- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Zoltanfi #4947 üzenetére
Na ne mond! Az csak egy példa volt, de tudtam, h. úgyis bele fogtok kötni. Tök mindegy, akkor találj ki más példát. De itt van máris egy. Kirabolnak és csak a sim karit kapod vissza a telefonnak lőttek. Az összes szám a telóban volt és ott állsz egy db szám nélkül, mert az "életed" a telóban volt. Hát gratulálok ehhez a gondolkodáshoz. Excelbe meg nem fogok neveket és számokat írogatni, h. gépen meglegyen!
rothadt: a 6500 sz@r, fogtam a kezemben és nyomkodtam. Inkább szétzúzom, dehogy adom el. Nehogy már másnak örömet okozzak. Tele van apró idegesítő dolgokkal ez a Symbián.
Nem azért van a fórum véletlenül ,h. a jó és rossz dolgokat a kedves fórumozók megosszák egymással??? De úgy látom, h. mindenre nekem kell rájönnöm és csomó mindent nem említettetek mielőtt megvettem a telót. Hát kössz szépen! Soa senkiben nem lehet bízni és számítani rá! Ilyen ez az ország!
-
Pompi
nagyúr
válasz
Zoltanfi #1147 üzenetére
Egyelőre az E61i topikjában folyik róla szó (oda mégiscsabb jobban illik, mint ide).
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!