be. a youtube videokat se nyitja meg a bongeszobol..
kerdes:
a kapott smsek kuldesenek idejet meg lehet tudni vhogy?
marmint ha pl ejszakara kikapcsolom, es bekapcsolaskor jon egy sms, akkor fogalmam sincs, h pontosan mikor kuldtek, mert a megerkezes (es nem az elkuldes) idejet irja az sms melle.koszi
-
dKes
tag
Igazából az RTS küszöbnél az a lényeg, hogy egyezzen meg a telón beállított a routeren beállítottal. Nekem eggyel vissza kellett állítanom - úgy münködött csak, de nálad nem tudom mik a beállítások.
Nekem is T-s a telefon. A web'n'walk-ra keresztelték a böngésző ikon-ját is és hozzáférési pontként is hozzá van adva alapból. Nem írtam, mert mások válaszoltak már neked ezügyben, hogy egy új hozzáférési pont-ként a Wi-Fi-t is hozzá kell adni. Ezt javaslom a Menü-Csatlakoz.-Kapcs.kez.-Elérh.WLAN-hál.-Opciók-H.férési p. megad. segítségével tedd. Ezek után a web'n'walk-ra kattintva meg fog jelenni a hozzáférési pontok között a router-ed. Amennyiben a MAC jól van beállítva a routeren (a telóé is hozzáadva pontosan) és a jelszó is jó akkor már münködnie kell.
-
vwpolopg
őstag
Csak akkor lesz teljes kijelzős háttered ha szerkesztesz egy olyan témát amibe berakod háttérnek. Máshogy nem lehet beállítani, hogy az egész kijelzőn ott legyen a kép.( a menü/telepítések/alk.kezelő/opciók/beállítások-ban a szoftvertelepítést állítsd ,,Mind,,-re, az Online tanusítványellenőrzést pedig ,,Ki,,-re, ha eddig nem tetted volna
És utána már tudod telepíteni a dolgokat, továbbá csak s60 3rd, illetve OS 9.1 és 9.2 megjelölésű dolgokkal próbálkozz)
-
excali
csendes tag
Hát, beállítottam a RTS küszöböt is, visszavettem 1-el, a routerben a Mac-et is, minden megvan, csatlakozok, akkor kiírja, hogy csatlakozik a szerverhez a "router neve" keresztül, utána egy fehér oldal jelenik meg, a tetején egy csík, hogy dolgozik, majd kiírja, hogy a web'n'walk szerver nem válaszol
(((((((
-
enddav
aktív tag
Nem az a baj h kisebb a felbontása! Hanem hogyha berakok bármilyen képet, akkor a képernyő alsó és felső részén a kiírásoknál megmarad pl nálam az alap piros téma.
Tehát soha nem lesz teljes kijelzős a háttérképem.
-
helenne
tag
Nagyon köszi a választ, de akkor sem nyugszom bele, hogy másnak miért is működik?
Lehet, hogy szolgáltatófüggő és azok mahináltattak bele?????? ha már nagyon fekete az egész, szerettem volna valami kis +ot.
Egy millió fajtát kipróbáltam és semmi. Oké, nálam is van háttérkép, meg átpakoltam a "csúnya menüket", hogy ne is lássam, de akkor is! Nem bosszantó, mikor már a 10-15-et próbálod ki és hiába csinálsz akármit....semmi???? Oké, új vagyok, de izé nem, ha már a prociventit röhögve kicseréltem...egy a sok közül ....egyedül........és én is 6230-al pótolok
De az NFS 2db változata siklik ;) Bár nem érek rá. -
-
helenne
tag
Kérem szépen a segítséget!
Nagyon szeretnék témát tölteni az e51-re, de mindig azt írja ki, amit mindenkinek....bocs, nem idézek.
Hiába állítom vissza a dátumot arra az időre, amikor a téma feltöltése volt(sőt bármire), nem megy.Könyörgöm, valami "csajos" és feketéhez illő segítséget kérek!
nem kell rózsaszín, csak ízléses, odailő legyen és esetleg magyar?
ez már nagy kérés?..., ami net független, mert nincs a a teló net, csak az asztali pcmen mikrohullámú, az meg semmire sem jó, asszem
Vagy 8-10 oldalt néztem, olasz, nokiaprogramok, de a sis és sisx sehogysem megy.
bizta én vagyok a béna, hisz az első ilyan eytra telóm.
Millió köszönet, aki emberszámba vesz egy szőkét (..na, azért nem ilyen extra, mint ;) ). -
dKes
tag
válasz
tuzpenge #1862 üzenetére
Tudom nem engem kértél, de nekem az eredetileg megadott beállításokat követően tökéletesen münködik ...
Most egy alap kérdés jön - nem megsértődni: ugye nem múltbeli dátumot állítottál be időpontnak? Ui. ebben az esetben már nem rakja ki aktív készenlétbe (csak a dátumvisszaállítási beállításodra gondoltam). Ilyenbe bele lehet esni amennyiben nem figyelsz oda hiszen az alapértelmezett az aznap reggel 8 óra - ezen változtatni kell, hacsak nem hajnalban állítasz be időpontot reggel 8-ra ...
-
dKes
tag
válasz
szellszabi #1936 üzenetére
Amennyiben a gyári szoftvereket használod akkor a zenelejátszásnál a jobbra-balra gombbal a hangerőt szabályzod. A le-fel gombbal tudsz számokat előre-hátra léptetni.
A képek már érdekes lehet ui. ez pl. nálam így tökéletesen münködik ...
-
tuzpenge
őstag
Használ valaki valamilyen sms és kép titkosítót? Olyat ami egy jelszot kér mielőtt a sms-t vagy képeket meg lehetne nézni?
És ha használ akkor melyiket? (Mármint programot) -
excali
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
nem tudom használni itthon a wifit.
Beállítottam mindent, fix ip cimet a telcsinek, alhálózati maszkot, dns átjárót, stb és mikor csatlakozni akar, azt írja ki,hogy a web'n'walk nem válaszol.
pedig én wifin és nem a t-mobile netjén akarok netezni
válaszokat előre is köszi!
-
szellszabi
csendes tag
Az lehetséges, hogy - az eddigi N6230i-vel ellentétben - a zenék és a képek lejátszásakor amikor benne vagyok a lejátszásban/megjelenítésben, akkor a jobbra/balra gombokkal nincs lehetőség a következő képre/zenére ugrani? Valamit frissít kép esetében, de nem ugrik...?
-
wgaborw
tag
Minden szép és jó. Ez a törlés gom hiba meg egyebek ez mikor jön elő? Én még nem találkoztam vele.
-
tuzpenge
őstag
Létezik olyan fényképezőprogi, ami a teljes kijelzőt használja keresőnek, és az igy lőtt képeket visszanézésnél kirakja szintén a teljes kijelzőt kitöltve (fektetve)?
-
wgaborw
tag
Lekötelezne valaki, ha itt vagy priviben leírná hogy most akkor melyik navi progit érdemes feltenni és hogyan.
Leginkább, hogy mit kell letölteni, mert nokiaprogramokon van rengeteg feltöltés.
-
New Life
aktív tag
köszi a gyors választ.
A dátumátálítás kilőve, szal marad a szignózás, ami egy kicsit bonyolult nekem(első symbian mobilom).
Sztem keresek egy hozzáértőt majdui:mondjuk ha visszaállitom a dátumot es felteszem a témát. majd újra beállítom a dátumot. akkor működik az egész, és nem vesznek el a híváslisták stb....???
-
Daweee
őstag
válasz
New Life #1921 üzenetére
állítsd vissza a dátumot 1-2 évvel, vagy szignózd meg
-
New Life
aktív tag
Hello!
Témát akarok telepíteni, de azt írja ki, hogy tanusítványhiba...
ilyenkor mi van?
üdv:NL -
Cho Simba
tag
Egy gyors kérdés.
Mivel lehet programot írni S60-ra ? És ingyenes-e ?)
-
asadasad22
őstag
válasz
szellszabi #1911 üzenetére
Sztem a "."-al épphogy előrekerülnek. "z"-t tegyél eléjük
-
Joe bácsi
őstag
válasz
szellszabi #1916 üzenetére
Lehet, soha nem csináltam csoportot.
Nekem nem keverte a vez.-keresztneveket, pedig nekem is az volt, van. -
Joe bácsi
őstag
válasz
szellszabi #1914 üzenetére
Előtte véletlenül nem egy újabb S40-ed volt? Mert abban is már külön szedi a vezetéknév-keresztnév dolgot.
Ha csop-ban vannak azok a számok, akkor nem jelennek meg csak, ha megnyitod a csop-ot. -
szellszabi
csendes tag
válasz
Joe bácsi #1912 üzenetére
Jó dolog lehet, csak nekem fölös. Ráadásul a Vezetéknév lett a Keresztnév, de mindegy. A csoportot értem, de nem az lenne a lényeg, hogy könnyen megtaláljam, hanem, hogy amikor gyakran hívott számokat keresek akkor ne jelenjenek meg. Csak akkor jelentek meg, ha beírtam a "."-ot és utána a többit, de mindegy majd megszokom...
Amúgy imádom a telcsit... teljesen jó...
-
Joe bácsi
őstag
válasz
szellszabi #1911 üzenetére
Csinálsz egy csoportot és bele teszed őket.
Nem értem mi a baj a vezetéknév-keresztnév dologgal?Fogod és a vezetéknévhez beírod a teljes nevet. Mikor átmásoltam a simről a telóra a számokat, akkor nem volt semmi gond utánna és semmit nem kellett állítani rajta.
-
szellszabi
csendes tag
Üdv!
Tetszik a telefon, de... A vezetéknév, keresztnév dolog zavar ugyan, de megszokható. Ellenben a régi telefonomban voltak olyan számok amik ritkán kellettek (1 évben 3 szor), de jó ha benne vannak a telefonban. Ezeket hátra raktam a névsorban, úgy, hogy "."-ot tettem eléjük. Most hiába teszek, előre kerülnek. Mit lehet erre tenni, vagy más módszer a ritkán használatos számokra?
Szabi.
-
nope
tag
válasz
eldiablo #1897 üzenetére
Elöljáróban: nem ismerem az UIQ-t.
De amiket leírsz, ez nagyjából arra hasonlít, mint amikor arról vitáznak, hogy melyik linux disztribúció jobb: melyikbe milyen csecsebecsét pakolnak bele alapban, míg végülis egy csupasz linuxra is felpakolhat az ember, amit akar (ízlés kérdése).
Én úgy állok hozzá az S60-hoz, mint egy oprendszerhez. Nem érdekel, mi van benne gyárilag, az érdekel, mit lehet hozzá beszerezni.
Ugye mindenkinek a (Windowsos) gépén ott van a "gyári" médialejátszó, és ugye mindenki valami mást használ helyette.
Olyan oprendszer (akár mobil, akár PC) meg úgyse fog készülni soha, amiben mindenki számára megfelelő progik lennének.
És a listádban érzek néhány tévedést, bár nem biztos, hogy egyre gondolunk (ébresztőóra, email, BT).nope
-
Joe bácsi
őstag
válasz
eldiablo #1907 üzenetére
Ja és nekem egy kézzel használható teló kell, mert pl. vezetés közben egy kezes telót is elég nyomkodni nem 90-es tempónál.
De az a jó a Symbiben, h. "bármilyen" progit lehet rá tenni.
Csinálsz egy mappát, kirakod vmelyik gomra és belepakolod a mappába a dolgokat, amiket sűrűn használsz.
Ahan, nekem a 6230i és az E51 is bőven elég. A 6230i, csak tartalék. -
Joe bácsi
őstag
válasz
eldiablo #1897 üzenetére
Gyors indtás van: a neve: Aktív készenlét!
Sms írásnál az újabb S40-ben az utcsó számot rakja be, h. arra küld az smst! Igaz, a Symbi nem tudja.
Fájlkezelő van! Vagy nem erre gondolsz?
Progi van ami kiírja ezeket, de engem nem érdekel, mert úgysem pontosak a számok!
FP1-ben benne van az ébresztőóra és óra!
Oké, itt csak 1-et lehet beállítani postafiókot, de nekem elég egy.
Van háttérkép szerkesztő progi rá.
És simét az Aktív készenlét!Ui.: ja és nekem telefon nagyságú telefon kell, ami nem húzza le a nadrágom!
-
sztikac
őstag
válasz
eldiablo #1900 üzenetére
"Használok S60-at ugyan nem FP1,de azért fogalmam van a dologról "
Pedig a hsz-idből nekem nagyon úgy tűnik hogy nincsÉrdekes nézni ahogy itt a fórumon napok óta görcsösen bizonygatod hogy az UIQ sokkal jobb az S60-nál... Az érveid pedig kb. ilyen szintűek: "azuiqakkorisjobbmintazs60mertvannekemisésmégsetudomhasználni".
u.i: az okostelefonok topic egyre jobban közelíti a telefonguru hihetlen magas színvonalát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11