- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
900 - 801
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
-
Pompi
nagyúr
Ez amit linkeltél a developer edition, ezt nem tudod a telefonodra feltenni.
-
Pompi
nagyúr
-
1010
őstag
LOL
de fontos mikor készült a telefonszedjük darabokra akkor lehet kiderül
ja most néztem 25 ezer hozzá az aksi

-
Pompi
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
csutkaa
senior tag
-
icram45
csendes tag
Az a bajom, hogy állandóan a youtube mobile jön be, ha beírom a címet, azon meg alig van pár videó, és a hangjuk is rohadt szar minőségű.
-
1010
őstag
valaki használ bluetooth os egér progot e51en?
nekem eddig egyse működött -
asadasad22
őstag
60 megáig játszik le videókat azt írják, sztem a legtöbb youtube videó ebbe beletartozik
Ez amúgy egy developer's release, de azt írják, hogy bátran fel lehet tenni, sokaknak működött, a végleges változat majd mégjobb lesz. -
asadasad22
őstag
Itt a Flash Lite 3, elméletileg S60 3rd edition-től kompatibilisek vele a telók, ezen a telón mégújabb van, szóval mennie kéne vele. Elméletileg lejátszik videókat is így akár a youtube is bejöhet vele. Hálás lennék, ha valaki kipróbálná és tesztelné kicsit

-
asadasad22
őstag
-
tc2014
aktív tag
-
riszter
senior tag
-
Huba25
tag
-
tc2014
aktív tag
-
S4m
csendes tag
-
Huba25
tag
Hi all!
Következő lenne a kérdésem: Mennyivel kisebb ( ha kisebb) az e51 kijelzője, mint a a 6131-é??? tényleg nagyon picik a betűk??

-
SeatZola
őstag
-
Pompi
nagyúr
Gyakorlatilag ez az egy van, ez a hivatalos.
Van egy egyszerü online cucc, ha nem akarsz komoly dolgokat, hanem mondjuk, csak egy háttérképet berakni vagy ilyesmi: ownskin.com - mondjuk ahogy nézem ez is fejlődött mióta utoljára láttam. -
SeatZola
őstag
Srácok! Tudna nekem valaki ajánlani egy S60v3 alá témaszerkesztő/gyártó progit? A Carbide .ui Theme Edition 3.1.1.-et felraktam, de nem indul el. Vista alá kellene!
-
Cerebellum69
csendes tag
Épp pénteken vettem egy E51 Black Steel-t. eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. a wifi is nagyon könnyen konfigurálható!
-
Pompi
nagyúr
Én hétfőn vettem, annyi volt az akksiban, hogy kedd estig kibírja, ekkor raktam töltőre, szerda reggeltől péntek estig bírta (3 nap, 2 éjszaka), majd visszanézem a naplóból, hogy mennyi kommunikáció volt benne, de az újdonság varázsaként nyomkodtam viszonylag sokat. Ez az első töltéshez képest szerintem nem rossz.
-
Pompi
nagyúr
Srácok. A *#0000# kóddal a telefonon levő szoftver verzióját lehet lekérni. Értelemszerüen az itt látható dátum az adott szoftver verzió dátuma és nem a telefon gyártási időpontja.
-
maestro_z
tag
Most hogy már néhány fórumtársank meg van a telefon, milyenek a tapasztalatok az akkumulátor kapacitásával kapcsolatban? Átlagos használat mellett meddig bírja?
-
icram45
csendes tag
-
Joe bácsi
őstag
-
icram45
csendes tag
Valahogy kilehet kapcsolni, hogy ne sötétedjen el a kijelző soha? Baromi idegesítő, hogy olvasok valamit, és elsötétedik
Sajnos csak max 90 mpre tudom állítani a bekapcsolási idejét a sötétedésnek, de nekem az kéne, hogy csak billzárral sötétedjen. -
icram45
csendes tag
-
1010
őstag
-
Joe bácsi
őstag
-
icram45
csendes tag
rohadt jó! Ráraktam a telóra az Indiana jones Fate of Atlantist meg a Monkey Island 1-2t
Iszonyat zsír
Unalmas előadásokon ezekkel fogom majd tolni 
-
b1robert
csendes tag
Nem tudom miért kellett egy ilyen franko telefonon igy elbaltázni az oldal billenytűket?! Katasztrófa a nyomáspontjuk!
Továbbá azon is elgondolkoztam,mekkora problemát okozna egy üzleti telefonnak,ha a hátsó xar kamera helyett az előlapra raktak vón egyet (hamár mindenképp spórlani akarnak)
Sztem teljesebb lenne mindenkinek a 3G-s komfort érzete.
-
icram45
csendes tag
-
parandroid
félisten
-
csutkaa
senior tag
-
1010
őstag
ez mind szép és jó
de nekem olyan progi kéne amivel
track logot lehet késziteni google earth hoz vagy s nem eszi a 3g-t -
nope
tag
-
Pompi
nagyúr
Igen, ez a böngésző van rajta, ahogy azt már peterkeT is írta. A Flash Lite 2.0 elég alap, leginkább csak külön működik, nem a böngészőben. A Youtube desktop verziója sem megy vele. A Youtube-nak van egy mobil verziója, telefonról kapásból ez jön be, ez 3gp-ben streamingeli a videókat amiket a RealPlayer nyit meg, de nekem ez sem működött most amikor ránéztem (időtúllépés a szerver nem válaszol).
Az, hogy a 3-as Flash Lite telepíthető lesz-e nemtudom, én arra tippelek, hogy igen, de nem kötnék rá fogadásokat.
A böngésző egyébként használható, bár én a 4-es Opera Mini óta inkább azt favorizálom. Ez utóbbi lényegesen gyorsabb. A beépített böngésző pl. kikészít azzal, hogy a vissza gombra ténylegesen vissza tölti az oldat, gyakorlatilag semmit nem cache-el, az Opera Mini meg igen, és a Nokia minimap-es megoldásánál is jobb szerintem a Opera Mini féle.
Nekem ezüst verzió van, az stainless steel - azaz rozsdamentes acél. -
Pompi
nagyúr
Melyik az a dőlt gomb?

-
Atlantis
veterán
-
tuzpenge
addikt
-
Joe bácsi
őstag
-
icram45
csendes tag
Na végre sikerült beállítani a wifit is, működik faszán

-
Atlantis
veterán
Nálam így néz ki a biztonsági mentés.
-
parandroid
félisten
Igen, így néz ki a böngésző, teljesen normálisan használható, inkább a qwerty billentyűzet hiánya okoz gondot írásnál, de böngészésre teljesen megfelel. A beépülőket még nem próbáltam, majd jön Pompi, ő biztosan tüzetesebb teszten van már túl.
p
-
parandroid
félisten
A kontaktokhoz ne nyúlj hozzá szerintem, az outlook úgyis megkeveri, bármit csinálsz. Várd meg, amíg meglesz a telefon, és majd akkor javítsd a kontaktokat az outlookban - ott még mindig egyszerűbb, mint a telefonon, és az új telefonra már úgy vidd át. Vagy keresel egy nagyjából megfelelő beállítást a telefonon, ami tartja a névsort, és onnét kezdve meg nem érdekes, hogy melyik névhez mi van írva. Az E51 (is) tud vezetéknév és keresztnév alapján is sorba rendezni a saját telefonkönyvében.
p
-
Xantomas
őstag
Megnyugodhatsz, nem csak kisvárosban van ez így. Pesten, a Sugárban, Árkádban, Polusban a telefonok nagyrésze már protekcióban előre lett adva, az emberek meg szemmel ölték azt aki elhozta. Nagyon slágertelefon lett. Ugyanaz ami anno az E398-cal volt, pláne ha még olyan közösség is fog majd mögötte állni... bele se merek gondolni

A kontaktok átvitelével nekem is bajom lesz. Motoroláról - Nokiára.
Motorola Phone Tools-al Outlookba ki vannak exportálva, szintén megkeverve a vezeték, és keresztnév. 4 éve nem cseréltem telefont, szóval nagyon nagy szívességet tennél, ha bármilyen leírást eszközölnél majd arról, hogy sikerült megoldani a dolgot.
Egy kontakthoz több telefonszám, email, msn cím, van benne, és mind össze-vissza keverve.
Habár mire hozzájutok egy példányhoz, kézzel többször is korigálom az egészet. -
asadasad22
őstag
Nézegetem egy ideje a telefonokat, már régóta keresek egy olyan nem túl nagy és nem túl drága telefont, ami tud WLAN-t, van minimum pont ekkora kijelzője, mint ennek (240*320), a multimédiás képességei sem rosszak és nincs semmilyen komolyabb hiányossága. Ez a telefon az eddigiek alapján pont ilyennek tűnik, egészen komolyan néz ki ezzel az acélborítással. Lenne pár kérdésem:
Ezen az oldalon: [link] van egy intró, ilyesmi böngésző van a telefonban? Mert ez így egészen korrektnek tűnik. Viszi a javascripteket is meg mindent? Egy ilyet látok a specifikációi között: Flash Lite 2.0, ezekszerint még a flash-t is viszi? (böngészőben is vagy csak külön tudja futtatni?) És ha igen, milyen szinten? Bejön vele mondjuk akár a youtube is vagy túlzásokba azért nem kell esni?
Közben olvasok olyat, hogy jön Flash Lite 3.0, ezt majd fel lehet rá tenni vagy ez is üzlet és csak az új modellek fogják támogatni? Mennyire használható ez a böngésző? Gyorsan hozza be az oldalakat? Általában WLAN-al használnám, időnként GPRS/EDGE-el, 3G/UMTS/HSDPA ki van zárva.
Továbbá:Mind a fekete, mind az ezüst-fekete változat rozsdamentes acélból van csiszolva?
Bocsi, ha kicsit sok a kérdés, de kicsit rákattantam most erre a telóra, már régóta keresek hasonlót.Igazándiból eddig a Meizu M8-at néztem ki magamnak, az ennél jelentősen durvábbnak néz ki, csak valahogy nem teljesen hiszek benne, túl szép hogy igaz legyen, túl szép lenne ha mindent tudna amit írnak és annyiért amit írnak és nem lenne semmilyen komolyabb hátránya. Ahogy hallom mostanában úgyis nehezen lehet E51-et szerezni, legfeljebb fél év garival (ami semmiképpen sem jó) vagy drágábban. Szerintem várok január-februárig, amíg újra rendesen kapható lesz illetve megjelenik a Meizu M8 (ha megjelenik, de tényleg nem akarok tovább várni), és az alapján döntök majd, ami akkor lesz. Ha a Meizu nem jönne be, ezt a telót tartom a legesélyesebbnek helyette.
-
parandroid
félisten
-
tuzpenge
addikt
Hát igen, de a pompi által emlitett opm verzio symbianos telokra való csak, ha jól néztem. A 6230i meg ugye nem az.
-
Pompi
nagyúr
"Csak az entert nem talalom... "
S60 feature (ami itt a FP1-ben kicsit meg kavarva), hogy a bal alsó (*) gombra bejönnek a szimbólunok, ott lehet vélasztani (itt a kavarás az, hogy nem jönnek elő kapásból a szimbólunok, mint eddig, hanem a további szimbólumokra kell kattintani). Az utolsó x darab szimbólum viszont könnyen elérhető az itt megjelenő felső sorból.
Na ezt jó bonyolultan írtam le, pedig annyira nem az

-
parandroid
félisten
Vegulis sikerult ugy beallitani a nevjegyzeket, hogy first name alapjan nekem megfeloen sorbarendez. De azt hiszem, erdemes inkabb adni egy eselyt a Pompi altal is emlitett OPM-nek. Na ezt mar a telorol irom.
Csak az entert nem talalom... No meg jo lassan megy a gepeles. 
-
törölt tag
sziasztok
kerestem de nem találtam meg itt a hozzászólások között. sikerült valakinek már munkára bírnia az infra portot? voltak vele gondjaitok (esetleg nem volt ott a kapcsolatok típusai között mint lehetőség)?
-
tuzpenge
addikt
Hello!
Te hol látod ezt az opciót?
Nekem nem ajánlja fel, csak azt hogy biztonsági mentés telefonmemória, telefonmemória+memóriakártya, illetve csak memóriakártya. Ennyi. Nem látok olyat hogy telefonkönyv, üzenetek
.
Amugy ugyan abban a cipőben fokok járni nemsokára mint peterkeT, én is 6230i ről frissitek erre a telóra. Ezért érdekelne engem is, hogy hogy tudnám a névjegyeket átmenteni majd az E51-re. Kézzel begépelni elég sokáig tartana. -
Pompi
nagyúr
Ha hosszú távon gondolkozik az ember Symbianos telefonban, akkor én az Oxygen Phone Manager for Symbian Phones nevü cuccot javaslom. Nekem ez jobban bejött, mint a Nokia Suite.
-
Atlantis
veterán
Na, úgy nehéz lesz...

-
parandroid
félisten
-
Pompi
nagyúr
"Ezek közül háromnak eleve van, marad még három, amire van hat gombom (két softkey a képernyő alsó sarkaiban, és a navi gomb négy iránya). "
Ha bekapcsolod az aktív készenlétet, akkor oda pakolhatsz kapásból 6 programot (igaz akkor a navigomb négy iránya ugrik értelem szerüen), aztán van a két sofkey, és a 3 funkciógombra (névjegyzék, naptár, üzenetek) és ezek hosszú nyomására is bármit tehetsz, szóval van hely a gyorsindításhoz rendesen.
-
Atlantis
veterán
Én úgy látom, lehet tartalomra szűrni és csak névjegyeket, üzeneteket is menteni.
-
parandroid
félisten
-
Atlantis
veterán
PC Suite-tal lehet biztonsági mentést készíteni, nem? Azt utána nem lehet a másik telefonra rátenni? Én sem próbáltam még ilyet, még sosem volt egymás után két egyforma márkájú telefonom, így a kézi bevitel maradt, amivel legalább megszoktam a billentyűzetet.

-
parandroid
félisten
PC Suite-tal csak megnézni és módosítani engedte a névjegyzéket a nyomorult, szinkronizálni csak valamilyen külső programba, mint Outlook, vagy Lotus Notes. Telefonok közt nem is próbálkoztam, de lehet, hogy azt kellett volna. Késő bánat, mert mostanra meg már leürítettem a 6230i-t.

Egyébként emlékszem, ugyanígy szívtam anno a 3650-ről 6230i-re váltásnál is...
p
-
Atlantis
veterán
PC Suite-tal nem egyszerűbb átvinni a névjegyzéket? Vagy Nokiák közt akár BT-n átküldeni...
-
parandroid
félisten
Péntek reggeltől én is klubtag lettem, de csak ma jutott rá időm, hogy foglalkozzak is a készülékkel. Tetszik (még szerencse), bár elég komoly változások vannak a 6230i-hez képest, úgyhogy még nem mindig találok meg dolgokat elsőre, illetve 'be kell laknom' a telefont. Nehezen döntöm el pl, hogy melyik gyorsgombra mit tegyek, hiszen ami fontos, annak eleve dedikált gyorsgombja van. AMinek én hazsnáltam gyorsgombot, az a névjegyzék, naptár, üzenetek, kamera, galéria, és számológép. Ezek közül háromnak eleve van, marad még három, amire van hat gombom (két softkey a képernyő alsó sarkaiban, és a navi gomb négy iránya). Esetleg ötleteket szívesen látok, hogy mit célszerű még ide rápakolni. BT és némítás ki/be gomb alul zseniális ötlet, utoljára kedvesem Siemensén láttam ilyesmit, és már ott is jó ötletnek tartottam. Aktív készenlétet én lelőttem, engem zavartak a kicsi ikonok.
Email és internet (wifi) beállításon még dolgozom, egyelőre nem működik egyik sem
, de még nem kérdezek, kicsit még próbálkozom.BT kapcsolat notival szépen működik, a szinkronizálással viszont megszívtam, de ez nem a telefon hibája, hanem az Outlooké.
Amikor a 6230i névjegyzékét szinkronizálom az Outlookkal, akkor a név első felét keresztnévnek, a második felét vezetéknévnek veszi. Így kialakult az az érdekes helyzet, hogy a céges kontaktjaim nagy részének most a cégneve a keresztneve/vezetékneve... Érthetőbben: A Józsi Hintalógyár Bt nevű kontaktom vezetékneve ezentúl Hintalógyár, a keresztneve pedig Józsi Bt. Vagy valami ilyesmi. Ráadásul eddig értelemszerűen a J-nél volt, tudtam, hogy hol keressem, most meg átrakta a H-hoz. De a személyes kontaktoknál is egy csomó helyen felcserélte a két nevet. Arrgh. Van valakinek valami jó ötlete? Nincs kedvem mind a ~200 kontaktomat átnevezni egyesével... 
Ja, T-s egyébként, vidéki 'kis'városi T-től, állítólag 3 példányt kaptak szerdán este, csütörtökön délelőtt tudtam meg, hogy a céges protekciónak hála az egyik az enyém lett. Állítólag ölték egymást érte, hogy melyik kié legyen. És fogalmuk sincs, hogy mikor kapnak legközelebb.

p
-
8nemesis8
veterán
-
Atlantis
veterán
Na, akkor ezt a témát itt be lehet fejezni, mivelhogy távolról sincs köze az E51-hez.
-
Attila79
tag
Nos mivel én nem vagyok úgy eleresztve anyagilag (és sztem ezzel nem vagyok egyedül), hogy ne számítana, hogy 15-20ezer forinttal olcsóbban meg tudok venni legálisan egy készüléket, engem nem érdekel, hogy ezzel a bolt is jól jár. Nos és miután így ledegradáltál jópárunkat ("és a sok ****-t csak az ár érdekli"), köztük engem is, mondjuk ki: igen minket bizony érdekel, hogy minél olcsóbban jussunk hozzá - ha lehet - vágyaink tárgyaihoz. Az, hogy te inkább megveszed 20 ezer forinttal drágábban ugyanazt a készüléket az én szemszögemből butaság, de tiszteletben tartom.
Az viszont nevetséges, hogy az így be nem fizetett adók miatt került szarba az állam... és sztem ebbe ne is keverjük a politikát.
Mellesleg simán elképzelhetőnek tartom, hogy a különbözeti adózás csak a kis sufni cégek sajátja. Pl. 1-2 ismerősöm fényképezőgép objektíveket is vásárolt már így. Szóval még azt sem mondhatjuk, hogy ez csak a gsm boltok sajátja.
De mind1 hagyjuk. A lényeg az, hogy vannak emberek akik nem tehetik meg, hogy sokkal drágábban vegyék meg ugyanazt a terméket és őket nem kéne ijesztgetni fogalmak összekeverésével. -
sbazsi
veterán
Valóban nem jelenti azt. De az, hogy az egyik dologgal trükköznek, akkor nem tudhatom, hogy mivel trükköznek még. Tudod, akinek picit sáros a keze...
Ez a különbözeti adózás meg egyes egyedül az adott gsm boltnak jó, mert olcsóbb tud lenni, és a sok ****-t csak az ár érdekli.
Kiváncsian várom mikor száll rájuk az apeh, vagy legalábbis mikor módosítják a jogszabályt...
Mert hogy ebben tuti bűzlik valami, az biztos. Ha nem igy lenne, akkor a szórakoztatóelektronika/számítástechnika, vagy egyéb iparágak miért nem vetették be maguknak?Továbbá azt se felejtsük el, hogy az igy be nem fizetett adót valahol meg kell keresnie az államnak, lehet, hogy pont a Te vagy az én adómmal. Vagy esetleg leépítéssel/korházbezárással...
-
Attila79
tag
-
Attila79
tag
Bocs,de az adózásnak ehhez szvsz semmi köze. Az, hogy gerinctelen hazudozó az egyik boltban az eladó gárda, az nem jelenti azt, hogy máshol nem lehetnek korrektek és még a különbözeti adózás miatt TE is azaz a vevő is jobban jár.
Ezzel nem azt mondom, hogy vásárolj náluk, de nem kell riogatni az embereket a fogalmakat összekeverve... -
Joe bácsi
őstag
-
sbazsi
veterán
-
icram45
csendes tag
-
8nemesis8
veterán
-
csutkaa
senior tag
-
8nemesis8
veterán
-
Zoli329
addikt
igy 1 het utan is ugy gondolom, nagyon megerte lecserelni az e50et. Pedig azzal is nagyo meg voltam elegedve. Szepen, gyorsan teszi a dolgat, semmi hiba.
Kiprobalom az ekezeteket. E50-el nem ment neten: é á í ó ú.
Szuper, ez is megy.
-
icram45
csendes tag
-
Kami11
őstag
Lehet igazad van, bár...
Az elmúlt 5 évben, szinte minden dolgot amit vásároltam azt mind neten keresztül rendeltem, vettem meg.
Itt a dolgok túlnyomó része számítás-technikai dolog volt -alaplap, proci, videókártya, hangkártya sőt mosógép az asszonynak
, NDS a gyereknek stb- és egyik sem olcsó. Lekopogjam eddig semmi gondom, problémám sőt még garanciás ügyintézésem sem volt. Minden működik rendesen, probléma nélkül. Minden üzlet naprakész, pontos és segítőkész volt, hiszen az Ő érdekük is, hogy legközelebb is náluk vásároljak!
Ez volt az első ahol így jártam, de mint mondottam volt, lesz még ilyen telefonom!
Rendelni pedig azért rendelem, mert még így is sokkal olcsóbb mintha itt venném a lakóhelyemen! Van mikor 15-20 ezer jó magyar Ft.-ot is megspórolok! -
Attila79
tag
-
1010
őstag
rendeljetek finnországból

és ha kérdésétek van irjatok angolul a finn nokiának
nem az lesz a válasz: a készülék 4gigás kártyát kezel
valki multkor joggal panaszkodott
-
tc2014
aktív tag
-
8nemesis8
veterán
Bocs meg tudnád mondani hogy hol???Érdekelne mert én sem találok már sehol sem

-
tc2014
aktív tag
-
1010
őstag
-
nope
tag
Épp ma telepítettem fel a Garmin mobile XT-t, egyelőre csak M.o. térképpel, BT-s Nokia GPS-el, frankón működik, megfelelően gyors - köszönhető a gyors procinak és a sok szabad memóriának.
Igaz, hogy kicsi a kijelző, de ebben az a jó, hogy mindig nálam lehet, és nem kell magammal hurcolni a PDA-t. Nekem ritkán kell, de akkor nagyon
nope
-
Kami11
őstag
Nincs mit, szívesen, látom többeket is sikerült "meggyőznöm", bár szívesebben írtam volna pozitív tapasztalatokat, pláne a telóval a kezemben!
Igen azt a hsz.-t én is olvastam a E65 topicban, azért is próbálkoztam velük!
Hát ez nem jött össze és sajnálom is. Jó, hogy nem ez volt az első netes rendelésem, mert akkor egy életre elment volna a kedvem és megrendült volna a bizalmam az ilyesfajta vásárlás tól!
A jelzőket hagyjuk velük kapcsolatban, -bár én is elmorzsoltam egy szitkot a fogaim között!
Ettől függetlenül lesz ilyen telefonom,
igaz már nem karira! 
-
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
-
lidojohn
csendes tag
Üdv!
Navigáció területén milyen lehetőségeket hordoz ez a telo!
Csak nehogy azt írja valaki, hogy vegyek inkább egy ..... navi kütyüt!
nekem ez a telo jön be és kiváncsi lennék rá, hogy .... szóval amit fent írtam...
Előre is köszi!
-
tc2014
aktív tag
Kami11: Köszi a hsz-t, nekem biztos hasznos, készüléket keresek épp megvételre.
-
Kami11
őstag
Sokan kérdezik, hogy ki hol vette a telefonját. Ebben szeretnék segíteni, csak éppen arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy hol ne vegyétek!
Személy szerint a gsmdepo.hu oldalról rendeltem, múlt héten csütörtökön, a neten keresztül, és külön kértem telefonos egyeztetést. Felhívni nem hívtak -gondoltam jön a kari- hát hívtam Én kedden őket -mellesleg keddre kértem a szállítást- hogy mi a helyzet a telefonnal? Van, küldik, a kolléga most postázza mondta a tulaj, milyen színű legyen kérdezte, mondtam milyen van, fekete-ezüst válaszolta Ő! Ok., jöhet, mikorra várjam? Csütörtök legkésőbb pénteken megérkezik kaptam a választ!
Csütörtökön nem jött, pénteken 10-ig vártam, gondoltam felhívom, hogy akkor most mi a helyzet, erre közli, hogy neki nincs is E51-e már egy hete, nem is tudja mikor lesz! Mondom ez most hogy is van hiszen, azt mondta van, sőt már postára akarták adni mikor hívtam, sőt a színben is megegyeztünk!
Nem-nem Ő nem ezt mondta, csak azt hogy várható!
Itt abba is hagytam a vitatkozást, hiszen semmi értelmét nem láttam folytatni, a lényeg, hogy teló nincs és nem is lesz egyhamar, mert már itt vannak az ünnepek.
A gond nem is igazán ez, mert megérti az ember, hogy az ünnep előtti hajtásban valamit elcsesznek, elfelejtenek, hanem az, hogy szemrebbenés nélkül a pofámba hazudnak!!!
Ha ezt ilyen gátlástalanul megteszik, akkor miver verhetnek még át? Igaza volt azon emberkéknek kik az ilyen sufnigsm boltoktól óvják a leendő tulajokat, valóban meg kell nézni honnan vásároljunk.
Úgyhogy óvakodjatok a GSMDepótól mint a tűztől, aki teheti kerülje!Bocs hogy hosszú lére eresztettem, de ha már egy ember hasznát vette a hsz.-nek, már megérte!
-
SeatZola
őstag
Megvan nekem is a kicsike. Pécsett az Új-Forrás üzletházban a T-Mobile-nál vettem meg. Úgyis pont kellett még egy Mátrix előfizu. CSak fekete volt. Ma kaptak 3 db-ot. Made in Finland, 1050 mA-es akku, egyforma 0,45 mm-es rés van körben a telón, sehol sem kissebb, sem nagyobb.
100.34.20
29-09-2007
RM-244
Nokia E50 (242.01)
És ami a lényeg 40k volt 3G-re frissítéses akcióban. Beadtam egy nem műkodő ős Samsungot. A teló teljesen korrekt, 6120c-ről váltottam. Annál kicsit gyorsabb, a gombok jobbak, főleg a menü gomb. Nekem legalábbis.
A Wlan azonnal hiba nélkül megy az itthoni Wlan routeremmel. Rákerestem-meglátta-kijelöltem egy csatlakozási pontnak-beálllításokban kijelöltem alapértelmezettnek ezt a pontot és kész. -
tuareg85
tag
-
nope
tag
1. Kérj segítséget.
2. Próbálkozz, de lassúbb lesz
Szóval:
Ki kéne deríteni, hogy a te esetedben a hibaüzenet honnan ered, azaz a "web'n'walk:" mit takar: alkalmazást (magát a böngészőt), vagy kapcsolatot. Ha az utóbbi, akkor nem wlanról akar felmenni.
Írtad, hogy sikerült a yahoo emailt beállítani, az hogyan megy? Próbáld meg, hogy annál is rákérdezteted a kapcsolat típusára, és megróbálod az emailt wifiről. Ha úgy megy, akkor a wifi rendben van, a böngésződet kell kicsit tuningolni.
Én legalábbis így próbálnám. Vagy visszavinném, ahol vettem, "nem megy a wifi", aztán izmozzanak vele ők
Üdv:
nope -
icram45
csendes tag
Áhh valaki segítsen! Megörülök, hogy nem megy a wifi!
"web'n'walk: Az átjáró nem válaszól"
Ezt a hibaüzenet kapom mindig

Kipróbáltam az itthoni wifit, a szomszédét, a BME-set, és még párat, amit találtam útközben, és nem volt levédve, de egyi kse megy

-
8nemesis8
veterán
Köszi és véletlenül nem tudod hogy volt e több garival ez a telefon???
-
Joe bácsi
őstag
-
8nemesis8
veterán
iasztok!Azt szeretném kérdezni hogy láttatok e már valahol ebben a barna vagy rozsda színben az E51-et és esetleg még két év garaival is???Szeretném megrendelni de szinte mindenhol elfogyott egyenlőre a két év garanciás teló!Mondjatok egy helyet ahol nem 80fölött lehet kapni 2év garival!
KÖszi előre is a válszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
900 - 801
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Cyberpunk 2077
- Arc Raiders
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de fontos mikor készült a telefon

Sajnos csak max 90 mpre tudom állítani a bekapcsolási idejét a sötétedésnek, de nekem az kéne, hogy csak billzárral sötétedjen.
Iszonyat zsír